Gel Clorexyderm Spot

Gel Clorexyderm Spot

Clorexyderm Spot este un gel extern care conține clorhexidină pentru câini și pisici.

detalii despre produs
Afecţiuni dermatologice
Preț brut: de la 65.49 Lei
Gel Clorexyderm Spot 100 ml

Gel Clorexyderm Spot 100 ml

100 ml
Preț: 65.49 Lei
0.67 puncte de fidelitate
Livrare: 2 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: tabel de taxe?
buc: în coș
Pe stoc
Informațiile produsului

Clorexyderm Spot este un gel extern care conține clorhexidină pentru câini și pisici.

Compoziţie:

Digluconat de clorhexidină, lanolină, glicerină, polivinilpirolidonă, sorbitol, constructori, apă deionizată.

Specii țintă, indicații:

Clorexyderm Spot Gel este un gel antiseptic, rehidratant si emolient recomandat pentru mentinerea starii de igiena in completarea tratamentului etiologic al piodermitelor superficiale si profunde de etiologie bacteriana sau micotica (bacterii G+ si G-, Malassezia Pachydermatis).

Aceasta formula asigura o penetrare eficienta si o foarte buna toleranta cutanata, fiind in special indicata pentru aplicatii in zonele unde administrarea de solutii este mai putin recomandata (zone cutate, spatii interdigitale, etc).

Mod de administrare:
Prin aplicatii locale pe zonele afectate, o data sau de mai multe ori pe zi, in functie de severitatea leziunilor. Pentru favorizarea absorbtiei se recomanda masarea usoara a zonelor tratate.

Avertizări:

Evitați contactul cu ochii. În caz de contact cu ochii, clătiți imediat cu multă apă. În caz de ingestie accidentală, solicitați imediat sfatul medicului și arătați eticheta medicului. Produsul trebuie ținut departe de alimente și băuturi și nu trebuie să intre în contact cu acestea.

A nu se utiliza în asociere cu antiseptice. Consultați un medic veterinar înainte de a utiliza produsul la animale gestante, care alăptează, bolnav sau convalescent.

OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR