Stimați Clienți! În data de 20 mai 2024, Departamentul Serviciul Clienți va fi închis. Mulțumim pentru înțelegere! Cu drag, Echipa Petissimo
Kék Lukács ZeroKék Lukács Zero

Kék Lukács Zero

Kék Lukács Zero este un produs medicinal veterinar.

detalii despre produs
Preț brut: de la 64.79 Lei
Evaluare: 4.8 / 23 Citirea tuturor părerilor (0)
Kék Lukács Zero 30 ml

Kék Lukács Zero 30 ml

30 ml
Preț: 64.79 Lei
0.67 puncte de fidelitate
Livrare: 2 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: tabel de taxe?
buc: în coș
Pe stoc
Informațiile produsului

Kék Lukács Zero este un produs medicinal veterinar.

Ingrediente:

Petrolatum, Aqua, Zinc Oxide, Cera Alba, Lanolin Alcohol, Cetyl Palmitate, Cetearyl Alcohol, Polysorbate 60, Achillea Millefolium Oil, Chamomilla Recutita Flower Oil, Phytosphingosine HCl, Limonene

Specii țintă:

Câini, pisici, cai, dihori, dihoriți, nevăstuici, bursuci, șerpi, șopârle, broaște țestoase terestre și acvatice, papagali, beo, chinchilla, arici, porumbei voiajori, păsări cântătoare, iepuri, porcușori de Guineea, șoareci, veverițe aurii, amfibieni, ratoni.

Indicații:

Datorită ingredientelor sale naturale și pe bază de plante, Kék Lukács Zéró poate fi utilizat ca tratament complementar topic pentru inflamația pielii. Extractele naturale de plante din unguent sunt benefice pentru îngrijirea pielii roșii, inflamate și uscate prin hidratarea pielii, promovarea vindecării rănilor și susținerea microflorei normale. Fără antibiotice.

Dozaj și mod de administrare:

Pentru uz extern. Aplicați un strat subțire de produs pe zona afectată, pe pielea curată și uscată. Se utilizează de două ori pe zi, dimineața și seara. Înainte de prima utilizare, crema trebuie testată pe o suprafață mică de piele. În cazul unei posibile iritații după utilizare, produsul nu trebuie utilizat.

Contraindicații:

A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate cunoscută la ingredientele produsului. Utilizarea produsului nu înlocuiește un tratament veterinar adecvat, care poate fi necesar. Evitați contactul cu ochii. În cazul în care intră în contact cu ochii, spălați cu multă apă.

Efecte secundare:

În cazul în care aveți o reacție alergică sau o sensibilitate crescută în timpul utilizării, îndepărtați imediat de pe piele cu apă călduță, consultați un medic veterinar și nu mai utilizați produsul.

OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR