FURminator Dual Grooming BrushFURminator Dual Grooming BrushFURminator Dual Grooming Brush
FURminator Dual Grooming BrushFURminator Dual Grooming Brush

FURminator Dual Grooming Brush

Perie dublă pentru blană scurtă.

detalii despre produs
Preț brut: de la 48.39 Lei
Evaluare: 4.4 / 22 Citirea tuturor părerilor (0)
FURminator Dual Grooming Brush 1 buc.

FURminator Dual Grooming Brush 1 buc.

1 buc.
Preț: 48.39 Lei
0.5 puncte de fidelitate
Livrare: 2 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: tabel de taxe?
buc: în coș
Pe stoc
Informațiile produsului

Perie dublă pentru blană scurtă.

Carcateristici:

- Partea din oțel metalic îndepartează stratul superior de păr, ghemoatoace și resturi de blană, în timp ce masează pielea animalului.

- Partea periei cu par de mistreț netezește și oferă strălucire blănii.

- Soluție zilnică convenabilă pentru îngrijirea animalelor de companie

- Potrivit pentru câini și pisici

Instrucțiuni de utilizare

Vă rugăm să citiți cu atenție toate instrucțiunile înainte de a începe îngrijirea. Folosiți peria de îngrijire dublă FURminator® numai conform indicațiilor.

1. Pentru periajul animalului de companie, alegeți un moment calm și o locație pentru a vă așeza împreună cu animalul dvs. de compania, pentru îngrijire. Periați cu blândețe blana animalului în direcția creșterii părului. Începeți de la capul animalului dvs. și faceți-vă drumul înapoi, folosind o periere suplimentară lângă stomac, picioare, organe genitale și anus. Evitati perierile excesive într-o singură zonă, deoarece acest lucru poate provoca iritarea blănii și a pielii. Periați până când toate resturile și ghemotocaele sunt îndepărtate din blană,  și toate zonele de blana au fost periate.

2. Perierea este un moment bun pentru a efectua o inspecție fizica completa a animalului dvs. de companie. Pe masură ce vă periați animalul, căutați răni, vânătăi și afecțiuni ale pielii, pe care stratul de blană al animalului de companie îl poate ascunde. Daca animalul dvs. are oricare dintre aceste condiții, căutați un tratament de la un medic veterinar înainte de a relua periajul.

OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR