FURminator pentru câini cu blană lungă
FURminator pentru câini cu blană lungă
FURminator pentru câini cu blană lungă
FURminator pentru câini cu blană lungă
FURminator pentru câini cu blană lungă
FURminator pentru câini cu blană lungă

FURminator pentru câini cu blană lungă

FURminator pentru păr lung e destinat pisicilor și câinilor cu blană mai lungă de 5 cm. Reduce căderea părului cu până la 90%, iar animalul dvs. va avea o blană strălucitoare.

detalii despre produs
Preț brut: de la 88.99 Lei
Evaluare: 4.7 / 61 Citirea tuturor părerilor (0)
FURminator pentru câini cu blană lungă XS (T691693)

FURminator pentru câini cu blană lungă XS (T691693)

XS (T691693)
Preț: 88.99 Lei
0.92 puncte de fidelitate
Lipsă temporară de stocÎnștiințare
Informațiile produsului

FURminator pentru păr lung e destinat pisicilor și câinilor cu blană mai lungă de 5 cm. Reduce căderea părului cu până la 90%, iar animalul dvs. va avea o blană strălucitoare.

Descriere:

- marginea din oțel inoxidabil pătrunde în stratul superior de blană și îndepărtează substratul dar este delicat cu pielea și blana

- Skin Guard®  se adaptează conturului corpului, alunecând delicat pe piele

- Curved Edge se potrivește cu construcția și forma naturală a animalului de companie pentru confort

- Butonul FURejector® pentru îndepărtarea ușoară a părului de pe pieptene

- Edge Guard pentru acoperirea dinților atunci când nu se utilizează instrumentul

Detalii:

FUREJECTOR® GOMB

Buton FUREJECTOR® 

- Pentru îndepărtarea ușoară a părului de pe pieptene

ROZSDAMENTES ACÉL DESHEDDING SZŐRKISZEDŐ FEJ

MARGINE DESHEDDING DIN OȚEL INOXIDABIL

- marginea din oțel inoxidabil pătrunde în stratul superior de blană și îndepărtează substratul dar este delicat cu pielea și blana

- Curved Edge se potrivește cu construcția și forma naturală a animalului de companie pentru confort

**Când se utilizează conform instrucțiunilor

ERGONOMIKUS NYÉL

MÂNER ERGONOMIC

- Confortabil și ușor de utilizat

BŐRVÉDŐ | ÉLVÉDŐ

PROTECȚIE PIELE / PROTECȚIE MARGINI

- Skin Guard®  se adaptează conturului corpului, alunecând delicat pe piele

- Edge Guard pentru acoperirea dinților atunci când nu se utilizează instrumentul

Instrucțiuni de utilizare:

Citiți cu atenție toate instrucțiunile și întrebările frecvente înainte de a începe utilizarea. Utilizați instrumentul numai conform instrucțiunilor. Îndepărtarea substratului nu este același lucru cu periajul sau pieptănarea - îndepărtează părul mort de la cădere fără tăiere sau deteriorarea stratului superior. *

Pasul 1

Poate fi efectuat în orice moment pe blana complet uscată, dar pentru cele mai bune rezultate se recomandă efectuarea acestuia imediat după spălare sau uscare. Linia extinsă de produse de îngrijire a mărcii FURminator® este concepută pentru a promova pielea și blana sănătoasă și reduce semnificativ cantitatea de blană căzută.

Pasul 2

Înainte de a utiliza instrumentul DeShedding pentru substrat, efectuați o inspecție fizică completă a animalului dvs. de companie. Căutați răni, vânătăi și afecțiuni ale pielii, pe care blana o poate ascunde. Dacă animalul dvs. are oricare dintre aceste condiții, cereți un tratament de la un medic veterinar înainte de periaj. 

Pasul 3.

Utilizați instrumentul deShedding  ca pe o perie, străpungând ușor în blana animalului în direcția creșterii părului, angrenând dinții din oțel inoxidabil. Începeți de la capul animalului dvs. de companie și faceți-vă drumul înapoi, folosind o îngrijire suplimentară lângă stomac sau picioare. Evitați să faceți curse excesive într-o singură zonă, în schimb utilizați câteva curse mai lungi, blânde în sus și departe de pielea animalului. Deși designul Skinguard împiedică săpatul la margini și ajută să alunece peste piele, periajul profund sau dur poate încă să irite pielea, deci se recomandă a evita perierea cu presiune excesivă. Dacă observați orice roșeață sau iritație întrerupeți utilizarea.

Pasul 4

Pe măsură ce blana este colectată de instrumentul dvs., poate fi îndepărtată din dinții instrumentului apăsând butonul FURejector®.

*Când se utilizează conform instrucțiunilor

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI

POATE FI UTILIZAT DESHEDDING TOOL PE ORICE ANIMAL?

Instrumentul poate fi utilizat pe cele mai multe animale care animalele care năpârlesc, inclusiv pe câini, și pe alte animale de companie cu substrat. Instrumentul nu trebuie utilizat pe animalele cu piele sensibilă.

CÂT DE MULT ȘI CÂT DE DES AR TREBUI UTILIZAT DESHEDDING TOOL?

Pentru cele mai bune rezultate, utilizați Furminator® Undercoat deShedding de 1-2 ori pe săptămână timp de 10 până la 20 de minute, deși timpul efectiv poate varia în funcție de rasa animalului dvs. de companie, starea stratului său și grosimea blănii. Este posibil să fie necesar să utilizați mai frecvent unealta în timpul perioadelor mai accentuate de năpârlire. FURminator este proiectat pentru a îngriji animalele mai rapid și mai ușor, în timp ce designul Skin Guard® permite să alunece pe cea mai mare parte a pielii.

UNDE AR TREBUI SĂ EFECTUEZ PROCESUL DE PIEPTĂNARE?

Instrumentul va elimina cantități mari de blană, astfel încât o locație ușor de curățat, cum ar fi o podea de gresie sau o zonă exterioară, face ca curățarea să fie mai convenabilă. Cel mai important, alegeți întotdeauna o locație în care animalul dvs. se simte confortabil și sigur.

CUM PĂSTREZ INSTRUMENTUL DESHEDDING?

- Pieptănați animalul înainte de a utiliza instrumentul pentru a elimina orice încurcături în blană. Utilizarea pe blană încurcată poate îndoi sau rupe dinții, precum se simte și incomod pentru animalul de companie.

- Aveți grijă să nu scăpați și să nu puneți instrumentul unde poate cădea, deoarece poate duce la deteriorarea dinților.

- Marginea poate fi curățată cu apă caldă și un săpun, dacă este necesar. Uscați complet înainte de depozitare.

- Instrumentul FURminator® de degradare a substratului de acoperire are un element de protecție în jurul marginilor, astfel încât unealta nu necesită un capac atunci când este depozitată. Pur și simplu apăsați butonul FURejector® și trageți spre dumneavoastră pentru a bloca Edge Guard în poziție, protejând muchia de degradare.

 • FURminator XS pentru păr lung e destinat pisicilor și câinilor mici de până la 4.5 kg cu blana mai lungă de 5 cm.
  Lățime lamă: 3,2 cm
 • FURminator S pentru păr lung e destinat pisicilor și câinilor mici de până la 9 kg cu blana mai lungă de 5 cm.
  Lățime lamă: 4,5 cm
 • FURminator M pentru păr lung e destinat câinilor între 10-23 kg cu blana mai lungă de 5 cm.
  Lățime lamă: 6,8 cm
 • FURminator L pentru păr lung e destinat câinilor între 23-40 kg cu blana mai lungă de 5 cm.
  Lățime lamă: 10,1 cm
 • FURminator XL pentru păr lung e destinat câinilor mari de peste 40 kg cu blana mai lungă de 5 cm.
  Lățime lamă: 12,7 cm

Cu FURminator pentru păr lung îngrijirea câinelui va fi floare la ureche!
Pieptănarea regulată a blănii e o parte importantă din îngrijirea corectă a unui câine. FURminator pentru păr lung va reduce căderea blănii - gata cu părul de câine de pe haine, canapea, pat, etc. - și ajută la îndepărtarea substratului excesiv de blană și a părului desprins care pot cauza alergii și blană încâlcită.

Părul desprins e îndepărtat în timpul periajului, iar substratul e rărit, reducându-se astfel căderea blănii cu până la 90%. Totodată, grăsimea naturală e pielii e distribuită în mod egal, iar blana va fi sănătoasă și strălucitoare. Animalele adoră să fie pieptănate cu FURminator - chiar și câinii anxioși și nervoși au nevoie doar de un timp minim pentru a se obișnui cu acest instrument grozav.

Recomandat de medicii veterinari și de îngrijitorii profesioniști.

Prezentare pe scurt:

 • Mâner ergonomic
 • Părul strâns se îndepărtează ușor
 • Reduce căderea părului cu până la 90%
 • Îndepărtează părul rupt și substratul de blană excesiv mai bine decât orice alt piaptăn sau perie
 • Distribuie în mod egal grăsimea pielii și asigură o blană sănătoasă și strălucitoare
OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR