Șampon pe bază de plante BobiȘampon pe bază de plante Bobi

Șampon pe bază de plante Bobi

Șamponul cu plante medicinale Bobi este un șampon general pentru câinii cu piele normală și sensibilă.

detalii despre produs
Preț brut: de la 15.09 Lei
Evaluare: 4.8 / 15 Citirea tuturor părerilor (0)
Șampon pe bază de plante Bobi 200 ml

Șampon pe bază de plante Bobi 200 ml

200 ml
Preț: 15.09 Lei
0.16 puncte de fidelitate
Livrare: 2 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: tabel de taxe?
buc: în coș
Pe stoc
Informațiile produsului

Șamponul cu plante medicinale Bobi este un șampon general pentru câinii cu piele normală și sensibilă.

Caracteristici:

- Pe lângă efectele de curățare excelente, șamponul conține substanțe nutritive care hrănesc și protejează pielea și blana. 

- Extractele din plante (mușețel, brusture) au un efect benefic asupra vindecării inflamațiilor, calmează pielea, reducând posibilitatea de a se zgâria și mătreața.

Dozare și utilizare:

Folosiți 10 ml șampon (1 capac) pentru fiecare 10 kg greutate corporală a câinelui. Diluează 10 sau 20 ml șampon, în funcție de greutatea corporală, cu 0,5 litri de apă sau 30-60 ml șampon pentru câinii mai mari cu 1 litru de apă. Umeziți blana câinelui și masați ușor șamponul diluat. Clătiți murdăria dizolvată și șamponul cu multă apă caldă. Repetați dacă este necesar. Contraindicații, reacții adverse: nu sunt cunoscute.

Atenție:

Înainte de a face baie, oferiți apă de băut câinelui pentru a  evita consumul de șampon în timpul îmbăierii.  Asigurați-vă că apa cu șampon nu intră în contact cu ochi, urechile sau gura.

Specie țintă: câine

Ingrediente:

Aqua, Sodium laureth sulphate, Dodecylbenzene sulfonic acid, Ethanolamin, Cocamide DEA, Sodium Chloride, Arctium Láppá Extráét, Chamomilla Recutita Extráét, Glycerin, Citric Acid, Propylene Glycol, Benzyl alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Paraffinum Liquidum, Polysorbate 60, Cetyl alcohol, Borié Acid, Fragrance.

OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR