Happy Dog Care Snack Healthy WeightHappy Dog Care Snack Healthy Weight

Happy Dog Care Snack Healthy Weight

Răsfățați-vă câinele cu o experiență fără vinovăție cu Happy Dog Healthy Weight Care Snack, formulat în mod special pentru câinii predispuși la exces de greutate.

detalii despre produs
Preț brut: de la 12.98 Lei
Happy Dog Care Snack Healthy Weight 100 g

Happy Dog Care Snack Healthy Weight 100 g

100 g
Preț: 12.98 Lei (129.80 Lei / kg)
0.13 puncte de fidelitate
Livrare: 2 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: tabel de taxe?
buc: în coș
Pe stoc
Informațiile produsului

Răsfățați-vă câinele cu o experiență fără vinovăție cu Happy Dog Healthy Weight Care Snack, formulat în mod special pentru câinii predispuși la exces de greutate.

Caracteristici:

- Sprijină managementul greutății: Conceput special pentru câinii cu tendință de îngrășare.

- Bogat din punct de vedere nutrițional: Cu conținut scăzut de grăsimi și îmbogățit cu L-carnitină pentru o dietă sănătoasă.

- Recompense moi convenabile: Ușor de dozat, asigurându-vă că câinele dumneavoastră primește de fiecare dată cantitatea potrivită.

- Irezistibil de gustoase: Un tratament delicios care nu face compromisuri în privința aromei.

- Producție de calitate: Produsă în Germania, fără adaos de zahăr, arome artificiale, coloranți sau conservanți.

Această gustare specializată oferă un sprijin solid pentru gestionarea greutății, combinând o rețetă cu conținut scăzut de grăsimi cu beneficiul suplimentar al L-carnitinei. Este o completare încântătoare a planului alimentar al câinelui dumneavoastră, promițând nu doar beneficii pentru sănătate, ci și un gust irezistibil.

Happy Dog Care Snack Healthy Weight este soluția perfectă pentru câinii care au nevoie de controlul greutății. Concepute pentru a se integra perfect în dieta câinelui dumneavoastră, aceste snack-uri cu conținut scăzut de grăsimi sunt infuzate cu L-carnitină, asigurându-se că sunt la fel de hrănitoare pe cât sunt de delicioase. Ușurința de utilizare este de neegalat, cu recompense moi care asigură dozajul perfect. Fabricate cu mândrie în Germania, aceste dulciuri nu conțin zahăr adăugat, arome artificiale, coloranți sau conservanți, ceea ce le face o alegere sigură și sănătoasă.

Instrucțiuni de hrănire:

Oferiți câteva discuri de mai multe ori pe zi ca recompensă. Asigurați-vă că reduceți corespunzător cantitatea de hrană. Oferiți întotdeauna apă potabilă proaspătă.

Ingrediente:

Subproduse vegetale*, proteine animale* (de pasăre), porumb, cartof*, făină de pește, proteine din cartofi*, proteine hidrolizate*, morcov* (2%), clorură de potasiu, drojdie*, ou întreg uscat, clorură de sodiu, alge marine*, praf de crustacee, glucozamină (0,14%), sulfat de condroitină, semințe de in, drojdie* (extrasă). *) uscat

OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR