Recompense pentru câini Hill's Healthy Weight TreatsRecompense pentru câini Hill's Healthy Weight TreatsRecompense pentru câini Hill's Healthy Weight TreatsRecompense pentru câini Hill's Healthy Weight TreatsRecompense pentru câini Hill's Healthy Weight TreatsRecompense pentru câini Hill's Healthy Weight TreatsRecompense pentru câini Hill's Healthy Weight Treats
Recompense pentru câini Hill's Healthy Weight TreatsRecompense pentru câini Hill's Healthy Weight TreatsRecompense pentru câini Hill's Healthy Weight TreatsRecompense pentru câini Hill's Healthy Weight TreatsRecompense pentru câini Hill's Healthy Weight TreatsRecompense pentru câini Hill's Healthy Weight Treats

Recompense pentru câini Hill's Healthy Weight Treats

Hill's Healthy Weight Dog Treats sunt recompense gustoase și sănătoase pentru câinii adulți, susțin o slăbire sănătoasă și menținerea greutății corporale optime.

detalii despre produs
Hrană dietetică (Light)
Preț brut: de la 23.20 Lei
Evaluare: 4.9 / 7 Citirea tuturor părerilor (0)
Recompense pentru câini Hill's Healthy Weight Treats 220 g

Recompense pentru câini Hill's Healthy Weight Treats 220 g

220 g
Preț: 23.20 Lei
0.24 puncte de fidelitate
Lipsă temporară de stocÎnștiințare
Informațiile produsului
Analiză tipică

Hill's Healthy Weight Dog Treats sunt recompense gustoase și sănătoase pentru câinii adulți, susțin o slăbire sănătoasă și menținerea greutății corporale optime.

Hill's Healthy Weight Dog Treats sunt o hrană complementară excelentă pentru câinii hrăniți cu Prescription Diet Metabolic, Metabolic + Mobility, j/d, r/d sau w/d, Science Plan Perfect Weight sau Light și Vet Essentials NeuteredDog. Nu conțin conservanți artificiali, arome sau coloranți.

Ghid de hranire:

Să aveți întotdeauna la dispoziție apă potabilă proaspătă!

Cantitate zilnică: vezi pachetul!

CARACTERISTICI

 

BENEFICII

Tehnologia Hill's Prescription Diet Metabolic: Complex nutriţional cu formulă ştiinţifică

 

Susțin pierderea în greutate atunci când sunt folosite împreună cu produsele Hill's Metabolic

Grăsimi

Cantitate moderată

Ajută la evitarea creșterii în greutate

Fibre

Cantitate ridicată

Fibrele solubile și insolubile declanșează sațietatea, țin sub control apetitul și mențin sănătatea tractului gastrointestinal.

Recomandat pentru:

Recompense delicioase, completează hrana pentru:

  •  Câinii supraponderali sau obezi
  • Menținerea greutății după ce a fost urmat un program de slăbire
  • Câini predispuși la creștere în greutate (de exp. câini cu un nivel mai redus de activitate, câini sterilizați sau predispuși din orice alt motiv)

Ingrediente: 

Cu pui: grâu, făină din carne de pui (17%) și curcan, gluten de porumb, tărâțe de mazăre, porumb, borhot deshidratat de tomate, hidrolizat, celuloză, semințe de in, pulpă de sfeclă deshidratată, ulei de nucă de cocos, morcov deshidratat, vitamine, oligoelemente și beta-caroten. Conține antioxidant natural (amestec de tocoferoli).

Analiză tipică Cantitate
Proteină brută 19,6%
Grăsime brută 10,2%
Celuloză brută 3,5%
Cenușă brută 4,7%
Calciu 0,72%
Fosfor 0,58%
Sodiu 0,32%
Potasiu 0,69%
Magneziu 0,17%
OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR