C-11 Complex tablete protecție cartilaje

C-11 Complex tablete protecție cartilaje

C-11 Complex este o tabletă integrată de protecție a cartilajului. Conține toate ingredientele esențiale pentru protejarea cartilajului.

detalii despre produs
Afecţiuni ale articulaţiilor
Convalescență
Preț brut: de la 113.98 Lei
Evaluare: 4.7 / 153 Citirea tuturor părerilor (0)
C-11 Complex tablete protecție cartilaje 60 buc.

C-11 Complex tablete protecție cartilaje 60 buc.

60 buc.
Preț: 113.98 Lei (1.90 Lei / buc)
1.17 puncte de fidelitate
Livrare: 2 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: tabel de taxe?
buc: în coș
Pe stoc
Informațiile produsului

C-11 Complex este o tabletă integrată de protecție a cartilajului. Conține toate ingredientele esențiale pentru protejarea cartilajului.

Compoziție integrată:

- pentru dezvoltarea cățeilor

- pentru regenerarea cartilajului operat și deteriorat

- pentru producerea fluidului articular

- esențial pentru formarea țesutului conjunctiv

În ce cazuri se recomandă utilizarea C-11 complex?

- Poate oferi protecție în stadiile incipiente ale dezvoltării, în faza de creștere intensivă a puilor, atunci când lipsa oricărui cartilaj și formare articulară poate avea consecințe critice. Acest lucru este semnificativ mai ales pentru rasele de câini mari.

- Poate fi folosit pentru a preveni deteriorarea cartilajului la câinii adulți și vârstnici, pentru a susține funcția articulației sănătoase, pentru a promova regenerarea tendoanelor, ligamentelor, capsulei articulare, țesutului conjunctiv și fluidului articular.

- Recomandat în special pentru a accelera procesele de regenerare înainte și după intervențiile chirurgicale restaurative. Este extrem de sigur, efectele sale secundare nu sunt cunoscute nici la doze mai mari, poate fi utilizat în combinație cu orice tratament antiinflamator.

- Poate fi utilizat pentru artrită și orice tip de schimbare degenerativă a cartilajului.

Siguranța este un aspect fundamental

Comprimatul complex de protecție a cartilajului C-11 este fabricat din materii prime care îndeplinesc cele mai înalte cerințe de calitate într-un sistem de producție GMP +. Este sigur de utilizat și nu are efecte secundare cunoscute. C-11 este, de asemenea, sigur de utilizat cu medicamente antiinflamatoare nesteroidiene.

Cu ce este special?

Cel mai complex protector pentru cartilaj. Conține nu numai materiile prime necesare pentru sinteza unuia dintre constituenții cartilajului (GAG), ci și acid hialuronic și colagen de tip II, care sunt esențiale pentru formarea cartilajului, precum și microelemente care furnizează cofactori pentru enzimele implicate în formarea cartilajelor.

În loc de materiile prime extrase din rac și crustacee utilizate în mod obișnuit, se asigură o biodisponibilitate și o eficiență mai ridicate cu ingrediente de înaltă puritate pentru uz uman și producție GMP + de calitate. Dintre componente, condroitin-4-sulfatul, dar mai ales acidul hialuronic, este foarte sensibil și s-ar descompune cu ușurință. Acest lucru este împiedicat de utilizarea unei inovații tehnologice speciale, tehnologia SPZ (Shield Protection Zone).

Doze 

1 comprimat aromatizat la 20 kg greutate corporală o dată pe zi. În primele 5 săptămâni de administrare (așa-numita perioadă de încărcare), se recomandă o doză dublă de 2 comprimate / 20 kg. Este de așteptat ameliorarea simptomelor în termen de 2-4 săptămâni de la administrarea comprimatului de protecție integrat al cartilajului C-11 Complex, dar pentru a obține efectul dorit, se recomandă utilizarea comprimatului în mod continuu ca tratament timp de 3 luni. În caz de leziuni articulare severe, se recomandă administrarea continuă a comprimatului.

- Pentru pui și câini mici (sub 20 kg) 1 TABLETĂ ZILNIC (comprimatul crestat se poate sparge)

- 2 COMPRIMATE ZILNICE pentru câini de talie medie (20 până la 40 kg)

- 3 COMPRIMATE pentru câini de talie mare (peste 40 kg)

Îl mănâncă? Nu îl mănâncă?

Aproape sigur da. Comprimatul complex de protecție a cartilajului integrat C-11 este aromatizat. Practic miroase a are gust a șuncă. Acest lucru este iubit de aproape fiecare câine și este cel mai adesea înghițit imediat. Pentru câinii mai pretențioși sau foarte suspecți, care preferă să mestece pilula, aroma de ficat din stratul mai profund va fi dominantă. Dacă câinele preferă ficatul, comprimatul trebuie zdrobit și amestecat cu mâncare.

Compoziție per tabletă:

1. Acid hialuronic 50 mg

2. Glucozamină 400 mg

3. Condroitină 200 mg

4. Colagen (tip II) 100 mg

5. MSM 100 mg

6. Fosfat de calciu 25 mg

7. Cobalt 5 mg

8. Mangan 5 mg

9. Cupru 5 mg

10. Zinc 5 mg

11. Fier 5 mg

OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR