Farkaskonyha Joint Aid - protecție articulații câiniFarkaskonyha Joint Aid - protecție articulații câini

Farkaskonyha Joint Aid - protecție articulații câini

Farkaskonyha Joint Aid este un supliment alimentar complex de protecție a articulațiilor pentru câini.

detalii despre produs
Afecţiuni ale articulaţiilor
Preț brut: de la 199.99 Lei
Farkaskonyha Joint Aid - protecție articulații câini 500 g

Farkaskonyha Joint Aid - protecție articulații câini 500 g

500 g
Preț: 199.99 Lei (399.98 Lei / kg)
2.06 puncte de fidelitate
Livrare: 2 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: tabel de taxe?
buc: în coș
Pe stoc
Informațiile produsului
Analiză tipică

Farkaskonyha Joint Aid este un supliment alimentar complex de protecție a articulațiilor pentru câini.

Caracteristici:

- Protector articular cu 13 ingrediente active (glucozamină, condroitină, colagen, glutamină, MSM, turmeric, vitamina C).

- Îl recomandăm în cazul în care animalul dumneavoastră de companie are dificultăți de mișcare din cauza articulațiilor uzate (câini de peste 8 ani), displazie de șold, a suferit un accident sau o accidentare sportivă.

- Datorită sistemului unic de administrare Oatinol dezvoltat de Joint Aid, absorbția ingredientelor valoroase este asigurată: pentru a fi absorbite, ingredientele trebuie să fie absorbite în tractul digestiv. Oatinol® conține emulgatori galactolipidici naturali, antioxidanți naturali tocotrienoli beta-glucani din ovăz și fosfolipide care ajută la menținerea integrității celulelor intestinale și a peretelui intestinal și sprijină absorbția nutrienților, a vitaminelor și a oligoelementelor.

Cele 13 ingrediente active din Joint Aid:

Condroitină - Condroitina este esențială pentru menținerea elasticității cartilajului și pentru procesele naturale de regenerare din organism. Susține procesele enzimatice corecte și retenția de apă. 

Matricea de colagen - asigură fermitatea și elasticitatea țesuturilor. Este elementul structural esențial al oaselor, tendoanelor, mușchilor și cartilajelor.

Curcumina - ingredientul activ din planta de curcuma.  Este un antioxidant natural puternic, care susține procesele antiinflamatorii ale organismului.

Piperină: extract natural de piper negru, ajută la absorbția substanțelor active, cum ar fi curcumina.

Glucozamina - asigură structura și proprietățile de absorbție a șocurilor pentru cartilaj. Este esențială pentru regenerarea cartilajului și are un rol în modelarea tendoanelor, a pielii, a oaselor și a ligamentelor.

Glutamina - un aminoacid esențial care susține procesul de vindecare.

Acizi grași Omega 3 din ulei de semințe de cânepă - una dintre cele mai bune surse vegetale de acizi grași Omega 3.  Acesta joacă un rol important în menținerea proceselor antiinflamatorii naturale ale organismului. 

MSM (metilsulfonil metan) - sulf natural care ajută la legarea cu alte molecule pentru a menține rezistența și integritatea țesuturilor conjunctive. De asemenea, joacă un rol important în producția de colagen.

Vitamina C - necesară pentru producerea colagenului, care este scheletul țesutului conjunctiv la mamifere.  Are un efect direct asupra creșterii, dezvoltării și regenerării țesuturilor după o leziune, ceea ce îl face esențial pentru vindecare și un important susținător al sistemului imunitar. 

Galactolipide

Antioxidanți

Betaglucani

Fosfolipide

Dozaj:

Doza zilnică recomandată:

Doza pentru întreținere:

Câini de talie mică (până la 15 kg) 2,5 g/zi

Câini de talie medie/mare(15-30 kg) 5 g/zi

Câini de talie foarte mare (>30 kg) 10 g/zi

Sprijin total pentru problemele articulare:

Câini de talie mică (până la 15 kg) 5 g/zi

Câini de talie medie/mare(15-30 kg) 10 g/zi

Câini de talie foarte mare (>30 kg) 20 g/zi

Pur și simplu se amestecă în hrana câinelui.

1 lingură ~ 5 g, lingură în pachet

Cantitatea zilnică indicată este doar o recomandare generală, doza zilnică recomandată poate varia în funcție de regimul alimentar, nivelul de activitate și vârsta animalului de companie.

Ingrediente:

Ovăz negru, făină din semințe de cânepă, pulpă de sfeclă (de zahăr) micronizată, melasă de trestie (de zahăr), uleiuri și grăsimi vegetale (Oatinol) 5%, glucozamină: 2%, condoritină: 1%, MSM (metilsulfonil metan): 1%, glutamină: 1%, curcumină: 0,5%, martix de colagen: 0,5%.

Analiză tipică Cantitate
Proteină brută 24 %
Uleiuri si grasimi crude 9 %
Celuloză brută 12 %
Cenușă brută 9 %
OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR