FitActive Fit-A-Calci PlusFitActive Fit-A-Calci Plus

FitActive Fit-A-Calci Plus
În curs de schimbare a aspectului și ambalajului

Fit Active Fit-A-Calci Plus tabletă de 1000 mg este un important supliment alimentar de vitamină, pentru pui, căței, câini în curs de dezvoltare și câini în vârstă.

detalii despre produs
Preț brut: de la 15.39 Lei
Evaluare: 4.7 / 90 Citirea tuturor părerilor (0)
FitActive Fit-A-Calci Plus 60 buc

FitActive Fit-A-Calci Plus 60 buc

60 buc
Preț: 15.39 Lei (0.26 Lei / buc)
0.16 puncte de fidelitate
Livrare: 2 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: tabel de taxe?
buc: în coș
Pe stoc
Informațiile produsului

Fit Active Fit-A-Calci Plus tabletă de 1000 mg este un important supliment alimentar de vitamină, pentru pui, căței, câini în curs de dezvoltare și câini în vârstă.

-Calciu este un așa numit element biogen, așadar este o piatră de temelie a celulelor vii, care este esențial pentru toate organismele vii. Rolul de calciu în tabletă Fit Active Fit-A-Calci Plus  este:

• Materialul de construcție a oaselor și a dinților (împreună cu fosfor). Pentru cățeluși și câini tineri este foarte important la obținerea densității maximă osoase și joacă un rol important în dezvoltarea oaselor și a dinților.

• Are un rol esențial în coagularea sângelui, în contracția muschiilor cardiace și scheletice și în funcționarea enzimelor. Face parte din funcțiile nervoase și musculare, calmează spasme musculare. În sistemul nervos ajută la transmiterea impulsurilor.

• Calmează simptomele alergice, reduce iritabilitate și tulburarea de atenție și are o funcție foarte importantă  în neutralizarea aciziilor care apar în urma consumului de proteine de origine animală.

• Calciul este esențial în absorbția vitaminei B12 și de asemenea, în absorbția fierului.

 

• Cantitatea insuficientă de calciu poate cauza rahitism (deficit de vitamina D) la căței și câini junior, iar la câini adulți și câini în vârstă osteoporoza.

Fit Active Fit-A-Calci Plus: mere conține caroten și pectină. Pectina în organism schimbă conţinutul de apă în fecale, creșterea viscozității, așadar poate fi utilizat la tratarea constipație și diaree. Pe lângă acestea pectina elimină toxinele din organism. Merele conține vitamine esențiale, cum ar fi beta-caroten, vitamina C si vitamine B. Este important să ne amintim de faptul că din cantitatea de calciu consumat zilnic numai 20-40% se absorbă (încorporează) în organismul câinelui. Necesarul de calciu zilnic pe kilogram de greutate corporală a unui cățel este de aprox. 80-100 mg, în timp ce la o cățea gravidă sau la una care alăptează necesarul de calciu zilnic este cu 20-30% mai mare, iar la câini de muncă și / sau sportive caine această doză este dublă. Pentru a evita supradozajul de calciu este recomandat aplicarea ca unui tratament: (după 4-6 săptămâni de hrănire să faceți 2 săptămâni pauză).

Sugestii de utilizare: 1 tableta / 10 kg greutate corporală pe zi.

 

 

Depozitare: A se păstra la temperatura camerei, într-un loc uscat.

OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR