FitActive Fit-A-FlexFitActive Fit-A-Flex

FitActive Fit-A-Flex

Fit Active Fit-a-Flex 1000 mg a fost dezvoltat exact pentru acest scop. FIT-a-FLEX conține cantitatea necesară de  glucozamină și condroitină pentru regenerarea articulațiilor câinelui dvs.

detalii despre produs
Afecţiuni ale articulaţiilor
Preț brut: de la 64.39 Lei
Evaluare: 4.7 / 83 Citirea tuturor părerilor (0)
FitActive Fit-A-Flex 60 buc

FitActive Fit-A-Flex 60 buc

60 buc
Preț: 64.39 Lei (1.07 Lei / buc)
0.66 puncte de fidelitate
Livrare: 2 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: tabel de taxe?
buc: în coș
Pe stoc
Informațiile produsului

Fit Active Fit-a-Flex 1000 mg a fost dezvoltat exact pentru acest scop. FIT-a-FLEX conține cantitatea necesară de  glucozamină și condroitină pentru regenerarea articulațiilor câinelui dvs.

Problemă articulare poate să facă și viața câinelui un adevărat chin. La câin pot apărea probleme articulare severe din cauza vârstei, activității fizice mari sau diferențelor osoase genetice. Pentru menținerea flexibilității articulațiilor și pentru o regenerarea sănătoasă a lichidului sinovial este esențial asigurare micronutrienți corespunzătoare.

Acest produs este bogat în minerale naturale chelate (Mn, Mg), acizi grași nesaturați cu catenă lungă (omega-3, omega-6), enzime, vitamine și acizi nucleici. Drojdie de bere conține minerale importante (în special crom), proteine, vitamine B, și este o sursă de biotina. Conținutul de MSM sprijină videcarea articulațiilor. Produsul PANZI FitActive FIT-a-FLEX este un supliment de excepție, pentru că ajută la păstrarea sănătății elementelor stromale (lichid sinovial, tendoanele, ligamentele și cartilaj).  RECOMANDAT:

-          pentru căței de rasă mare sau care se dezvoltă rapid

-          efectul benefic a produsului FIT-a-FLEX în cauza afecțiunii articulară apar în 6 săptămâni

-          ajută la vindecare după operații

 

Efect benefic a suplimentului  PANZI FIT-a-FLEX1000mg tabletă trebuie să apare în decurs de 6 săptămâni, în funcție de severitatea bolii. Mod de utilizare: (comprimate / zi): 1 comprimat / zi / 10 kg. În perioada de convalescență după operație sau rănire: în primele 5 săptămâni, 2 tablete / zi / 10 kg, iar după 5 săptămțni 1 comprimat / zi / 10 kg încă 2-3 săptămâni.Doza zilnică trebuie să fie alocate și administrate dimineața și după-amiaza. Depozitare: A se păstra la loc uscat, la temperatura camerei.

OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR