Tablete Vetri Science GlycoFlex 3Tablete Vetri Science GlycoFlex 3

Tablete Vetri Science GlycoFlex 3

Vetri Science GlycoFlex 3 reprezintă stadiul 3 de suport articular pentru câinii care au nevoie de un suport avansat articular. Aceste delicioase tablete cu aromă naturală de pui, sunt recomandate de veterinari pentru câini ce au o nevoie maximă de suport articular, câini foarte bătrâni și câini lucrători, cât și post operator, în cazul chirurgiei ortopedice.

detalii despre produs
Afecţiuni ale articulaţiilor
Performanță
Convalescență
Preț brut: de la 339.98 Lei
Evaluare: 4.8 / 166 Citirea tuturor părerilor (6)
Tablete Vetri Science GlycoFlex 3 120 buc

Tablete Vetri Science GlycoFlex 3 120 buc

120 buc
Preț: 339.98 Lei (2.83 Lei / buc)
3.5 puncte de fidelitate
Livrare: 2 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: gratuit
buc: în coș
Pe stoc
Informațiile produsului

Vetri Science GlycoFlex 3 reprezintă stadiul 3 de suport articular pentru câinii care au nevoie de un suport avansat articular. Aceste delicioase tablete cu aromă naturală de pui, sunt recomandate de veterinari pentru câini ce au o nevoie maximă de suport articular, câini foarte bătrâni și câini lucrători, cât și post operator, în cazul chirurgiei ortopedice.

Tablete masticabile cu aromă naturală, delicioasă de pui prăjit, concepute de veterinari.

Vetri Science GlycoFlex 3 este un supliment cu Perna canaliculus, gluozamină, DMG, MSM, antioxidanți, vitamine și minerale pentru suportul articulațiilor și a țesuturilor conjunctive pentru toate etapele din viața unui câine.

Prospect GlycoFlex III » 

Ingrediente active / comprimat: 

  • Glucozamină HCl (creveți și crab): de 1000 mg
  • MSM:  1000 mg
  • Perna canaliculus (GlycOmegaTM midie verde): 600 mg
  • N, N-dimetilglicină HCI (DMG): 100 mg
  • Vitamina E: 50 NE
  • Vitamina C:  30 mg
  • Mangan (în mangan de aminoacizi chelați) 10 mg


Ingrediente inactive: Drojdie, ulei de canolă, aromă de ficat de pui, acid citric, glicerină, mix de tocoferoli, acid propionic, amestec Sursweet (maltdextran, alginat de natriu și sulfat de calciu), extract de rozmarin, dioxid de silicon, lecitină din soia, ulei vegetal,zer.

Administrare: 

Tratament initial (4-6 saptamani)

- pana in 14 kg

1/2 tableta/zi

- 14-28kg

1 tablete /zi

- 28-45kg

2 tablete /zi

- 45 kg si peste

2 1/2 tablete /zi

Tratament de menținere (după tratamentul inițial)

- pana in 14 kg

1/2 tableta/2 zile

- 14-28kg

1/2 tableta/zi

- 28-45 kg

1 tableta/zi

- 45 kg si peste

1 și 1/2 tablete/zi

Dacă administrați mai mult de 1 tabletă/zi, împărțiți doza înainte de prânz și după amiază.

Nu a fost testată utilizarea la femele gestante, sau la animalele crescute pentru împerechere.

Consultați medicul veterinar înainte de administrarea produsului la animalele: cu tulburări ale timpului de coagulare, în cursul unui tratament cu medicație anticoagulantă; ce au diabet, sau orice tulburare metabolică ce cauzează hiperglicemie; trecut medical ce include calculi renali, alergici la fructe de mare.

Dacă starea animalului se înrăutațește sau nu se ameliorează, încetați utilizarea produsului și consultați medicul veterinar.

A se administra în timpul mesei, sau după ce animalul a mâncat, pentru a reduce incidența de tulburări gastrointestinale.

OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR
Expeditor: Gabriela
Evaluare:
2024.05.26. 18:41
Am cumpărat produsul pentru fetița mea,caine talie si varstă mare,preventiv...acum,nu are probleme. Numai că,nu vrea să le mestece...i-am dat forțat...Există altă modalitate?Mulțumesc.
Expeditor: Kati
Evaluare:
2023.12.14. 10:37
Este cel mai bun produs! Mi-a salvat cainele de operatia de displazie de sold, el s-a restabilizat si boala nu a mai avansat. Ia pastilele constant, sub forma de cură (3 luni+pauza, cum ne a recomandat medicul). Ciobanescul meu elvetian va multumeste si recomanda produsul!
Expeditor: Stefan
Evaluare:
2021.01.20. 12:52
Suntem deja la al doilea flacon de Glyco Flex III si suntem foarte multumiti de rezultate. Catelul nostru de 10 ani alearga acum ca pe vremea cand era pui. Nu are displazie insa varsta isi spunea cuvantul iar dimineata cand se trezea pornea greu. Ambele flacoane au venit cu sigiliu pe capac insa nu apare vizibil si data expirarii ( hmmm, weird!) Tabletele sunt palatabile si le administram imediat dupa masa, asa cum este specificat in prospect (pe tub).
Expeditor: Andreea
Evaluare:
2020.05.14. 12:22
Recomand produsul! Am un catel de talie mare cu displazie de sold. Dupa administrarea comprimatelor timp de o luna au inceput sa se vada imbunatatiri atat in activitatea lui,cat si la radiografie.
Cu livrarea produsului am avut o problema in sensul ca tubul nu a ajuns sigilat,in el fiind 118 capsule in loc de 120
Expeditor: Doinita
Evaluare:
2019.07.02. 06:33
Cățelul meu Samoyed, de 16 ani, nu se prea ridica de picioarele din spate, câteodată și cădea din genunchi. Am început sa ii dau câte 2 pastile zilnic și după o săptămână se plimba singura prin curte, se duce sa își facă ne3fara ajutor. Este incredibil pt mine. Când mi-a recomandat o prietena nu am crezut-o initi. Dar
Acum le recomand și eu cu mare căldură, mi-au fost de mare ajutor. Mi s-a șters tristețea de pe fața!
Expeditor: Mariana-Lucia
Evaluare:
2016.11.02. 08:14
Cu acest produs mi-am salvat cainele in varsta de 16 ani de la eutanasiere. Are ciocuri pe toate vertebrele sirei spinarii. Nu se mai misca deloc de durere si timp de mai mult de 1 luna a refuzat mancarea. Prin administrarea unei tablete pe zi, la recomandarea unui medic veterinar, cainele meu si-a revenit miraculos si acum se simte bine si alearga aproape ca in tinerete. Pare incredibil, dar va spun cu toata sinceritatea si responsabilitatea ca asa s-au petrecut lucrurile in urma cu 1 an si jumatate. Recomand cu toata increderea acest produs tuturor celor care se confrunta cu aceeasi problema la cainii lor.