închide
Pudră K9 InuFlex™Pudră K9 InuFlex™

Pudră K9 InuFlex™

K9 InuFlex ™ este un produs pentru câini de protecție articulară, de întărire a cartilajelor, cu extract de midii verzi, ingrediente analgezice naturale, antiinflamatoare și care stimulează imunitatea.

detalii despre produs
Afecţiuni ale articulaţiilor
Convalescență
Preț brut: de la 164.68 Lei
Evaluare: 4.7 / 88 Citirea tuturor părerilor (0)
Pudră K9 InuFlex™ 220 g

Pudră K9 InuFlex™ 220 g

220 g
Preț: 164.68 Lei (748.55 Lei / kg)
1.7 puncte de fidelitate
Livrare: 2 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: tabel de taxe?
buc: în coș
Pe stoc
Informațiile produsului
Analiză tipică

K9 InuFlex ™ este un produs pentru câini de protecție articulară, de întărire a cartilajelor, cu extract de midii verzi, ingrediente analgezice naturale, antiinflamatoare și care stimulează imunitatea.

- K9 InuFlex ™ bazat pe rețeta K9 FullFlex anterioară, din ingrediente internaționale, produs pentru consolidarea articulațiilor și cartilajului la câini, fabricat în Ungaria.

- Extract de midie verde, conține ciuperci medicinale și un ingredient natural analgezic.

Domenii de aplicare a a K9 InuFlex:

- Pentru tratamentul adițional al leziunilor și inflamației țesuturilor conjunctive (os, cartilaj, articulații etc.) și diverse intervenții chirurgicale ortopedice, pentru a scurta perioada de regenerare și pentru a reduce durerea.

- Pentru prevenirea, tratarea și atenuarea simptomelor bolilor (artrită, artroză, diverse tipuri de displazii etc.) care s-au dezvoltat din cauza îmbătrânirii sau sunt caracteristice rasei 

- La câinii îmbătrâniți pentru a păstra elasticitatea și rezistența țesuturilor conjunctive, pentru a întârzia abraziunile naturale, pentru a păstra mobilitatea câinilor.

- În cazul raselor de câini de talie mare, cu creștere rapidă

- Pentru a atenua efectele efortului fizic crescut asupra articulațiilor și țesuturilor conjunctive la câini de lucru și pentru a crește performanța.

Ingrediente:

1 lingură (5 g)

Sulfat de glucozamină 350 mg Ajută la menținerea sănătății articulațiilor, cartilajelor, tendoanelor, ajută la regenerarea cartilajului cu eficiență bună și previne deteriorarea ulterioară prin menținerea acestora, asigurându-le „lubrifiere”.
Condroitin sulfat 286 mg Datorită capacității sale excelente, sulfatul de condroitină este unul dintre componentele principale ale țesutului cartilaj. Proprietățile sale asigură proprietățile mecanico-elastice ale cartilajului.
K9 Immunity™ (Beta 1,3-1,6 cu conținut de glucan) 140 mg este un ingredient din ciuperci medicinale care are acțiunea de întărirea sistemului imunitare, accelerează procesul de reconstrucție și oferă protecție organismului pentru a preveni uzura cartilajului cauzată de uzură.
Extract de midie verde 260 mg  Îmbunătățesc capacitatea de absorbție a apei, astfel crescând flexibilitatea țesutului conjunctiv, reduce uzura cartilajului, îmbătrânirea. Din cauza faptului că organismul nu poate produce glucozamina, deci este foarte important să înlocuim.
Proteine hidrolizate derivate din membrana de coaja de ouă 140 mg Este una dintre cele mai importante ingrediente. Este preparat prin hidroliză din membrana coajei de ouă pentru îmbunătățirea disponibilității biologice. Este materia primă responsabilă pentru articulații sănătoase. Printe altele, acest conținut ridicat de ESM face diferența dintre K9 FullFlex™ de  produsele asemănătoare.
Extract Boswellia serrata 98 mg Un amestec natural analgezic (antiinflamator non-steroidien). Este un analgezic care acționează rapid și de lungă durată, asemănătare morfinei. Este complet sigur!
Pulbere de colostru degresat 140 mg Ajută fluxul de informații în interiorul organismului, contribuie la funcționarea reglementată a sistemului imunitar și ajută organismul să funcționeze normal împotriva bolilor suplimentare.
Acid hialuronic 14 mg Componentele structurale esențiale ale țesutului conjunctiv sunt polizaharidele cu vâscozitate ridicată și compresabilitate scăzută. Lichidul cartilaginos are rolul de ”amortizor” și oferă lubrifiere suprafețetelor osoase.

Fosfat monocalcic, aromă de ficat de vită, acid stearic, dextroză, lactoză.

Dozare:

Mod de administrare: A se administra pe cale orală sau amestecat în hrană.

Doza generala: 2 g produs/10 kg greutate corporala. În cazul unui câine care cântărește 25 kg, aceasta corespunde unei cantități egale cu o lingură de măsurat (5 g produs).

Pachetul include lingura de măsurare.

Analiză tipică Cantitate
Umiditate max. 5 %
Proteină brută max. 22 %
Grăsime brută max. 2 %
Cenușă brută max. 30 %
Celuloză brută max. 1 %
OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR