Synoflex tableteSynoflex tablete

Synoflex tablete

Suplimentul alimentar Synoflex tablete este una cu conținut ridicat de ingredienți activi care protejează cartilajele, pentru câini cu probleme ale articulațiilor.

detalii despre produs
Preț brut: de la 90.59 Lei
Evaluare: 4.5 / 120 Citirea tuturor părerilor (0)
Synoflex tablete 60 buc

Synoflex tablete 60 buc

60 buc
Preț: 90.59 Lei (1.51 Lei / buc)
0.93 puncte de fidelitate
Livrare: 2 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: tabel de taxe?
buc: în coș
Pe stoc
Informațiile produsului

Suplimentul alimentar Synoflex tablete este una cu conținut ridicat de ingredienți activi care protejează cartilajele, pentru câini cu probleme ale articulațiilor.

Cartilajul de pe oase care protejează articulațiile este in uz permanenet, se degradează și uzează, dar se regenerează și se formează permanent. Pentru sinestezia cartilajului, este nevoie de glucozamină și condroitină în primul rând. Synoflex este un supliment alimentar care conține toate aceste elemente naturale necesare pentru protecția articulațiilor.

Recomandare:

Se recomandă folosirea suplimentului alimentar pentru asigurarea regenerarea normală a cartilajului, creșterea intensivă, încărcare ridicată, tulburări metabolice sau tratament complementar a proceselor îmbătrânirii.

Dozare:

Se recomandă doza normală de 1 tabletă pe zi la fiecare  20 kg din greutatea corporală a animalului. Urmăriți dozarea:

Intre 5-20 kg: 2 x 0,5 tablete
Intre 21-40 kg: 2 x 1 tablete

În primele luni din tratament se poate dubla doza de mai sus, pentru încărcarea ingredientelor. Pentru aprovizionarea optimă a articulațiilor cu glucozaminoglicani și sulfat de condroitină este necesar dozarea tabletelor cel puțin 2 luni.

Ingrediente:

extract de armură de langustă naturală și purificată (glucozamină), extract de cartilaj de rechin, natural și purificat (sulfură de condroitină), vitamina C , vitamina E, mangan.

Conținut garantat / tablete:

Proteină brută: 16,2%
Umiditate: <10,0%
Cenusa: 1,8%
Grăsimi brute: 1,4%
Fibră brută: 0,7%
Glucozamina: 550,0 mg
Sulfat de condroitina: 50,0 mg

OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR