Tablete NutradylTablete Nutradyl

Tablete Nutradyl

Afecţiuni ale articulaţiilor
Preț brut: de la 92.69 Lei
Tablete Nutradyl 60 buc.

Tablete Nutradyl 60 buc.

60 buc.
Preț: 92.69 Lei (1.54 Lei / buc)
0.95 puncte de fidelitate
Livrare: 2 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: tabel de taxe?
buc: în coș
Pe stoc
Informațiile produsului

Conţine acizi graşi esenţiali nesaturaţi (Omega 3) printre care şi acizii eicosatetraenoici (AET) din extractul de scoică cu buză verde din Noua Zeelandă, glucozamină și MSM care destinde articulaţiile înţepenite şi alină durerea pentru a menţine mobilitatea şi sănătatea optimă a articulaţiilor pe termen lung.

NUTRADYL® Tablete este un supliment nutriţional care poate fi utilizat concomitent cu preparatele AINS convenţionale cum ar fi Rimadyl şi furnizează condro-nutrienți esenţiali pentru menţinerea pe termen lung a sănătăţii cartilajelor articulare, la câini.

Compoziţie:

Fiecare tabletă conţine: Extract de scoică cu buză verde din Noua Zeelandă ce conține acizi graşi esenţiali (Omega 3) şi glicozaminoglicani (condroitină, sulfat de cheratină) 400 mg Glucozamină 175 mg Metil Sulfonil Metan 100 mg Sulfat de Mangan 10 mg Acid Ascorbic (Vitamina C) 18 mg 

Nutradil este sigur pentru câinii de toate rasele și vârstele. Eficiența sa poate fi observată după două săptămâni.

Indicaţii

NUTRADYL Tablete ca parte a Regimului de Management Clinic Veterinar, poate juca un rol important în tratamentul articulaţiilor.

NUTRADYL® Tablete este un supliment nutriţional cu afinitate pentru condroitină ce furnizează nutrienţi esenţiali pentru susținerea pe termen lung a sănătăţii articulaţiilor, la câinii de toate vârstele. Se poate folosi ca susţinere în tratamentul cu medicamente AINS (Antiinflamatoare nesteroidiene) cum ar fi Rimadyl şi Trocoxil.

Mod de administrare şi doze:

Greutate corporală câine Tablete/zi

Tablete/zi utilizat împreună cu tratament
AINS (Antiinflamatoare nesteroidiene)

Până la 20 kg 1 ½ 
Peste 20 kg  2 1
OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR