Pet Phos® Senior Dog tablete aromatizatePet Phos® Senior Dog tablete aromatizate

Pet Phos® Senior Dog tablete aromatizate

Pet Phos® Senior Dog tablete aromatizate este un supliment alimentar fabricat pentru câinii seniori, cu vârsta de peste 8 ani, aflate în stare de sănătate slăbită sau pentru menținerea vitalității.

detalii despre produs
Preț brut: de la 80.59 Lei
Evaluare: 4.6 / 13 Citirea tuturor părerilor (0)
Pet Phos® Senior Dog tablete aromatizate 100 buc

Pet Phos® Senior Dog tablete aromatizate 100 buc

100 buc
Preț: 80.59 Lei
0.83 puncte de fidelitate
Livrare: 2 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: tabel de taxe?
buc: în coș
Pe stoc
Informațiile produsului

Pet Phos® Senior Dog tablete aromatizate este un supliment alimentar fabricat pentru câinii seniori, cu vârsta de peste 8 ani, aflate în stare de sănătate slăbită sau pentru menținerea vitalității.

Utilizare:

Aliment complementar apetisant destinat câinilor în vârstă de peste 8 ani şi utilizat în următoarele cazuri: în cazul scăderii greutăţii corporale, menţinerea vitalităţii

Conţinut în constituenţi analitici: Umiditate 3,7 %, proteine brute 23,6 %, grăsimi brute 15,3 %, cenuşă brută 31,2%, celuloză brută 2,6 %, calciu 6,7% cenuşă insolubilă HCl 8,6 %.

Compoziţie:

Carbonat de calciu, proteine animaliere transformate (ficat de porc), drojdii şi produse similare, lecitină brută, tegument de Pantago, fructo-oligozaharide, extract de coajă de strugure.

Aditivi: Vitamina E 20g/kg, vitamina B1 1g/kg,  vitamina B2  1g/kg, Pantetonat de calciu (vit. B5) 5g/kg,  vitamina B6 600 mg/kg,  vitamina B12 20 mg/kg,  vitamina C 50g/kg,  vitamina PP 10 g/kg, acid folic 75 mg/kg, Biotină (vit. H) 50 mg/kg.

Produse naturale botanic definite. Extract de ginseng 10 g/kg.

Aminoacizi: Arginină  20 g/kg.

Oligoelemente: Cupru (sub formă de sulfat)  1g/kg, Fier (sub formă de sulfat)  2,9 g/kg, Zinc (sub formă de oxid)  15g/kg, Mangan  (sub formă de sulfat) 1,5 g/kg, Iod (sub formă de calciu iodat) 150 mg/kg, Seleniu (sub formă de selenit) 30 mg/kg.

Mod de uitlizare:

Aliment complementar apetisant destinat câinilor în vârstă de peste 8 ani şi utilizat în următoarele cazuri:

- în cazul scăderii greutăţii corporale

- menţinerea vitalităţii

Cale orală.

Comprimatele sunt apetisante şi de aceea sunt în general luate spontan; sunt de asemenea eficiente şi dacă sunt amestecate în mâncare.

Se administrează 1 comprimat / 5 kg greutate corporală / zi, o dată sau de două ori pe zi.

Este recomandat să se administreze Pet-Phos Canin Senior timp de 10 până la 15 zile în cazul scăderii în greutate şi pentru o perioadă de 10 până 20 zile în fiecare lună pentru  menţinerea vitalităţii.

Menţiuni suplimentare:

Deoarece Pet-Phos Senior Chien nu conţine sodiu, potasiu şi nici fosfor, este compatibil cu regimul dietetic al animalelor ce suferă de insuficienţă cardiacă sau renală.

Conservare:

A se feri de umiditate. A se utiliza de preferat înainte de data inscripţionată pe ambalaj. A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor.

Prezentare:

Cutii x 100  comprimate de 1 g.

OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR