Renal N Oral pastă

Renal N Oral pastă

Supliment alimentar special pentru pisici și câini de talie mică pentru susținerea funcției renale, tratarea și echilibrarea tulburărilor metabolice.

detalii despre produs
Preț brut: de la 56.19 Lei
Renal N Oral pastă 15 ml

Renal N Oral pastă 15 ml

15 ml
Preț: 56.19 Lei
0.58 puncte de fidelitate
Lipsă temporară de stocÎnștiințare
Informațiile produsului

Supliment alimentar special pentru pisici și câini de talie mică pentru susținerea funcției renale, tratarea și echilibrarea tulburărilor metabolice.

Indicații:

Renal N pastă asigură un aport de fructo-oligozaharide, polifenoli ai uleiului de măsline, Enterococcus faecium și vitamine care contribuie la menținerea unui metabolism normal și o funcționare corectă a tractului digestiv și intestinal.

Ingrediente:

- Extract de ulei de măsline: s-a demonstrat că polifenolii triterpenici din uleiul de măsline au efecte antiinflamatorii și antihipertensive, precum și proprietăți antioxidante care încetinesc efectele nefrotoxice.

- Fructo-oligozaharide și Enterococcus Faecium: îmbunătățesc eficiența digestiei în tractul intestinal, reducând astfel formarea și absorbția de produse metabolice azotate și crescând apetitul.

- Vitamina C: un puternic antioxidant natural care ajută la neutralizarea radicalilor liberi și ajută la absorbția fierului din intestin

- Acid folic, vitamina B6, vitamina B12: stimulează sinteza hemoglobinei și a globulelor roșii.

- Ficat de porc, extract de malț, uleiuri vegetale: conținutul lor de grăsime și ulei crește palatabilitatea pastei și furnizează energie pentru animalele cu apetit redus.

Utilizarea sa este recomandată în tratamentul atât al insuficienței renale precoce, cât și al celei avansate. Renal N pastă orală poate fi utilizat singur sau în combinație cu alte tratamente pentru afecțiuni renale și ca adjuvant la o dietă renală specializată.

Utilizare și dozare:

Doza zilnică este de 1 ml/5 kg greutate corporală pe, care poate fi presată direct în gura animalului sau amestecată în hrană.

Perioada minimă de tratament este de 30 de zile, care poate fi prelungită la recomandarea medicului veterinar.

În stadii avansate, pasta Renal N poate fi combinată cu pasta Renal P, dar cele două produse nu trebuie amestecate în aceeași hrană.

Compoziție analitică:

Umiditate: 3,0%, Proteină brută: 3,0%, Fibre brute: 1,0%, Uleiuri și grăsimi brute: 45,0%, Cenușă brută: 2%, Fosfor: 0,13%, Potasiu: 0,17%, Sodiu: 0,11%.

OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR