Renal P - pudrăRenal P - pudră

Renal P - pudră

Supliment alimentar sub formă de pudră pentru pisici și câini pentru susținerea funcției renale în caz de insuficiență renală cronică.

detalii despre produs
Preț brut: de la 69.98 Lei
Renal P - pudră 70 g

Renal P - pudră 70 g

70 g
Preț: 69.98 Lei (624.82 Lei / kg)
0.72 puncte de fidelitate
Livrare: 2 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: tabel de taxe?
buc: în coș
Pe stoc
Informațiile produsului

Supliment alimentar sub formă de pudră pentru pisici și câini pentru susținerea funcției renale în caz de insuficiență renală cronică.

INDICAȚII:

 Pentru câini și pisici adulte. Renal P asigură un aport de minerale (săruri de calciu și bicarbonat de sodiu) și polizaharide (chitosan) care mențin un metabolism normal și un echilibru optim între absorbția intestinală și excreția renală a fosforului și a calciului.

Dozaj:

Folosind lingura furnizată împreună cu produsul, se măsoară cantitatea zilnică indicată pe ambalaj

- 1 lingură mică la 2,5 kg greutate corporală

1 lingură mare la 10 kg greutate corporală

Se amestecă în hrana animalului timp de 30 de zile, în cadrul unei cure. Este recomandabil să se împartă doza zilnică în 2-3 porții.

Se recomandă consultarea unui medic veterinar înainte de utilizare sau înainte de a prelungi perioada de aplicare. Apa trebuie să fie întotdeauna disponibilă.

Compoziție:

Compozitie: Maltodextrina, Carbonat de calciu, Saruri de calciu ale acizilor organici (Gluconolactat de calciu, calciu), Chitosan (glucozamina), Bicarbonat de sodiu, Pirofosfat de sodiu, Drojdii si produse similare, Faina de proteine de lupin.

Aditivi pe kg:

Agenti antiaglomeranti: Siliciu coloidal E551b 5000 mg. Vitamine si provitamine: Vitamina E/acetat de all-rac-alfa-tocoferil 3a700 8 UI.

Ingrediente analitice:

Proteină brută: 4%, fibre brute: 0,5%, uleiuri și grăsimi brute: 0,5%, cenușă brută: 36%, umiditate: 5%, Ca: 12%, P: 0,003%, Na: 1,4%.

OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR