Samylin Medium Breed - pliculețeSamylin Medium Breed - pliculețe

Samylin Medium Breed - pliculețe

Samylin Medium Breed este un supliment alimentar pentru îmbunătățirea și susținerea funcției hepatice la câinii de talie medie.

detalii despre produs
Afecţiuni hepatice
Preț brut: de la 363.19 Lei
Samylin Medium Breed - pliculețe 30 buc.

Samylin Medium Breed - pliculețe 30 buc.

30 buc.
Preț: 363.19 Lei (12.11 Lei / buc)
3.74 puncte de fidelitate
Livrare: 2 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: gratuit
buc: în coș
Pe stoc
Informațiile produsului

Samylin Medium Breed este un supliment alimentar pentru îmbunătățirea și susținerea funcției hepatice la câinii de talie medie.

Caracteristici:

- Antioxidanți pentru o funcție hepatică sănătoasă, SAMYLIN conține cele 4 componente fundamentale care sunt esențiale pentru repararea funcției hepatice deficitare. 

- Protejarea împotriva eliberării unor cantități mari de radicali liberi este obiectivul esențial pentru a preveni dezvoltarea fibrozei hepatice. S-adenozil-L-metionina (SAMe) ajută celulele hepatice să funcționeze corect, să producă glutation și, în consecință, să crească concentrația de GSH (cea mai importantă moleculă antioxidantă). 

- Silibina este ingredientul cel mai activ din silimarină, extrasă din ciulinul de lapte, care este o moleculă extrem de puternică pentru eliminarea radicalilor liberi. De asemenea, crește sinteza proteinelor pentru a susține regenerarea ficatului, ajută la sinteza enzimelor hepatice și crește supraviețuirea celulelor hepatice. 

- Vitamina E protejează membrana celulară împotriva peroxidării lipidelor, reducând leziunile oxidative la nivelul ficatului. Vitamina C joacă un rol important în ciclul de regenerare a vitaminei E, pe lângă faptul că are un efect antioxidant direct. Formula sa granulară permite o administrare ușoară, chiar și prin sonda de hrănire!

Compoziție (în 1 plic):

S-adenozil-L-metionină 300 mg, vitamina E 71 mg (sub formă de acetat de alfa-tocoferol), vitamina C 50 mg (sub formă de acid ascorbic), silibină 40 mg.

Compoziție analitică (%W/W):

Proteine 37%, grăsimi brute 13,3%, fibre brute 4,3%, cenușă brută 5,1%.

Aditivi (/kg):

Vitamine: vitamina E 17600 mg, vitamina C 12500 mg.

Aromatizant: amestec de arome 225000 mg

Instrucțiuni de dozare:

Administrați conținutul plicului în același timp cu hrana zilnică. Asigurați-vă că întregul conținut al plicului este presărat pe hrană și apoi amestecați-l cu mâncarea!

10-20 kg -> 1 plic pe zi

21-30 kg -> 2 pliculețe pe zi

OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR