Samylin Medium Breed - pliculețeSamylin Medium Breed - pliculețe

Samylin Medium Breed - pliculețe

Samylin Medium Breed este un supliment alimentar pentru îmbunătățirea și susținerea funcției hepatice la câinii de talie medie.

detalii despre produs
Afecţiuni hepatice
Preț brut: de la 363.19 Lei
Samylin Medium Breed - pliculețe 30 buc.

Samylin Medium Breed - pliculețe 30 buc.

30 buc.
Preț: 363.19 Lei (12.11 Lei / buc)
3.74 puncte de fidelitate
Livrare: 2 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: gratuit
buc: în coș
Pe stoc
Informațiile produsului

Samylin Medium Breed este un supliment alimentar pentru îmbunătățirea și susținerea funcției hepatice la câinii de talie medie.

Caracteristici:

Contine: SAMe, Silibina, Vitamina E Vitamina C Cele patru ingrediente cheie ajuta la mentinere si cresterea nivelelor de antioxidanti ensentiali care la randul lor ajuta cu schimbari secundare ale disfunctiilor hepatice. S-adenosil-L-metionina (SAMe) promovează buna funcționare a celulelor hepatice, producerea glutationului și, în consecință, concentrația de GSH (cea mai importantă moleculă antioxidantă). Silibina este cel mai activ ingredient din silimarina extrasă din sunătoare, o moleculă extrem de puternică de eliminare a radicalilor liberi. De asemenea, crește sinteza proteinelor, susținând regenerarea ficatului, ajutând la sinteza enzimelor hepatice și creșterea supraviețuirii celulelor hepatice. Vitamina E protejează membrana celulară de peroxidarea lipidelor, reducând astfel rata de deteriorare oxidativă a ficatului. Vitamina C joacă un rol important în ciclul de regenerare a vitaminei E, pe lângă faptul că are un efect antioxidant direct. Formularea sa granulară permite aplicarea ușoară, chiar și printr-o sondă de alimentare!

Compoziţie:

Conținut / pliculeț 

SAMe 300 mg

Silibina 40 mg

Vitamina E 100 mg

Vitamina C 50 mg

Dozare:

1-2 pliculețe / zi / dimensiunea corespunzătoare a corpului

OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR