Samylin Small Breed tableteSamylin Small Breed tablete

Samylin Small Breed tablete

Samylin Small Breed este un supliment nutritiv pentru îmbunătățirea și susținerea funcției hepatice la câinii de talie mică.

detalii despre produs
Afecţiuni hepatice
Preț brut: de la 211.29 Lei
Evaluare: 3.7 / 6 Citirea tuturor părerilor (0)
Samylin Small Breed tablete 30 buc.

Samylin Small Breed tablete 30 buc.

30 buc.
Preț: 211.29 Lei (7.04 Lei / buc)
2.18 puncte de fidelitate
Livrare: 2 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: tabel de taxe?
buc: în coș
Pe stoc
Informațiile produsului

Samylin Small Breed este un supliment nutritiv pentru îmbunătățirea și susținerea funcției hepatice la câinii de talie mică.

Caracteristici:

- Samylin conține cele 4 componente cheie care ajuta la mentinere si cresterea nivelelor de antioxidanti ensentiali, care la randul lor ajuta cu schimbari secundare ale disfunctiilor hepatice.  

- Controlul cantităților mari de radicali liberi este obiectivul de bază pentru a preveni dezvoltarea fibrozei hepatice.

- S-adenosil-L-metionina (SAMe) promovează buna funcționare a celulelor hepatice, producția de glutation și, în consecință, concentrația de GSH (cea mai importantă moleculă antioxidantă).

- Silibina este cel mai activ ingredient din silimarina extrasă din sunătoare, care este o moleculă extrem de puternică de eliminare a radicalilor liberi.

- De asemenea, crește sinteza proteinelor, susținând astfel regenerarea ficatului, ajutând la sinteza enzimelor hepatice și crescând supraviețuirea celulelor hepatice.

- Vitamina E protejează membrana celulară de peroxidarea lipidelor, reducând astfel rata de deteriorare oxidativă a ficatului.

- Vitamina C joacă un rol important în ciclul de regenerare a vitaminei E, pe lângă faptul că are un efect antioxidant direct.

Ingrediente:

Ingrediente (în 1 comprimat): S-adenozil-L-metionină 80 mg, silibină 10,6 mg, vitamina E (sub formă de succinat de tocoferil) 10 mg, vitamina C (sub formă de acid ascorbic) 13,3 mg.

Componente analitice (%W/W):

Proteină brută 31,5, cenușă brută 9,1, fibre brute 10,4, grăsime brută 6,8.

Aditivi (/kg):

Vitamine: vitamina E (3a700) 22600 mg, vitamina C (E300) 36000 mg.

Coloranți: oxid de fier (E172) 65 mg

Dozaj:

Tabletele trebuie administrate întregi, deoarece conținutul este sensibil la căldură și umiditate.

Sub 5 kg greutate corporală ->  1 comprimat/zi

Intre 5- 10 kg greutate corporală -> 2 comprimate/zi

OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR