BiogenicPETBiogenicPETSmall - 60 bucBiogenicPET
BiogenicPET
BiogenicPET

BiogenicPET

BiogenicPET o forță naturală care ajută la reînoirea organismului. Prin ingrediente active regenera tesuturile deteriorate sau inflamate, întinereste celulele îmbătrânire, protejează organismul câini de efecte secundare nocive ale medicamentelor anti-inflamatorii.

detalii despre produs
Preț brut: de la 178.69 Lei
Evaluare: 4.7 / 75 Citirea tuturor părerilor (0)
BiogenicPET Large - 60 buc

BiogenicPET Large - 60 buc

Large - 60 buc
Preț: 214.39 Lei (3.57 Lei / buc)
2.21 puncte de fidelitate
Livrare: 2 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: tabel de taxe?
buc: în coș
Pe stoc
BiogenicPET Small - 60 buc

BiogenicPET Small - 60 buc

Small - 60 buc
Preț: 178.69 Lei (2.98 Lei / buc)
1.84 puncte de fidelitate
Lipsă temporară de stocÎnștiințare
Informațiile produsului

BiogenicPET o forță naturală care ajută la reînoirea organismului. Prin ingrediente active regenera tesuturile deteriorate sau inflamate, întinereste celulele îmbătrânire, protejează organismul câini de efecte secundare nocive ale medicamentelor anti-inflamatorii.

CE ESTE BIOGENICPET?

Regenerare rapidă

În cazul unui animal sănătos regenerarea țesutului epitelial deteriorat sau îmbătrânit este un proces îndelungat,  este de 7-10 zile.

BiogenicPET este potrivit pentru animalele de toate vârstele, ajută la regenerarea pielii (singur sau pentru completarea tratamentului) în următoarele cazuri: leziuni ale pielii, dermatite, caderea parului, în caz de tulburări de creștere păr.

Viață activă în vârstă de senior

Artrita cronică și dureri apar la o cincime dintre câini.

BiogenicPET este potrivit pentru completarea tratamentului câinelor senior care suferă de artrita cronică și dureri, sau poate fi folosit singur pentru cartilajului articular, regenerarea țesutului conjunctiv și, prin urmare, reduce durerea.

Durerea nu va dura o veșnicie

Medicamentele orale folosite pentru dureri, de multe ori au efecte neplăcute, de ex. producția în exces de acid gastric, diaree, sau ulcere gastrice la câini sensibile.

Adăugați BiogenicPET la medicamente antiinflamatoare nesteroidiene sau steroidiene, pentru a reduce sau a preveni efectele secundare.

De ce este mai bun decât alte produse similare?

La început studiile extensive a substanței activă BiogenicPET (factori naturali de creștere de origine animală) au fost efectuate la oameni cu un rezultat care a demonstrat un grad ridicat de eficacitate. După mai mulți ani de experiență la oameni, a devenit indicat utilizarea produsului și la animale. Primele teste au demonstrat o eficiență ridicată la câini și la pisici. Aceasta a condus la dezvoltarea produsului. După mai mulți ani de cercetare și dezvoltare, precum și experiența terapeutică la oameni, acum formula BiogenicPET este disponibil și pentru câini!

EFECTELE ASUPRA MEDIULUI

Nu cu mult timp în urmă, câinile și pisicile au trăit liber și alimentele de zi cu zi au fost asigurate de natură, factorile naturale de creștere necesare au fost asigurate din animalele vânate. Acest proces natural le-a oferit echilibrul biologic vital necesar la multiplicare și dezvoltare.

Câinile și pisicile domestice de astăzi nu mai trăiesc și nu mai mănâncă în sălbăticie, ci calitatea sănătății și dezvoltării lor depinde de circumstanțele vieții oferite de noi.

Lumea modernă este accelerată nu numai pentru noi, oamenii, ci, acestea au influențe neplăcute și la animale. Deteriorarea în starea de spirit, probleme ale pielii și ale părului sunt semne de pierderea echilibrului organismului animalului care va duce în cele din urmă la boli.

BiogenicPET este un supliment alimentar care reglementează  și restabilește echilibrul de funcționare a corpului, așadar asigură în mod natural vitalitatea animalului și capacitatea de regenerare.

CARACTERISTICILE PRODUSULUI

Contraindicații: Nu se cunosc

Efecte secundare: Nu se cunosc

Atenționări speciale: Nici unul

Compoziție:

Small (pentru câini de talie mică): Human Fort: 25 mg, seleniu 6,0 mg, Vitamina E: 4,5 mg material purtător: până la 1000 mg

Large (pentru câini de talie mare): Human Fort: 50 mg, 11 mg seleniu, vitamina E: 9 mg, material purtător: 1300 mg

MOD DE ADMINISTRARE
Experimentele au arătat că o administrare zilnică de două ori ajută la menținerea efectului terapeutic dorit.
Câini de talie mică (0-25 kg): 2 x 1 comprimat pe zi
Câini de talie mare (peste 25 kg): 2 x 1 comprimat pe zi
OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR