Comprimate imunomodulatoare FitomunComprimate imunomodulatoare Fitomun

Comprimate imunomodulatoare Fitomun

Tabletele imunomodulatoare Fitomun sunt un supliment nutritiv pentru câini și pisici.

detalii despre produs
Preț brut: de la 52.29 Lei
Comprimate imunomodulatoare Fitomun 20 buc.

Comprimate imunomodulatoare Fitomun 20 buc.

20 buc.
Preț: 52.29 Lei (2.61 Lei / buc)
0.54 puncte de fidelitate
Livrare: 2 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: tabel de taxe?
buc: în coș
Pe stoc
Informațiile produsului

Tabletele imunomodulatoare Fitomun sunt un supliment nutritiv pentru câini și pisici.

Caracteristici:

- Tabletele imunomodulatoare  Fitomune conțin o combinație de ingrediente active pe bază de plante formulate special și beta-glucan, care contribuie în mod eficient la menținerea sănătății și la combaterea bolilor prin efectul lor asupra funcționării sistemului imunitar.

- Este important să începeți utilizarea acestuia cât mai curând posibil după apariția simptomelor în cazul infecțiilor respiratorii, gastrointestinale sau de altă natură. Îmbunătățirea imunității este, de asemenea, importantă în anumite boli ale pielii, cum ar fi demodicoza, precum și caz de gingivita cronică la pisici și bolile virale (leucemie, SIDA FIV-pisică).

Compoziţie:

Plantain violet (Echinacea purpurea) 150 mg, (1-3, 1-6) beta-glucan 150 mg, cătină (Hippophae rhamnoides) 50 mg, extract din semințe de grapefruit 50 mg, catnip (Uncaria tomentosa) 40 mg, astragalus (Astragalus membranaceus) 40 mg

Doza:

Greutate corporală Doza zilnică
< 15 1 tableta
15-30 2 tablete
30-45 3 tablete
> 45 4 tablete
Pisică adultă 1/2 tableta
Pisoi < 2 kg 1/4 tableta

Pentru bolile infecțioase, perioada de dozare recomandată este de 2-4 săptămâni.

În caz de intervenție chirurgicală: Cu o săptămână înainte de operație, comprimatele Fitomune trebuie începute cu doza obișnuită (câine: 1 comprimat / 15 kg pe zi; pisică: 1 comprimat pe zi) și administrate până la recoltarea suturii (10-14 zile ).

Utilizare prelungită: La animale cu sistem imunitar slăbit, animale în vârstă, cancer și pentru prevenirea infecțiilor, dozare pe termen lung la jumătate de doză (câine: zilnic ½tabl./15 kg; pisică: zilnic ¼ tabl.) Timp de 1-3 luni este recomandat.

Dacă aveți întrebări suplimentare cu privire la utilizarea acestui produs, adresați-vă medicului veterinar.

Avertizare:

În cazurile în care funcția imună crescută nu este dorită (cum ar fi terapia cu steroizi medicamentoși), utilizarea comprimatelor Fitomune trebuie evitată. Pe baza datelor din literatură, efectele econazolului și ale inhibitorilor ECA pot fi modificate.

OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR