Capsule Medreich CV247Capsule Medreich CV247

Capsule Medreich CV247

Capsulă utilizată pentru tratarea câinilor, fiind o substanţă antioxidantă, imuno-stimulatoare şi adjuvant în blocarea COX2.

detalii despre produs
Preț brut: de la 196 Lei
Evaluare: 4.7 / 23 Citirea tuturor părerilor (0)
Capsule Medreich CV247 120 buc.

Capsule Medreich CV247 120 buc.

120 buc.
Preț: 388.45 Lei (3.24 Lei / buc)
4 puncte de fidelitate
Lipsă temporară de stocÎnștiințare
Capsule Medreich CV247 60 buc.

Capsule Medreich CV247 60 buc.

60 buc.
Preț: 196 Lei (3.27 Lei / buc)
2.02 puncte de fidelitate
Lipsă temporară de stocÎnștiințare
Informațiile produsului

Capsulă utilizată pentru tratarea câinilor, fiind o substanţă antioxidantă, imuno-stimulatoare şi adjuvant în blocarea COX2.

- Un produs terapeutic care poate fi utilizat pentru a îmbunătăți calitatea vieții câinilor cu cancer malign.

- Utilizarea acesteia poate fi avantajoasă la animalele tratate cu chimioterapie sau radiații și după îndepărtarea chirurgicală parțială sau completă a tumorilor pentru a preveni sau întârzia dezvoltarea tumorilor.

- Ca şi roburant la animalele într-o stare generală înrăutăţită şi precară (dacă nu există suspiciuni că ficatul ar fi afectat).

MECANISMUL COMPONENTELOR

Gluconat de cupru şi gluconat de mangan: sunt microelemente de importanţă majoră, fiind răspunzătoare pentru activitatea multor enzime, cum ar fi, de exemplu, efectul superoxid - dismutazei (SOD) asupra radicalilor liberi şi asupra oxigenului reactiv (ROS).

Vitamina C: antioxidant, imuno-stimulator, acţiune reparatorie a ADN-lui şi acţiune antitumorală.

Salicilatul de sodiu: împiedică efectul oxidant al ciclo-oxigenazelor (COX)  şi producţia de prostaglandine, acestea având efect inflamator, care pe lângă generarea de stări generale înrăutăţite favorizează şi dezvoltarea celulelor şi a ţesuturilor tumorale, a formării de vase de neoformaţie, a metastazelor; de asemenea, favorizează instalarea capacităţii de rezistenţă la chimioterapie şi radioterapie.

Produsul ajută la stimularea fenomenului de apoptoză a celulelor tumorale (distrugerea celulelor tumorale prin celule imunologice specializate); are efect antialgic şi îmbunătăţeşte starea generală.

 CONTRAINDICAŢII

Nu se foloseşte produsul CV247 la animalele care prezintă hemoragii gastrice sau/şi intestinale, sau ulcere gastro–intestinale. A nu se utiliza produsul CV247 la animalele care prezintă reacţii alergice la oricare dintre componenţii produsului şi nici la femelele gestante sau cele în lactaţie.

EFECTE ADVERSE:

În cazuri foarte rare, CV-247 poate provoca iritații gastrice datorită conținutului său de salicilat.

AVERTISMENTE:

Utilizarea concomitentă de anti-coagulante (de exemplu, cumarina) sau antiinflamatoare ar trebui să țină cont de conținutul de salicilat din CV-247. Datorită conținutului său de cupru, ar trebui utilizat cu precauție la anumite rase (de ex. Dobermann, Bedlington Terrier).

Compoziția:

 - 1 capsulă conține:

Gluconat de mangan 10 mg

Cupru gluconat de 10 mg

Vitamina C: 200 mg

Na-salicilat: 175 mg

Dozare și modul de aplicare:

Doza de bază este de o capsulă / 10 kg greutate corporală pe zi, conform următorului tabel:

Greutate corporalő Doza Frecvența administrării
sub 5 kg  conținutul a unei jumătăți de capsule o dată / zi
1 capsulă o dată la două zile
5 - 15 kg 1 capsulă o dată / zi
15 - 25 kg 1 capsulă de două ori pe zi
25 - 40 kg 1 capsulă de trei ori pe zi
40 kg si peste 2 capsule

de două ori pe zi

Dacă starea animalului se îmbunătățește odată cu utilizarea produsului, după trei luni, doza poate fi redusă, după consultarea medicului veterinar, pentru a fi administrată o dată pe zi și apoi la fiecare două zile.

Administrare:

Numărul corespunzător de tablete și capsule trebuie să fie administrat pe cale orală, sau sub formă de pulbere, care se amestecă în mâncarea preferată a câinelui şi se administrează imediat înainte de hrănirea câinelui, asigurându-se că a consumat toată cantitatea de produs necesar terapiei. Pulbere se dizolvă în orice fel de lichid, poate fi administrat cu o seringă fără ac inserat în gura animalului.

OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR