închide
FitActive Fit-A-FertilityFitActive Fit-A-Fertility

FitActive Fit-A-Fertility

Fit Active Fit-A-Fertility 1000mg este un supliment de multivitamine de înaltă calitate, care este recomandat pentru cățele în perioada de gestație, cățele înainte de perioada de gestație, câini masculi înainte de montă.

detalii despre produs
Preț brut: de la 30.98 Lei
Evaluare: 4.6 / 12 Citirea tuturor părerilor (0)
FitActive Fit-A-Fertility 60 buc

FitActive Fit-A-Fertility 60 buc

60 buc
Preț: 30.98 Lei (0.52 Lei / buc)
0.32 puncte de fidelitate
Livrare: 2 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: tabel de taxe?
buc: în coș
Pe stoc
Informațiile produsului

Fit Active Fit-A-Fertility 1000mg este un supliment de multivitamine de înaltă calitate, care este recomandat pentru cățele în perioada de gestație, cățele înainte de perioada de gestație, câini masculi înainte de montă.

Acest produs conține pe lângă vitaminele și mineralele esențiale, o cantitate ridicată de vitamine și minerale, care susțin îmbunătățirea calitativă și cantitativă a spermatozoizelor la câini masculi. La cățele ajută pregătire organismului la perioada de gestație, poate să crească numărul de pui, sprijină dezvoltarea sănătoasă a fetușilor.

 

Este recomandat să începeți alimentarea cu multivitaminul FIT-a- FERTILITY cu 6-8 săptămâni înainte de împerechere.

Acid folic: este extrem de important, în cazul cățelelor este recomandat administrarea zilnică cu 4-6 săptămâni înainte de perioada de călduri. În perioada incipientă a sarcinii, folații joacă un rol important în reducerea riscului de tulburări a creierului și a coloanei vertebrale a fătului. La câini masculi înainte de montă acid folic (împreună cu o valoari crescute de vitamina E și C) poate să  îmbunătățească numărului de spermatozoizi sănatoși, astfel capacitatea de reproducere a masculilor poate fi îmbunătățit în mod semnificativ.

Acidul folic ajuta la implantarea de fetusi sănătoși, ajuta la prevenirea absorbției fătului, reduce riscul de avort spontan.

Iod: este necesar pentru funcționarea normală a glandei tiroide, susține creșterea și dezvoltarea fătului.

Antioxidanți:  Vitaminele A, C, D, E protejează  celulele (atât  la cățele cât și la masculi), ți crește fertilitatea la cățele.În cazul câinilor masculi înainte de montă seleniu crește numărul de spermatozoizi.

Minerale: La câin masculi ajută la spermatogeneză, oferă agilitate și niveluri adecvate de testosteron.

Zinc, seleniu, cupru, calciu și magneziu pentru creșterea fertilității  cățelelor. Fier: Sprijină ovulația.

Acizii grași esențiali: acizi grași omega-3, omega-6 cu catenă lungă joacă un rol important în dezvoltarea fetală. Pere:  este un antioxidant puternic, joacă un rol important în protejarea celulelor.

Sugestii de utilizare: 1 tableta / 10 kg greutate corporală pe zi. Conține aditivi permise de UE. Depozitare: uscata, 20 grade C.

OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR