închide
K9 Immunity™K9 Immunity™

K9 Immunity™

K9 Immunity ™ oferă suport avansat sistemului imunitar câinilor.

detalii despre produs
Preț brut: de la 352.27 Lei
Evaluare: 4.7 / 145 Citirea tuturor părerilor (0)
K9 Immunity™ 90 buc

K9 Immunity™ 90 buc

90 buc
Preț: 352.27 Lei (3.91 Lei / buc)
3.63 puncte de fidelitate
Livrare: 2 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: gratuit
buc: în coș
Pe stoc
Informațiile produsului

K9 Immunity ™ oferă suport avansat sistemului imunitar câinilor.

K-9 Immunity™ conține ingrediente utilizare în medicina umană, care sunt factori determinanți în mai multe de 30 țări în vindecarea cancerului. În Statele Unite au început să folosească aceste produse la câinii ghidare, dar în zilele noastre sunt folosite la mii de câini cu succes.

Produsul conține polizaharide care activează sistemul imunitar și heteropolizaharide, beta-glucan (PSK), peptidă polizaharidă (PSP), lentinan și aproximativ 200 de polizaharide care activează sistemul imunitar și s-a dovedit eficacitatea lor în tratamentul cancerului uman.

Toate tratamentele imunomodulatoare au scopul fundamental în activarea sistemului imunitar, astfel ajutând vindecarea proprie a organismului. Un sistem imunitar care funcționează normal recunoaște celulele canceroase și le distruge înainte de multiplicarea lor.

Cheia eficacității K9 Immunity™ este faptul că conține 6 ciuperci medicinale în cantități și concentrații mari, care au efecte benefice împotriva cancerului, confirmat de numeroase experimente și studii.

Imgredientele principale K9 Immunity™ (capsule de 500 mg):

Materia primă Ingrediente active Efecte fiziologice

Cordyceps sinensis

-83,3 mg

Cordycepi anti-tumori, inhibarea metastazei (metastatic), ameliorarea efectelor secundare ale chimioterapiei, anti-bacterii, scade nivelul trigliceridelor, antioxidant.

Agaricus blazei Murill

-83,3 mg

Lentinan efect anti-tumorial, sporește activitatea macrofagilor și a limfocitelor T, anti-bacterii, activează sistemul imunitar

Ganoderma lucidum

-83,3 mg

Ganoderan (beta-glucan)

efect imunomodulator, sporirea activității macrofagilor, efect anti-tumorial, proprietăți antimicrobian, efect de reducere a nivelului colesterolului, reducerea efectelor negative în urma chimioterapiei

inhibarea metastazelor, sporește activitatea celulelor T și NK

Coriolus versicolor

-83,3 mg

-Krestin (PSK)

(beta-glucan)

-peptidă de polizaharide (PSP)

efect imunomodulator, sporirea activității macrofagilor, efect anti-tumorial, proprietăți antimicrobian, efect de reducere a nivelului colesterolului, reducerea efectelor negative a chimioterapiei

inhibarea metastazei, sporește activitatea celulelor NK și T, efect anti-tumorial, antioxidant

Grifola frondosa

-83,3 mg

D-fracție sporește activitatea elulelor T și a macrofagilor, efect anti-tumorial și imunomodualtor, inhibarea mtastazelor, distrugerea directă a celulelor canceroase, reducerea nivelului zahărului din sânge

Lentinula edodes

-83,3 mg

Lentinan și LEM efect anti-tumorial, sporește activitatea celulelor macrofagi și T, inhibitor bacterian, activează sistemul imunitar, reducerea nivelului colesterolului, anti alergii și antiinflamator

Cât este de eficient?

Este foarte greu de spus, pentru că este influențat de mulți factori. De ex. tipul tumoarei, mărimea, cât este de avansată stadiul boalei, există metastaze sau nu, starea fizică, etc. De obicei K-9 Immunity™ acționează repede și 75% dintre câini reacționează pozitiv în primele 10 zile. Tumoarea stagnează sau începe să dispară. Dacă aveți posibilitatea, ar fi bine ca de la un control cu ultrasunet până la următorul să dați acest produs, ca să se vadă schimbarea.

Dacă în primele săptămâni nu observați schimbare semnificativă și tumoarea crește în continuare, atunci probabil pentru animalul Dvs nu este produsul adecvat pentru terapie. Din păcate nici produsele K9 Immunity nu pot face miracole.

Utilizarea împreună cu tratamentul tradițional, pentru completare și nu este un tratament independent.

K-9 Immunity™ datorită cantității substanțelor active conținute este recomandat pentru animalele care suferă deja de o boală canceroasă, dar pentru că nu se poate provoca supradozaj poate folosi și ca prevenție generală și poate oferi ajutor eficient.

Amablaj:

84 buc capsule / cutie

Dozare:

1 buc 500 mg capsulă la fiecare 4,5 kg din greutatea corporală pe zi. (Maxim 12 capsule pe zi)

Doza zilnică se poate administra odată sau în două rate direct în gura animalului sau amestecat în hrana animalului.

Mod de utilizare:

K-9 Immunity™ produsul în sine oferă un ajutor semnificativ, dar combinat cu alte 2 produse v-a avea un efect mult mai eficient:

- K9 Transfer Factor™ (activează sistemul imunitar, produs care ajută reacția sistemului imunitar)

- K9 Omega™ (conține cantități mari de acizi grași omega 3 și 6)

OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR