K9 InuFactorK9 InuFactor

K9 InuFactor

K9 InuFactor® - Supliment alimentar pentru câini care conține colostru pentru un sistem imunitar echilibrat și un răspuns imun adecvat.

detalii despre produs
Preț brut: de la 164.19 Lei
K9 InuFactor 45 g

K9 InuFactor 45 g

45 g
Preț: 164.19 Lei (3 648.67 Lei / kg)
1.69 puncte de fidelitate
Livrare: 2 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: tabel de taxe?
buc: în coș
Pe stoc
Informațiile produsului

K9 InuFactor® - Supliment alimentar pentru câini care conține colostru pentru un sistem imunitar echilibrat și un răspuns imun adecvat.

Caracteristici:

- Alergii, boli autoimune

- Ajută la biodisponibilitatea K9 Inu® și K9 Immunity

- Contribuie la funcționarea controlată a sistemului imunitar

- Face sistemul imunitar să răspundă corect

K9 InuFactor®, este o alternativă la  K9 Transfer Factor, fiind un supliment alimentar care conține colostru fabricat în Ungaria, cu ciuperci medicinale pentru câinii care suferă de cancer și tulburări ale sistemului imunitar.

Pentru un sistem imunitar echilibrat și un răspuns imun adecvat

Factorul de transfer este un grup de molecule mici „mesager” găsite în colostru. Existența lor a fost stabilită în 1949 de Dr.H. Sherwood Lawrence, descoperind-o în timpul cercetării TBC. Colostrul, adică laptele, este produs numai la mamifere, inclusiv la oameni, la doar câteva zile după naștere. Sistemul imunitar al nou-născutului primește primele informații imune cu laptele, ceea ce provoacă prima reacție defensivă.

Funcțiile moleculelor „mesager” din K9 InuFactor® includ:

- activează și declanșează sistemul imunitar împotriva celulelor străine (maligne),

- datorită inteligenței, proprietăților imunosupresoare și imunomodulatoare, dacă este necesar pot reduce sau îmbunătăți funcțiunea sistemului imunitar (sub-funcționarea sistemului imunitar de ex la diferite tipuri de cancer, SIDA, hiperactivitatea sistemului imunitar de ex la alergii, boli autoimune)

- țin minte microorganismele, deci la un atac reacția sistemului imunitar este mai eficientă

K9 Transfer Factor™ este un produs dezvoltat în special pentru câini cu ingrediente anti-cancer adăugat (IP6-inositol hexafosfat, SOD-superoxid dizmutază)

Ingrediente:

Pulbere de colostru, Immune Assist ™ Micron, extract de Agaricus blazei, extract de Cordyceps sinensis, extract de Trametes versicolor, extract de Ganoderma lucidum, extract de Grifola frondosa, extract de Lentinula edodes

Dozare:

Dozare: 500 mg produs/10 kg greutate corporală, ceea ce corespunde unei linguri de măsurare, o dată pe zi.

Produsul poate fi folosit continuu.

OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR