Soluție Virbac Nutribound pentru câiniSoluție Virbac Nutribound pentru câini

Soluție Virbac Nutribound pentru câini

Soluție orală aromată pentru câini.

detalii despre produs
Convalescență
Preț brut: de la 196.09 Lei
Soluție Virbac Nutribound pentru câini 3 x 150 ml

Soluție Virbac Nutribound pentru câini 3 x 150 ml

3 x 150 ml
Preț: 196.09 Lei
2.02 puncte de fidelitate
Livrare: 2 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: tabel de taxe?
buc: în coș
Pe stoc
Informațiile produsului
Analiză tipică

Soluție orală aromată pentru câini.

DESCRIERE:

Datorită ingredientelor sale esențiale, Nutribound oferă suportul recomandat pentru recuperarea animalelor încă dintr-un stadiu incipient.

PROPRIETĂȚI:

Nutribound este un lichid foarte gustos și gata de utilizare, care stimulează pofta de mâncare până când apetitul normal revine.

Arginina Aminoacidul, un precursor al oxidului nitric, joacă un rol important în funcția imunitară, vindecarea rănilor și diviziunea celulară.
Taurina Substanță organică cu proprietăți antioxidante care este esențială pentru sistemul cardiovascular; are funcții importante în mușchiul scheletic, retina și sistemul nervos central.
Glutamina Acesta joacă un rol important în menținerea integrității tractului gastro-intestinal și a sistemului imunitar.
Acizi grași esenţiali (Omega 3 si Omega 6) Acizii grași sunt necesari pentru procesele biologice, cum ar fi blocurile de fosfolipide și steroli pentru creșterea și vindecarea celulelor, prostaglandina, leucotriena și sinteza tromboxanului.
Prebiotice
(Inulina,  Oligofructoza)
Prebioticele sunt fibre naturale solubile care se găsesc în cantități mici în mai multe plante și stimulează creșterea și activitatea bacteriilor sănătoase din sistemul digestiv.
Vitamine Compuși organici importanți care sunt necesari de către organism, în special în caz de dietă sau deficit special.

Compoziţie:

Carne și derivați de origine animală * (4,74%), derivați vegetali, uleiuri, grăsimi (1,29%), minerale (0,69%), inulină de cicoare (0,30%), fructooligozaharide (0,11 *) * Sursă de arginină, taurină și glutamină.

Nu conține conservanți sau coloranți artificiali.

Aditivi pe kilogram:

Vitamine: Vit.A, E672: 4212 NE; Vit.D3, E671: 150 UI; VitE, 3a700: 84,2 mg; Vit.B1, 3a: 11,7 mg, Vit.B2, 3a: 12,3 mg; Vit.B6, 3a831: 22,3 mg; Biotină, 3a: 0,14 mg; Clorură de colină, 3a890: 561 mg.

Oligoelemente: sulfat de mangan, E5: 2,7 mg; Sulfat de zinc, E6: 7,5 mg; Vas, E1: 17 mg; Mangan, E5: 2,7 mg; Zinc, E6: 7,5 mg.

INSTRUCȚIUNILE DE UTILIZARE:

La deschiderea pentru prima dată, deșurubați capacul alb și rupeți folia de securitate.

1. Agitați bine înainte de utilizare.

Sedimentarea este normală.

2. Cantitatea de dozare.

Este recomandat să solicitați sfatul unui medic veterinar pentru a determina starea animalului.

Doza zilnică recomandată este de 6 ml pe kilogram de greutate corporală o dată sau de mai multe ori.

Nutribound poate fi administrat singur, amestecat cu apă sau amestecat cu hrana. Animalul trebuie să aibă întotdeauna apă potabilă la dispoziție. Utilizați recipientul din cutie pentru măsurarea exactă și dați Nutribound conform tabelului următor.

Greutate coporală (kg) Cantitate Nutribound  (ml/zi)
0-10 15-30 ml
10-20 30-50 ml
>20 50-70 ml

Tabelul este o recomandare.

Nutribound poate fi administrat pe toată perioada de recuperare, de la etapa inițială până la revenirea poftei de mâncare normale. Protocolul recomandat poate fi împărțit în trei etape:

1. Faza inițială: Din primele ore de recuperare, câinelui i se poate administra Nutribound pentru a se rehidrata și a primi substanțe esențiale.

2. Urmărire: După 48 de ore este necesar să începeți hrănirea. Pentru a crește digestibilitatea substanțelor cu energie ridicată și foarte digerabile la animalele grav afectate cu doze mici și repetate, se recomandă administrarea unui alt produs decât Nutribound (de exemplu, gelul Nutri-plus de la Virbac).

3. Tranziție: Nutribound poate fi administrat cu dieta obișnuită pentru a ajuta animalul să revină la apetitul inițial.

Forma lichidă permite administrarea într-o seringă sau sondă.

Analiză tipică Cantitate
Umiditate 87,9 %
Proteină brută 2,7 %
Uleiuri si grasimi crude 1,9 %
Omega-3 3,8 %
Omega-6 24,8 %
Cenușă brută 1 %
Celuloză brută < 0,8 %
Glutamină / glutamat 0,33 %
Arginină 0,14 g
Taurină 0,06 %
OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR