Candioli Florentero Act ComprimateCandioli Florentero Act Comprimate

Candioli Florentero Act Comprimate

Candioli Florentero Act este un supliment nutritiv pentru caini si pisici, care reface normalitatea si eficienta florei bacteriene intestinale. Se recomanda in caz de diaree si alte tulburari intestinale.

detalii despre produs
Afecţiuni digestive
Performanță
Convalescență
Preț brut: de la 74.99 Lei
Evaluare: 4.8 / 113 Citirea tuturor părerilor (0)
Candioli Florentero Act Comprimate 30 buc

Candioli Florentero Act Comprimate 30 buc

30 buc
Preț: 74.99 Lei (2.50 Lei / buc)
0.77 puncte de fidelitate
Livrare: 2 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: tabel de taxe?
buc: în coș
Pe stoc
Informațiile produsului
Analiză tipică

Candioli Florentero Act este un supliment nutritiv pentru caini si pisici, care reface normalitatea si eficienta florei bacteriene intestinale. Se recomanda in caz de diaree si alte tulburari intestinale.

Proprietati:

Florentero ACT se recomandata in cazul diareei si tulburărilor intestinale acute. Susține flora intestinală în timpul diareei și în timpul recuperării.

Compoziție:
Florentelo AC contine in afara de cele deja bine cunoscute (fructo-oligozaharide, mananoligozaharide, Enterococcus faecium, complex de vitamina B):

- HECO: sodiu, potasiu, magneziu, calciu si fosfor complex special de electrolite, care ajuta la refacerea mineralelelor pierdute in timpul diareei.

- BACNUTRA: Un amestec de două peptide antimicrobiene care apar în mod natural (Lactofericina B și Nisina A). Gram + și bacteriile Gram, viruși, monocite, ciuperci sunt de asemenea eficiente. Bacteriile se leagă de membrana celulară și distrug agenții patogeni și au, de asemenea, un efect imunomodulator. Flota intestinală normală nu este afectată.

- LACNUTRA: Un amestec de cinci tulpini bacteriene inactivate de Lactobacillus și Pediococcus. Nu sunt capabili să se prolifereze în intestin, dar sunt rezistenți la sucurile gastrice și intestinale și la acțiunea digestivă a acizilor biliari. Ele promovează colonizarea unor bacterii vii, utile. Ele se leagă de celulele epiteliale, inhibând agenții patogeni. Ele moderhează activarea TNF-a, reducând astfel inflamația și apoptoza. Ei reglementează producția de citokine și imunoglobuline și activează macrofagele.

- YANG: Trei Amestec inactivata specii de fungi care inhibă atașarea bacteriilor la celulele epiteliale intestinale și, de asemenea, are proprietăți imunomodulatoare.

- LALTID: extract de drojdie bogat în nucleu, care oferă un ajutor rapid și eficient diviziunii celulare a tractului digestiv

Instrucțiuni de dozare:
Se va imparti doza zilnica de mai jos, in doua administrari, una dimineata si una seara.
Administrarea trebuie sa dureze intre 7 si 14 zile.

Pisici:
1 tableta pe zi;

Caini:
0-7kg -1 tableta pe zi;
7-14kg - 2 tablete pe zi;
14-21kg - 3 tablete pe zi;
21-35kg - 4 tablete pe zi;
peste 35kg 5-6 tablete pe zi.

Produs pentru uz veterinar. A nu se lasa la indemana copiilor. A se pastra la loc uscat, protejat de lumina.

Analiză tipică Cantitate
Proteină brută 6%
Celuloză brută 30%
Uleiuri și grăsimi 6%
Cenușă brută 3%
Umiditate 4%
OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR