închide
Pastă EndiaPastă Endia

Pastă Endia

Endia este o pastă orală specială, extrem de complexă, pentru diaree la câini și pisici. Leagă substanțele dăunătoare, protejează mucoasa intestinală, compensează pierderea de electroliți și energie cauzată de diaree.  

detalii despre produs
Afecţiuni digestive
Preț brut: de la 68.98 Lei
Evaluare: 4.6 / 11 Citirea tuturor părerilor (0)
Pastă Endia 15 ml

Pastă Endia 15 ml

15 ml
Preț: 68.98 Lei
0.71 puncte de fidelitate
Livrare: 2 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: tabel de taxe?
buc: în coș
Pe stoc
Informațiile produsului

Endia este o pastă orală specială, extrem de complexă, pentru diaree la câini și pisici. Leagă substanțele dăunătoare, protejează mucoasa intestinală, compensează pierderea de electroliți și energie cauzată de diaree.  

Compoziţie:

- Montmorillonit, prebiotice (fructooligozaharide), probiotice (bacterii lactice Enterococcus faecium: 5,5 × 108 CFU / l), dextroză, sorbitol, clorură de sodiu, propionat de sodiu, clorură de potasiu, clorură de magneziu, făină de roșcove, gumă xantan, cărbune activ, acid sorbic , aromatizant.

- Ingredientul activ special al Endia este montmorillonitul, care are o suprafață imensă și o capacitate de absorbție datorită structurii sale speciale. Detoxifică și protejează tractul intestinal acoperind mucoasa intestinală și legând substanțe nocive (de exemplu enzime, viruși, toxine bacteriene). Capacitatea sa de a lega substanțe dăunătoare este de 15 ori mai mare decât cea a caolinului utilizat pe scară largă. Montmorillonitul previne deteriorarea mucoasei în timpul tulburărilor digestive, protejând mucoasa și calmând intestinele.

- Bacteriile producătoare de acid lactic Enterococcus faecium (probiotice) reduc cantitatea de bacterii și virusuri patogene din tractul intestinal, cresc rezistența organismului la agenți patogeni.

- Fructooligozaharidele (prebiotice) sunt substanțe nutritive naturale care nu sunt afectate de enzimele digestive din tractul gastrointestinal superior și ajung la colon neschimbate, unde stimulează dezvoltarea bacteriilor intestinale benefice (probiotice).

- Prebioticele previn, de asemenea, adeziunea bacteriilor patogene la peretele intestinal și favorizează absorbția anumitor minerale și oligoelemente.

- Probioticele și prebioticele stabilizează flora intestinală, reducând severitatea și durata bolilor diareice și reducând incidența efectelor secundare intestinale cu tratament cu antibiotice.

- Cărbunele activ este fabricat din coajă de nucă de cocos, care este cel mai important absorbant de origine naturală cunoscut astăzi, de aceea este foarte bine utilizat pentru tratarea diareei, leagă bacteriile, toxinele și protejează tractul intestinal.

- Dextroza este o sursă instantanee de energie, previne scăderea nivelului de zahăr din sânge și minimizează deficiența de energie.  

- Sorbitolul promovează descompunerea acizilor grași, formarea acizilor biliari și producerea de enzime digestive, precum și îmbunătățirea absorbției vitaminelor și a nutrienților.

- Făina de roșcove are un efect benefic datorită conținutului ridicat de fibre, tanin și polifenoli, precum și a conținutului redus de proteine ​​și grăsimi. 

- Electrolitii contribuie la asigurarea echilibrului acido-bazic al animalului prin ionii care îi compun. În cazul pierderii extrem de mari de apă și electroliți (de exemplu, boli diareice), înlocuirea acestor substanțe este necesară într-o formă adecvată pentru a asigura regenerarea.

Doze:

Greutate corporală(kg) Doza zilnica
<10 2 x 2 ml
11-25 2 x 4 ml
26-40  2 x 6 ml
>40 2 x 8 ml

În cazul diareei foarte severe, doza de mai sus poate fi dublată.

Folosirea pastei Endia este de obicei suficientă timp de 1-3 zile. Este important să începeți să-l utilizați cât mai curând posibil dacă apar simptome. Dacă animalul dumneavoastră are febră sau diareea nu dispare cu Endia, vă rugăm să contactați imediat medicul veterinar.

OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR