K9 Omega™K9 Omega™

K9 Omega™

K9 Omega™ este un supliment alimentar pentru câini din ulei de pește. În timpul tratamentului de caner, regenerarea celulelor este ajutat de acest amestec, care conține acizi grași Omega 3 de înaltă puritate și într-o concentrație ridicată - adaptate la nevoile câinilor.

detalii despre produs
Preț brut: de la 119.99 Lei
Evaluare: 4.7 / 62 Citirea tuturor părerilor (0)
K9 Omega™ 60 buc

K9 Omega™ 60 buc

60 buc
Preț: 119.99 Lei (2 Lei / buc)
1.24 puncte de fidelitate
Livrare: 2 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: tabel de taxe?
buc: în coș
Pe stoc
Informațiile produsului

K9 Omega™ este un supliment alimentar pentru câini din ulei de pește. În timpul tratamentului de caner, regenerarea celulelor este ajutat de acest amestec, care conține acizi grași Omega 3 de înaltă puritate și într-o concentrație ridicată - adaptate la nevoile câinilor.

Ingredientele acestui supliment alimentar sunt obținute dintr-o varietate de pești, cum ar fi somon, sardine, hering, hamsii, etc.Față de alimentele umane nu conțin aromatizanți sau aditvi alimentari, pentru că acest miros puternic de pește este foarte plăcut de către câini, astfel administrarea este destul de ușoară.

Efectele fiziologice uleiului de pește K9 Omega™ la câini, sunt:

Uleiul de pește este folosit de mult

-reduc iritațiile cauzate de alergii

-menține sănătatea pielii

-îmbunătățește calitatea blanei

Ultimele studii au demonstrat că alimentația potrivită și bogată în acizi grași omega 3 poate avea efecte pozitive asupra sănătății animalului, cum ar fi:

-reduce inflamațiile

-sprijină sistemul cardiovascular

-cotribuie la funcționarea sănătoasă a creierului

-reduce nivelul trigliceridelor

-crește durata de viață a celulelor sănătoase

-ajută la regenerarea celulelor sănătoase

-srijină tratamentul bolilor canceroase

Cum ajută acizii grași Omega 3 tratamentul bolilor canceroase la câini:

Studiile demonstrează că creșterea cantității uleiului de pește în alimentație poate preveni diferite tumori umane, cum ar fi de sân, de colon și cel pulmonar.

Dar uleiul de pește este un ajutor semnificativ în tratamentul bolilor și nu doar în prevenirea acestora.

Creștere și răspândirea mai lentă a tumorii: Numeroase studii internaționale arată că uleiul de pește încetinește rata de creștere a tumorii și inhibă formarea metastazei. Ambele efecte îmbunătățesc semnificativ răspunsul organismului față de tumori.

Ajută la păstrarea masei musculare: Din păcate de cele mai multe ori cauza principală a decesului este scăderea masei musculare, așa numită cașexie.

Cercetătorii au observat că animalele cu o alimentație mai bogată în acizi grași omega au pierdul mai puțin din masa musculară față de animalele cu o alimentație normală. Astfel păstrând o mai mare parte din masa musculară. Păstrarea masei musculare îmbunătățește semnificativ șansele de supraviețuire.

Îmbunătățește efectele chimioterapiei: rezultatul studiilor este că animalele cu o alimentație mai bogată în acizi grași au reacționat mai bine la chimioterapie. Cercetătorii au demonstart că dieta cu uleiul de pește protejează animalele împotriva toxinelor în urma chimioterapiei.

Ingrediente principale:

Ulei de pește (sardine, macrou, ansoa, hering, somon)

Ambalaj:

60 buc capsule moi / cutie

Dozare și mod de folosire:

La fiecare 9 kg din greutatea corporală a animalului se administrează câte 1 capsulă pe zi de 1000 mg.

Se poate administra direct în gură sau amestecat cu hrana animalului.

Atenție!

Sub ulei de pește (inclusiv somon, hering, ton, sardine) se referă la uleiul extras din pește. Dacă în loc de K9 Omega™ folosiți alte produse din ficat de pește, atunci datorită faptului că acestea conțin cantități mari de vitamine A și D poate să apară supradozaj de vitamine, hipervitaminoză.

 

OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR