Adaptil Chew pentru câini

Adaptil Chew pentru câini

Adaptil Chew sunt gustări moi ce contribuie la relaxarea câinilor în situații stresante cum ar fi furtuni sau focuri de artificii.

detalii despre produs
Preț brut: de la 135.98 Lei
Adaptil Chew pentru câini 30 buc.

Adaptil Chew pentru câini 30 buc.

30 buc.
Preț: 135.98 Lei (4.53 Lei / buc)
1.4 puncte de fidelitate
Livrare: 2 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: tabel de taxe?
buc: în coș
Pe stoc
Informațiile produsului

Adaptil Chew sunt gustări moi ce contribuie la relaxarea câinilor în situații stresante cum ar fi furtuni sau focuri de artificii.

Descoperiți noile recompense gustoase și moi ADAPTIL Chew, care vă ajută câinele să se calmeze în situații dificile, zgomote și situații stresante: artificii și furtuni, oaspeți, călătorii, vizite la veterinar.

Efect rapid: oferiți animalului de companie cu 30 de minute înainte de evenimentul stresant așteptat.

Oferită ca o recompensă: Gustările sunt delicioase, câinii le mănâncă cu plăcere. Textură moale, ușor de mâncat, special concepută pentru câini. Oferiți-o cățelului dvs. pur și simplu din mână, îi va plăcea la nebunie.

Ingrediente naturale: Hrana complementara pentru animale de companie cu puterea naturii. Nu creează dependență și nu are efect de somnolență. Formula imbunatatita, efect relaxant, cu ingrediente naturale.

Ce conține ADAPTIL Chew?

Ingrediente:

Fulgi de ovăz, drojdie de bere, glicerină, făină de secară, drojdie hidrolizată, ulei de șofrănel (Carthamus tinctorius), pectină de citrice, colostru (25 mg).

Aditivi:

Aditivi nutriționali:

Vitamine: 3a821 vitamina B1 100 mg. Aminoacizi: L-triptofan 75 mg. Produse naturale definite din punct de vedere botanic: Extract de ceai (Camellia sinensis) 35 mg. Aromatizanți 3,2 mg.

Cât timp poate fi administrat ADAPTIL Chew unui câine?

Poate fi utilizat ocazional în situații dificile sau zilnic pentru evenimente stresante frecvente.

Recomandare de hrănire:

Greutatea câinelui Cantitate/zi

Câini până la 15 kg: ½ bucată

Câini între 15-30 kg: 1 bucată

Câini de peste 30 kg: 2 bucăți

Avertismente: 

Nu se utilizează la cățelele gestante/care alăptează. Nu utilizați dacă câinele dumneavoastră nu are probleme legate de stres. Dacă câinele dumneavoastră ia alte medicamente, vă rugăm să verificați cu medicul veterinar. În caz de agresivitate, consultați medicul veterinar sau un specialist calificat în comportament pentru sfaturi.

OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR