Stimați Clienți! În data de 20 mai 2024, Departamentul Serviciul Clienți va fi închis. Mulțumim pentru înțelegere! Cu drag, Echipa Petissimo
Mark&Chappell Serene-UM TableteMark&Chappell Serene-UM Tablete

Mark&Chappell Serene-UM Tablete

Este un supliment nutritiv natural care ajuta la calmarea si imblanzirea cainilor si pisicilor hiperactivi si/sau agresivi.

 

detalii despre produs
Preț brut: de la 45.33 Lei
Evaluare: 3.4 / 17 Citirea tuturor părerilor (0)
Mark&Chappell Serene-UM Tablete 30 buc

Mark&Chappell Serene-UM Tablete 30 buc

30 buc
Preț: 45.33 Lei (1.51 Lei / buc)
0.47 puncte de fidelitate
Livrare: 2 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: tabel de taxe?
buc: în coș
Pe stoc
Informațiile produsului

Este un supliment nutritiv natural care ajuta la calmarea si imblanzirea cainilor si pisicilor hiperactivi si/sau agresivi.

 

Mark&Chappell Serene-UM Tablete este in mod special formulat pentru caini hiperactivi, agresivi sau nervosi. Serene-UM contine serotonina care este produsă de organism în mod natural de nutrienti din alimentatie. Aceste substante nutritive constituie baza pentru Serene-UM Calm, în mod eficient oferind organismului materiile prime pentru a produce mai multa serotonina, substanta care face animalul sa se simta fericit și recompensat.
Cele trei ingrediente principale sunt L-triptofan, inozitol si vitamina B6, iar acestea in general influenteaza producerea serotoninei, responsabila de controloarea tiparelor de somn si de diverse stari de anxietate. Inozitolul mai cauzeaza desenzitivizarea reversibila a receptorilor serotoninei din creier, responsabili de pragul de excitabilitate implicat in atacurile epileptice.
Serene-um nu este promovat pentru a se folosi in tratamentul epilepsiei, dar, datorita efectului sau de calmare, poate reduce indirect probabilitatea aparitiei crizelor epileptice. De asemenea, Serene-um nu are un efect major asupra fluxului sangvin, a sistemului circulator, sau asupra functiilor hepatica si renala, acestea fiind efecte secundare posibile la medicatia de lunga durata cu produsele mentionate mai sus.

  • Este recomandat de veterinari pentru calatorii, boala, focuri de artificii si tunete.
  • Se dovedeste foarte util in urmatoarele cazuri de comportament problematic:latrat excesiv, facerea nevoilor in casa, stare morocanoasa, dereglari legate de separare, concentrare redusa, pisici de casa problematice, agitatie, fuga in jurul cozii, roaderea obiectelor, marcarea locului la pisici, marcarea teritoriului la caini, suparare, neastampar, plimbari cu masina, teama de artificii, trasnete, muste, nervozitate, calm pe timp de boala sau rana.
  • Va poate ajuta animalul de companie sa-si pastreze calmul in timpul perioadelor de neliniste, cum ar fi schimbarea locuintei, perioada Craciunului, redecorarea casei etc. In multe situatii, simpla adaugare a produsului Serene-UM in dieta zilnica a animalului de companie, poate schimba semnificativ comportamentul acestuia.
  • De exemplu, un caine care nu se simte foarte multumit sau este greu de multumit intr-o situatie de dresaj poate prezenta o crestere remarcabila a capacitatii de concentrare si invatare prin utilizarea produsului Serene-UM, prin simplul fapt ca animalul se simte mai motivat sa reactioneze prin intensificarea dorintei de recompensa.
  • reduce posibilitatea aparitiilor crizelor epileptice
  • Serene-um este un produs integral natural, astfel ca functiile hepatica si renala nu sunt compromise, cum se intampla in cazul unui tratament de lunga durata cu fenobarbital.
Ingrediente active Functia majora
Inositol Neurotransmiter din creier, mentine activitatea cerebrala in parametrii optimi.
Vitamina B3 Un factor important la metabolismul general al organismului
Taurina Stabilizeaza si sustine sanatatea sistemului nervos. Sprijina dezvoltarea neuronala si ajuta la reglarea nivelului de apa si saruri minerale din sange
L-Tryptophan Este esenţial pentru somn, moderarea poftei de mancare si echilibrul starii de spirit.
Calciu Rol in structura osoasa si contractia musculara.
Vitamine B6 Intervine in mod deosebit in metabolismul acizilor aminati, a hemoglobinei si in sinteza unor neurotransmitatori.
Zinc Formarea oaselor, imunitate mediata celulara
Vitamine E Antioxidanti naturali, reduc deteriorarea celulelor si a tesuturilor. Cu rol de stabilizare a activității musculare și în reglarea proceselor de oxidare celulare.
Seleniu Prevenirea și tratamentul anumitor boli necrozante la animalele domestice.
Vitamina D3 Este vitala pentru activitatea cardiovasculara, sanatatea oaselor (la orice varsta), activitatea celulei nervoase si sanatatea mentala.
Țintă Animale de companie care prezintă semne de comportament problematice: latrat excesiv, nervozitate, anxietate sau agresivitate.

Administrare: 3-4 zile inainte de eveniment, pentru a maximiza beneficiile acestui produs

INFORMATII UTILE
Cat timp este indicat sa-i administrez Serene-UM animalului meu de companie?
In cazul unor animale, in special cele care manifesta nervozitate sau teama, este nevoie de o administrare pe termen lung, deoarece necesita luni sau chiar ani pentru a depasi aceste stari.


Exista efecte adverse in cazul tratamentului pe termen lung?
Nu se cunosc efecte adverse.


Animalului meu i se administreaza Serene-UM pentru probleme comportamentale si nu se observa nici o schimbare?
Este important sa fie intrerupt ciclul comportamentului. Serene-Um influenteaza starea emotionala, dar nu inlatura obisnuinta.

Valabilitate 5 ani (vezi ambalajul).

Instrucțiuni
de folosire:

Caini de talie mica pana la 5kg 1/2 tbl/ de 2 ori/zi
Caini de talie medie 5-10 kg 1 tbl/ de 2 ori/zi
Caini de talie mare 10-20 kg 2 tbl/ de 2 ori/zi
Pisici pana in 2,5 kg 1/4 tbl/ de 2 ori/zi
Pisici 2,5-5 kg 1/2 tbl/ de 2 ori/zi
OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR