Tablete calmare câini Relaxa-BitsTablete calmare câini Relaxa-Bits

Tablete calmare câini Relaxa-Bits

Supliment nutritiv pentru câini. Comprimatul calmant Relaxa-Bits este o compoziție făcută din plante special dezvoltate pentru câini. S-a dovedit că fiecare dintre ingredientele sale are un efect eficient de ameliorare a anxietății și a fricii și, datorită efectului lor combinat, poate oferi ajutor rapid și eficient în depășirea unei varietăți de condiții stresante care sunt de neînțeles pentru câini și, prin urmare, dificile.

detalii despre produs
Preț brut: de la 63.99 Lei
Evaluare: 4.1 / 16 Citirea tuturor părerilor (0)
Tablete calmare câini Relaxa-Bits 10 buc.

Tablete calmare câini Relaxa-Bits 10 buc.

10 buc.
Preț: 63.99 Lei (6.40 Lei / buc)
0.66 puncte de fidelitate
Livrare: 2 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: tabel de taxe?
buc: în coș
Pe stoc
Informațiile produsului

Supliment nutritiv pentru câini. Comprimatul calmant Relaxa-Bits este o compoziție făcută din plante special dezvoltate pentru câini. S-a dovedit că fiecare dintre ingredientele sale are un efect eficient de ameliorare a anxietății și a fricii și, datorită efectului lor combinat, poate oferi ajutor rapid și eficient în depășirea unei varietăți de condiții stresante care sunt de neînțeles pentru câini și, prin urmare, dificile.

Comprimatele calmante Relaxa-Bits trebuie utilizate în următoarele cazuri:

- Pentru a calma anxietatea de singurătate

- Tulburări de comportament, tulburări de somn

- Pentru a calma animalele stresate, pentru a calma nervozitatea și frica

- În caz de lătrat noaptea

- Pentru a ameliora nervozitatea cauzată de zgomot puternic

- Pentru a rezolva problemele de curățenie a camerei de origine psihică

- Neliniște în călătorie; pentru a vizita cabinetul unui medic și îngrijirea câinilor

- În caz de artificii, furtuni și fulgere, pentru a calma animalele sensibile la fronturile meteorologice

- Când vă mutați într-un loc nou, cazare la o pensiune pentru câini 

- Absența permanentă a gazdei, pierderea unei rude, sosirea unui nou venit

- Pentru a combate agresivitatea, rivalitatea și gelozia (pentru un alt animal, copil)

Compoziție per tabletă:

Ardei methysticum 100 mg, Valeriana officinalis 80 mg, 5-hidroxitriptofan 40 mg, Astragalus membranaceus 40 mg, Scutellaria lateriflora 40 mg, Melissa officinalis 30 mg

Ardei methysticum, Kava

Ardeiul este originar din arhipelagul Pacific, Hawaii, Fiji. Aici este foarte respectat de localnici și a fost folosit în viața de zi cu zi de secole datorită efectului său calmant asupra sistemului nervos.

Creează un grad ridicat de calm și senzație plăcută la animale și oameni.  Un alt avantaj este că nu creează dependență, nu există simptome de excitare și de sevraj după consum.

Valeriana officinalis

Această plantă a fost folosită de grecii antici pentru a reduce anxietatea, a promova somnul și a calma durerea. Are un efect liniștitor și calmant.

Marele avantaj al catnipului este că, spre deosebire de droguri, nu provoacă dependență dăunătoare.

Îmbunătățește calitatea somnului și chiar și acest efect crește în timp, de aceea este recomandabil să îl folosiți în mod regulat. Este considerat a fi cel mai eficient aducător de vise.

5-hidroxitriptofan (5HTP)

5-hidroxitriptofan pătrunde în creier și este transformat în serotonină (cunoscută și sub numele de 5-hidroxitriptamină).

Se știe că serotonina joacă un rol în reglarea bunăstării, a somnului și a dispoziției. Acesta este motivul pentru care este numit și hormonul fericirii. În absența sa, se dezvoltă anxietate, frică și depresie.

Datorită 5-hidroxitriptofanului, comprimatele Relaxa-Bits au un efect pozitiv asupra dispoziției animalelor și ajută la rezolvarea anxietății și eliminarea fricii.

Astragalus membranaceus

Astragalus este cunoscut și folosit ca plantă în Asia de Sud-Est de peste 2.000 de ani.

Extractul obținut din rădăcina sa ajută rezistența organismului la stres emoțional și fizic și promovează dezvoltarea unui răspuns imun puternic.

Scutellaria lateriflora

Este o planta nativa, mai ales in Asia de Est, dar si in Statele Unite. Este utilizat în principal ca sedativ împotriva anxietății la animale și oameni. Pe lângă efectul său de reducere a fricii și anxietății, îmbunătățește starea de spirit, în timp ce nu are niciun efect negativ asupra atenției și gândirii.

Lemongrass (Melissa officinalis)

Este o plantă medicinală cultivată în multe locuri din Europa. Este numit după uleiurile esențiale care amintesc de parfumul de lămâie concentrat în frunze. A fost folosit încă din Evul Mediu pentru a calma frica și pentru a calma războinicii și a trata rănile. Chiar și astăzi, conține cele mai multe sedative âanti-stres. Are un efect pronunțat de ameliorare a stresului, ajută animalele âneliniștite și are, de asemenea, un rol în ameliorarea depresiei. Administrarea concomitentă cu Valerian îmbunătățește semnificativ efectul său sedativ.

Sunt cunoscute, de asemenea, efecte semnificative antispastice, digestive și de stimulare a bilei.

Respectați următoarele la utilizarea acestui produs:

Comprimatele Relaxa-Bits nu trebuie utilizate pentru calmarea pisicilor. Printre ingrediente, Valeriana officinalis (rădăcină de pisică) poate provoca o stare euforică foarte interesantă la pisici în perioada inițială, care este opusul efectului sedativ care trebuie atins. Rareori, pot apărea sensibilități individuale (de exemplu diaree, vărsături) la anumite componente, caz în care se recomandă reducerea dozei sau întreruperea comprimatului. Monitorizarea funcției hepatice este recomandată pentru utilizarea pe termen lung (mai mult de o lună).

Dozare:

- 1 comprimat / 20 kg greutate corporală, de preferință cu 30 până la 60 de minute înainte de începerea evenimentului stresant.

- Dacă este necesar, doza poate fi dublată (1 comprimat / 10 kg).

- În caz de stres foarte puternic, de exemplu de Revelion, acesta poate fi administrat la fiecare 8 ore timp de până la 3-5 zile.

OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR