Pastă ComplivitPastă Complivit

Pastă Complivit

Pasta Complivit este un supliment de aminoacizi și vitamine pentru câini și pisici pentru a satisface nevoile energetice potrivite.

detalii despre produs
Performanță
Convalescență
Preț brut: de la 111.89 Lei
Pastă Complivit 150 g

Pastă Complivit 150 g

150 g
Preț: 111.89 Lei (745.93 Lei / kg)
1.15 puncte de fidelitate
Livrare: 2 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: tabel de taxe?
buc: în coș
Pe stoc
Informațiile produsului

Pasta Complivit este un supliment de aminoacizi și vitamine pentru câini și pisici pentru a satisface nevoile energetice potrivite.

Caracteristici:

  COMPLIVIT este o combinație unică în ceea ce privește compoziția, conținând toți aminoacizii esențiali, inclusiv necesarul suplimentar de taurină al pisicilor. În plus, un complex multivitaminic (A, D, E, B, Biotină) conține micro și macro elemente (Ca, Zn, Fe, Mg, Mn, K), prebiotice (MOS) și beta-glucani imunostimulatori care măresc activitatea de macrofage (activarea receptorului CR3) și se știe că au o activitate antitumorală excelentă.

Indicații:

- Performanță sporită: câinii și pisicile care se pregătesc pentru spectacole vor beneficia în special de energia și nutrienții suplimentari înainte de competiții.

- Câini activi și exerciții fizice crescute: câinii activi au o nevoie mai mare de energie. Exercițiile fizice crescute pot crește, de asemenea, necesarul de energie.

- Animale abuzate: în gospodăriile cu mai multe animale, comportamentul ierarhic poate duce la abuzuri între animale și aport redus de nutrienți la unii.

- După operație: După operație și după boală, pofta de mâncare este adesea redusă în timpul recuperării, deși aportul optim de nutrienți este esențial.

- Pretențioși: câinii și pisicile pretențioase consumă adesea cantități insuficiente de substanțe nutritive care sunt esențiale pentru o sănătate bună.

- Îmbătrânirea pisicilor: spre deosebire de câini, nevoile energetice ale pisicilor cresc cu vârsta.

Dozare:

Poate fi administrat ca atare sau amestecat cu alimente. 

- Doza câini: (15g)/ zi / 10 kg greutate corporală

- Doza pisici: (5g) / zi / 4,5 kg greutate corporală

OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR