Pet Phos Pelage Dog tablete aromatePet Phos Pelage Dog tablete aromate

Pet Phos Pelage Dog tablete aromate

Pet Phos® Coat Dog tablete aromate este un supliment alimentar pentru câini, în cazul problemelor ale pielii, blanei sau înainte de expoziții. 

detalii despre produs
Preț brut: de la 60.69 Lei
Pet Phos Pelage Dog tablete aromate 50 buc

Pet Phos Pelage Dog tablete aromate 50 buc

50 buc
Preț: 60.69 Lei
0.63 puncte de fidelitate
Livrare: 2 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: tabel de taxe?
buc: în coș
Pe stoc
Informațiile produsului
Analiză tipică

Pet Phos® Coat Dog tablete aromate este un supliment alimentar pentru câini, în cazul problemelor ale pielii, blanei sau înainte de expoziții. 

Pet Phos® Coat Dog tablete aromate
Supliment alimentar pentru câini, cu scop de hrănire specială.

A se administra în scopul:  
În cazul funcțiilor puternice ale pielii, dermatoze și căderea blanei. Se recomandă folosirea suplimentului alimentar în cazul problemelor ale pielii sau blanei (de ex. uscat, deteriorat, blană mată, căderea blanei, năpârlire) sau în cazul pregătirii la expoziții.

Ingrediente:   
Fosfat dicalcic, drojdii și produse asemănătoare, proteine de origine animală prelucrate (ficat de porc), lecitine crude.

Aditivi: 
Antioxidanți: E310 Propilgalat 70 mg/kg, E320 Butil-hidroxi-anizol (BHA) 216 mg/kg, E321 Butil-hidroxi-toluol (BHT) 112 mg/kg. 
Vitamine, provitamine și substanțe chimice bine definite cu efect similar: E672 vitamina A 520 000 UI/kg, 3a 700 vitamina E 9 590 UI/kg, vitamina B2 520 mg/kg, Calciul D-pantotenat (vitamina B5) 4 800 mg/kg, vitamina B6 260 mg/kg, 3a 314 acid nicotinic (vitamina PP) 5 230 mg/kg, Biotină (vitamin) 220 mg/kg. 
Oligoelemente:  E4 Cupru  (Sulfat de cupru pentahidrat) 50 mg/kg, E6 Zinc (monohidrat de sulfat de zinc) 5 300 mg/kg, E2 iod (iodat de calciu) 110 mg/kg.

Indicații de administrare: 
Tabletele aromate sunt plăcute la gust, astfel se pot administra direct în gura animalului, sau se poate amesteca și cu hrana lor. Pentru câinile cu greutatea corporală de sub 10 kg, se recomandă administrarea 1 tablete pe zi, iar la câinile cu greutatea corporală de peste 10 kg, se recomandă administrarea a 1 tableta/10 kg/zi.

Este avantajoasă administrarea timp de 10-20 zile într-o lună. Se poate administra în mod continuu timp de 3 săptămâni înaintea expoziției. Se poate administra în continuu maxim 2 luni. 

Avertismente: 

A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Se recomandă a se consulta cu medicul veterinar înainte de administrare. A se depozita la loc unde câinele nu are acces la tablete. 

Caracteristici: 

Acizii grasi nesturati sunt esentiali pentru caini. Prezenta lor este necesara in hrana, in special acidul linoleic care favorizeaza stralucirea parului, previne uscarea pielii si aparitia matretii.
Vitamina A este esentiala in procesul de reinoire a epiteliului pielii. Vitamina A ajuta organismul la protejarea impotriva bolilor bacteriene si parazitare.
Vitamina E protejeaza integritatea membranelor celulare si regleaza eficienta acizilor grasi nesaturati prin protejarea lor impotriva oxidarii.
Vitaminele din grupul B imbunatatesc cresterea parului si textura pielii (vitamina B2), au efect antiseboreic (vitamina B6, acidul pantotenic) si sustin o buna protectie o pielii (viatminele PP, B2, B6, acidul pantotenic).
Biotina sau vitamina H sunt esentiale pentru piele si se gasesc in cantitati mici in carne sau porumb. Vitamina H are un efect major in cresterea parului si in fiziologia normala a dermului.
Cistina (aminoacid cu sulf) este un component principal al keratinei, proteina de baza a firului de par, pielii si unghiilor.
Zincul, iodul si cuprul sunt microelemente necesare sintetizarii keratinei. Prezenta lor este importanta pentru textura dermului si calitatea parului : stralucire, rezistenta, culoare.

Depozitare: 
A se depozita ferit de umiditate. Ambalaj: 50 buc, se pot împărți în 4 bucăți fiecare tabletă, tabelte de 2,3 g.

Greutate netă: 115 g. 

Analiză tipică Cantitate
Cenușă brută 33,50 %
Proteină brută 26,80 %
Uleiuri și grăsimi 13,10 %
Calciu 8,30 %
Fosfor 7,30 %
Acid linoleic (ω6) 6,10 %
Umiditate 4,00 %
Acid linoleic 0,50 %
OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR