Stimați Clienți! În data de 20 mai 2024, Departamentul Serviciul Clienți va fi închis. Mulțumim pentru înțelegere! Cu drag, Echipa Petissimo
Pet Phos Croissance Ca/P=2 Dog tablete aromatePet Phos Croissance Ca/P=2 Dog tablete aromate

Pet Phos Croissance Ca/P=2 Dog tablete aromate

Pet Phos Croissance Ca/P=2 Dog este destinat căţeilor în creştere, căţelelor gestante, femelelor în lactaţie şi câinilor adulţi activi hrăniţi cu mâncare preparată în casă pentru câini adulţi

detalii despre produs
Preț brut: de la 63.59 Lei
Evaluare: 4.5 / 24 Citirea tuturor părerilor (1)
Pet Phos Croissance Ca/P=2 Dog tablete aromate 100 buc

Pet Phos Croissance Ca/P=2 Dog tablete aromate 100 buc

100 buc
Preț: 63.59 Lei
0.65 puncte de fidelitate
Lipsă temporară de stocÎnștiințare
Informațiile produsului

Pet Phos Croissance Ca/P=2 Dog este destinat căţeilor în creştere, căţelelor gestante, femelelor în lactaţie şi câinilor adulţi activi hrăniţi cu mâncare preparată în casă pentru câini adulţi

Utilizare:

Aliment mineral destinat căţeilor în creştere, femelelor în lactaţie şi celor gestante, hrăniţi cu mâncare preparată în casă pentru câini adulţi.

Acest produs nu este potrivit pentru câinii hrăniţi cu mâncare industrială pentru adulţi: administraţi Pet Phos Ca/P=1.3 la câini (cu greutatea de adult 25 kg).

Constituenţi analitici:

Calciu 15,5%, Fosfor 7,6%, Umiditate 5%, Proteine brute 21%, Materii grase brute 3 %, Cenuşă brută 46%, Magneziu 0,14%.

Ingrediente:

Fosfat bicalcic- Drojdii şi produse similare-Carbonat de calciu- Proteine animaliere transformate (ficat de porc)-Acizi graşi (palmitic şi stearic)-Oxid de magneziu-Lecitină brută.

AditiviAntioxidanţi: E321 Butilhidroxitoluen (BHT) 16 mg/kg.

Vitamine: Vit. A 200000 UI/kg, Vit. D3 21000 UI/kg, Vit. E 1250 UI/kg, Vit. B1 150 mg/kg Vit. B2 150 mg/kg, Pantotenat de calciu 1000 mg/kg, Vit. B6 20 mg/kg, Vit. B12 30µg/kg, Vit. C 2000 mg/kg, Biotină (vit.H) 10 mg/kg, Vit. PP 1500 mg/kg, Acid folic 8 mg/kg, Colină 600 mg/kg.

Oligo-elemente: Fier (sulfat de fier monohidrat) 200 mg/kg, Cobalt (carbonat basic de cobalt monohidrat) 50 mg/kg, Iod (iodat de calciu) 25 mg/kg, Cupru (sulfat de cupru pentahidrat) 50 mg/kg, Mangan (oxid de mangan) 18 mg/kg, Zinc (sulfat de zinc monohidrat) 20 mg/kg.

Aminoacizi: L-Arginină 400 mg/kg, Lizină HCl 400 mg/kg.

Proprietați:

  • Vitamina A si D3, calciul, fosforul, magneziul, iodul și manganul sunt necesare pentru creșterea și mineralizarea oaselor.
  • Vitaminele din grupul B, vitamina PP, pantotenatul de calciu și lizina sunt implicate în metabolismul energetic și în sinteza de aminoacizi și implicit de proteine.
  • Arginina și colina susțin activitatea hepatică în timpul creșterii și lactației.
  • Vitamina A, biotina, zincul și acidul linoleic sunt esențiale pentru sănătatea pielii și a blănii.
  • Raportul fosfo-calcic 2 este special conceput și destinat cățeilor în creștere sau cățelelor care alăptează. Cantitățile sunt adaptate pentru rasele mari.

Indicații:

  • se folosește pentru câinii de talie mare și gigant

Dozare și administrare:

Se administrează ca atare (este foarte palatabil) sau se poate amesteca cu hrana.

Pentru câinii hrăniți cu mâncare preparată în casă :

  • căței în creștere - 3 tablete / zi / 20 kg greutate vie
  • cățele în lactație - 3 tablete / zi / 30 kg greutate vie

Pentru câinii hrăniți cu crochete sau conserve:

  • căței în creștere - 1 tabletă / zi / 20 kg greutate vie
  • cățele în lactație - 3 tablete / zi / 30 kg greutate vie

Important: Pet Phos® Growth Ca/P=2 Dog tablete aromate intră în categoria farmacie. Consultați medicul veterinar pentru stabilirea diagnosticului, prescrierea medicației sau a dietei în funcție de nevoile specifice ale câinelui sau pisicii dumneavoastră.

OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR
Expeditor: Stefan
Evaluare:
2021.01.20. 12:57
Produsul este excelent si il recomand cu incredere. Am cumparat de la CEVA nu doar vitamine dar si antiparazitare, antibiotice (la recomandarea medicului veterinar).