Jogi tudnivalók

Szerzői jogok

Az információk tulajdonjoga

Kijelentjük, hogy a Petissimo.ro - és partnerei - birtokolják az oldalainkon látható információkat. A Petissimo.ro oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Olvasóink az interneten szabadon olvashatnak bármilyen oldalainkon megjelent információt, későbbi megtekintés és értelmezés céljából bármit letölthetnek vagy lementhetnek számítógépeikre, barátjuknak, rokonuknak, ismerősüknek szabadon megmutathatnak bármilyen információt, bármit kinyomtathatnak és felhasználhatnak. Tilos azonban eltávolítani a böngészett és a letöltött oldalakon szereplő jogi és tulajdonjogi, illetve az esetleges szabadalomra vonatkozó információkat, tilos továbbá a tőlünk (nem csak internetes oldalainkról) származó információk árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.

Védjegyek, védett nevek

Oldalainkon a látogatók gyakran találkoznak cégek, termékek védett neveivel. Ezek a bejegyzett nevek minden esetben az azokat bejegyző cégek kizárólagos tulajdonát képezik, illetve azokat minden esetben - külön említés nélkül is - a bejegyző cég védjegyének tekintjük. Saját védjegyeink használatához minden esetben ki kell kérni írásos beleegyezésünket. Saját bejegyzett neveinket és doménjeinket senki sem használhatja üzleti céllal, illetve mások megtévesztésére vagy a Petissimo.hu lejáratására.

Hivatkozások a Petissimo.ro-ra

Rendszerint örülünk annak, ha bárki saját weboldalain a Petissimo.ro-ra mutató internetes hivatkozást helyez el, de abban az esetben, ha valaki a Petissimo.ro-t, oldalait, vagy bármelyik oldalának bármely részét saját webhelyén keretes alkalmazásként - mintegy saját oldalainak részeként - akarja futtatni, akkor ki kell kérnie az engedélyünket. Elhatároljuk magunkat azoktól az esetektől, amikor a ránk mutató internetes hivatkozásokat törvénytelenül működtetett, obszcén tartalmat hordozó, illetve bárkit sértő internetes oldalakon helyezik el. Minden olyan ránk mutató hivatkozás alkalmazása ellen fellépünk, amely árt a Petissimo.ro hírnevének és érdekeinek.

Számítógépes programok és alkalmazások

Oldalainkon egyes esetekben szoftvertermékeket vagy azok leírását is felkínáljuk letöltésre. Ezek minden esetben a Petissimo.ro vagy az adott termék licencjogát birtokló cég illetve szervezet szellemi termékei. A letöltés lehetőségének biztosítása sohasem jelenti a tulajdonjogok átruházását. A programokat és dokumentációkat letöltő személy minden esetben csak a licencjogok adta keretek között használhatja az adott alkalmazást. Felhívjuk Olvasóink figyelmét, hogy az egyes termékekkel kapcsolatos jogi feltételeket mindig mellékeljük, és elfogadhatatlannak tarjuk azt az érvelést, hogy valaki azért nincs tisztában ezekkel, mert nem olvasta el őket. A licencfeltételektől függetlenül minden esetben tilos az így letöltött termékek és dokumentumok visszafejtése és esetleges megváltoztatása vagy bármilyen célú felhasználása.

 


Személyes adatok védelme

A regisztráció során megadott adatok (név, cím, telefonszám) kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el. Beleegyezésed nélkül soha, semmilyen adatot nem szolgáltatunk ki harmadik félnek (kivéve a futárszolgálat részére, akik a fuvarozási szerződésnek megfelelően az adatokat szintén az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően kezelik).

A vásárló elfogadja, hogy az on-line bankkártyás fizetés során a Petissimo Kft. (1116 Budapest, Barázda utca 42.) által a www.petissimo.ro felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adatai átadásra kerüljenek a Borgun, mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím. Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a Tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.

Jelszavad titkosan kezeljük és tároljuk, cégünk munkatársai sem láthatják, továbbá soha, semmilyen körülmények között nem fogják kérni a jelszavad! (Célszerű olyan, lehetőleg minél hosszabb, több speciális karaktert (szám, felkiáltójel stb.) is tartalmazó jelszót választanod, melyet könnyedén megjegyzel, de mások által nem kitalálható!)

A termékekről írt kritikák és egyéb kapcsolódó vélemények minden esetben a felhasználók álláspontját tükrözik, tartalmukért nem vállalunk felelősséget. Fenntartjuk a jogot a közízlést, üzleti érdekeinket vagy törvényt sértő vélemények törlésére.

Webáruházunkat használva ezen adatvédelmi politika feltételeit elfogadod, és engedélyezed számunkra adataid használatát az itt leírtak alapján. Ha bármilyen kérdésed van ezzel vagy mással kapcsolatban, fordulj Ügyfélszolgálatunkhoz!

 


Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

Jelen általános szerződési feltételek dokumentum nyomtatóbarát változatának letöltéséhez, és megtekintéséhez kattintson ide:

Általános Szerződési Feltételek letöltése (PDF)