Douxo S3 Pyo törlőkendőDouxo S3 Pyo törlőkendőDouxo S3 Pyo törlőkendő
Douxo S3 Pyo törlőkendő
Douxo S3 Pyo törlőkendő
Douxo S3 Pyo fertőtlenítő törlőkendő kutyák és macskák számára | PetissimoDouxo S3 Pyo fertőtlenítő törlőkendő kutyák és macskák számára | Petissimo

Douxo S3 Pyo törlőkendő

Fertőtlenítő törlőkendő kutyák és macskák számára: tisztítja és fertőtleníti a bőrt miközben hidratálja is, és erősíti a bőr ökoszisztémáját. Antibakteriális és gombaellenes hatás.

részletes termékleírás
Bruttó ár: 58.99 Lei
Értékelés: 4.2 / 11 Összes értékelés olvasása (0)
Douxo S3 Pyo törlőkendő 30 db

Douxo S3 Pyo törlőkendő 30 db

30 db
Ár: 58.99 Lei (1.97 Lei / db)
0.61 hűségpont
Időszakos készlethiányÉrtesítő
Termékleírás

Fertőtlenítő törlőkendő kutyák és macskák számára: tisztítja és fertőtleníti a bőrt miközben hidratálja is, és erősíti a bőr ökoszisztémáját. Antibakteriális és gombaellenes hatás.

Jellemzők:

A külvilág folyamatos kihívást jelent kedvenced bőrének ökoszisztémája számára az allergének, irritáló hatású anyagok, stb. révén. Egyes opportunista mikroorganizmusok kihasználhatják a bőr barrier károsodását és túlszaporodva súlyosbítják a bőrtüneteket.

A DOUXO® S3 PYO Törlőkendőt kifejezetten a bőr fertőtlenítésére fejlesztették ki baktériumok és/vagy gombák túlszaporodása esetére, és az összetevők gondos kiválasztásának köszönhetően kíméletes a bőrhöz, nyugtató hatású és helyreállítja kedvenced bőrének ökoszisztémáját.  A lemosást nem igénylő formula miatt az összetevők hosszabb ideig érintkeznek a bőrrel, így biztosítva az optimális hatást. A törlőkendő kényelmesen használható, akár mindig nálad lehet.

Előnyök

Ha felborul a bőr ökoszisztémájának egyensúlya, potenciálisan kórokozó mikroorganizmusok, például baktériumok vagy Malassezia gombák szaporodhatnak el, súlyosbítva a klinikai képet. Ha felmerül a bőrgyulladás gyanúja, fordulj állatorvosodhoz a megfelelő diagnózis és kezelés érdekében. A DOUXO® S3 PYO Törlőkendővel fertőtlenítheted kedvenced bőrét, így helyreáll a mikrobióta egyensúlya.

- Klórhexidin tartalmú antibakteriális törlőkendő kutyák és macskák számára: a bőr felszínén élő baktériumok képesek kihasználni a bőr ökoszisztémájának gyengülését és túlszaporodva bőrtüneteket okoznak. A DOUXO® S3 PYO antibakteriális törlőkendő klinikailag igazoltan csökkenti a baktériumok számát már 7 napi rendszeres használattal és helyreállítja a mikrobióta egyensúlyát. 

- Klórhexidin tartalmú gombaellenes törlőkendő kutyák és macskák számára: a bőrön élő gombák el tudnak szaporodni, ha károsodik a bőr barrier funkciója, ami irritációt és viszketést okoz. A DOUXO® S3 PYO gombaellenes törlőkendő klinikailag igazoltan csökkenti a gombák számát már 7 napi rendszeres használat után az egészséges bőrért. 

- Hidratálja a bőrt és erősíti a bőr barriert: fertőtlenítő hatású termékek ismételt alkalmazása a bőr kiszáradásához vezethet. A DOUXO® S3 PYO Törlőkendő összetevőit kifejezetten úgy állítottuk össze, hogy a fertőtlenítő hatás mellett hidratálják is a bőrt. Helyreállítja a bőr barriert is, ami megvédi kedvencedet a káros külső hatásoktól.

Összetevők: 

Ophytrium, 3% klórhexidin-diglükonát, pantenol, pentavitin, hipoallergén illatanyag.

Használati utasítás:

Naponta egyszer. (2-3 héten keresztül)

Gyengéden töröld át az érintett területet, ne öblítsd le. Nem alkalmazható naponta macskák lábujjai közötti terület kezelésére. Ne kerüljön bele a szembe!

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK