Humac Mist permetHumac Mist permet

Humac Mist permet

A Humac Mist permet egy bőrnyugtató, bőrkondicionáló permet, mely összetevőinek köszönhetően alkalmas az érzékeny, irritált, viszkető bőr ápolására, regenerálására.

részletes termékleírás
Bőr- és szőrproblémákra
Bruttó ár: 100.89 Lei
Humac Mist permet 100 ml

Humac Mist permet 100 ml

100 ml
Ár: 100.89 Lei
1.04 hűségpont
Szállítás: 2 munkanap?
Szállítás díja: díjtáblázat?
db: Kosárba
Raktáron
Termékleírás

A Humac Mist permet egy bőrnyugtató, bőrkondicionáló permet, mely összetevőinek köszönhetően alkalmas az érzékeny, irritált, viszkető bőr ápolására, regenerálására.

Jellemzők:

- Ápolószer kutyák, macskák és lovak részére

- Sebek, kiütések, kivakart területek, tappancsok közötti allergiás tünetek, gombásodás kezelésére 

- A természet ajándéka

- Nem tartalmaz adalékanyagot

- Növényi eredetű anyagok természetes bomlásterméke

- 80 féle ásványi anyag és nyomelemet tartalmaz

- Erős toxinkötő

- Természetes vírus és baktériumölő

Javallat:

A termék bőrbarát összetételének köszönhetően kiválóan alkalmas érzékeny, irritált, viszkető bőr ápolására, regenerálására. A termékben lévő természetes összetevők és a huminsav ápolják az irritált bőrt és bőrkondicionáló hatásúak. Az irritált, sérült bőr regenerálására szolgál.

Összetevők:

Aqua, polysorbate 80, activated leonardite, humic acids, panthenol, glycine soya oil, tocopherol, benzyl alcohol, glycerin, benzoic acid, sorbic acid, lactic acid

Alkalmazás:

Alkalmazás előtt fel kell rázni. Fújja HUMAC Mist-et az állat bőrére, bundájára (1-2 fújás), majd finom mozdulatokkal dörzsölje bele. Szükség szerint, naponta többször is alkalmazható.

Figyelmeztetések:

Nem alkalmazható az összetevőkkel szembeni ismert túlérzékenység esetén. Ügyelni kell rá, hogy a termék ne kerüljön az állat szemébe, fülébe vagy szájába. Szembe kerülés esetén bő vízzel alaposan ki kell öblíteni. A termék csak előírás szerint, külsőleg használható.

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK