FURminator rövid szőrre
FURminator rövid szőrre
FURminator rövid szőrre
FURminator rövid szőrre
FURminator rövid szőrre
FURminator rövid szőrre

FURminator rövid szőrre

A FURminator aljszőrkefe, rövid szőrű kutyáknak akár 99%-ban eltávolítja a vedléstől kilazult szőrszálakat. Használja hetente egyszer-kétszer, alkalmanként 10-20 percig száraz szőrön!

részletes termékleírás
Bruttó ár: 88.99 Lei-től
Értékelés: 4.9 / 88 Összes értékelés olvasása (0)
FURminator rövid szőrre XL (T691694)

FURminator rövid szőrre XL (T691694)

XL (T691694)
Ár: 178.10 Lei
1.83 hűségpont
Szállítás: 36 munkanap?
Szállítás díja: díjtáblázat?
db: Kosárba
FURminator rövid szőrre L (T691656)

FURminator rövid szőrre L (T691656)

L (T691656)
Ár: 152.69 Lei
1.57 hűségpont
Időszakos készlethiányÉrtesítő
FURminator rövid szőrre M (T691665)

FURminator rövid szőrre M (T691665)

M (T691665)
Ár: 127.19 Lei
1.31 hűségpont
Időszakos készlethiányÉrtesítő
FURminator rövid szőrre XS (T691692)

FURminator rövid szőrre XS (T691692)

XS (T691692)
Ár: 88.99 Lei
0.92 hűségpont
Időszakos készlethiányÉrtesítő
Termékleírás

A FURminator aljszőrkefe, rövid szőrű kutyáknak akár 99%-ban eltávolítja a vedléstől kilazult szőrszálakat. Használja hetente egyszer-kétszer, alkalmanként 10-20 percig száraz szőrön!

Termékinformáció:

- A rozsdamentes acélél a felső szőrzetrétegen keresztülhaladva biztonságosan és könnyedén eltávolítja a laza aljszőrzetet anélkül, hogy károsítaná a fedőszőrzetet vagy megvágná a bőrt.

- A Skin Guard® végigsiklik a bőrön, és megakadályozza, hogy bevágjon a széleken.

- Az ívelt él kényelmesen illeszkedik az állat természetes testfelépítéséhez és alakjához.

- A FURejector® gombbal könnyedén kiszabadítható a szőr, így a szőrtelenítés könnyebb, mint valaha.

- Az élvédő megóvja a fogakat az eszköz tárolásakor.

Eszköz tulajdonságai:

FUREJECTOR® GOMB

FUREJECTOR® GOMB

- Könnyedén kiszedhető vele a szőr a keféből, a szőrtelenítés így egyszerűbb, mint valaha

ROZSDAMENTES ACÉL DESHEDDING SZŐRKISZEDŐ FEJ

ROZSDAMENTES ACÉL DESHEDDING SZŐRKISZEDŐ FEJ

- Biztonságosan hatol ál a felső rétegen, hogy könnyedén eltávolítsa az elhalt szőrszálakat és az aljszőrzetet anélkül, hogy megsértené a bőrt vagy a felső bundát**

- Az ívelt él igazodik kedvence adott testfelépítéséhez és alakjához a kényelem érdekében

**Előírásszerű használat esetén

ERGONOMIKUS NYÉL

ERGONOMIKUS NYÉL

- A kényelmes és könnyű használatért

BŐRVÉDŐ | ÉLVÉDŐ

BŐRVÉDŐ | ÉLVÉDŐ

- A bőrvédő végigsiklik a bőrön, így az eszköz nem nyomódik be a széleknél sem.

- Az élvédő megóvja a fogakat az eszköz tárolásakor.

Használati utasítás:

Kérjük, olvassa el az összes instrukciót és a GYIK szekciót, mielőtt belekezd a szőrápolásba. Csak az előírásoknak megfelelően használja a FURminator aljszőrkefét (FURminator® undercoat deShedding Tool).Az aljszőrzet szőrmentesítése nem ugyanaz, mint a kefélés vagy a fésülés – eltávolítja a kilazult, elhalt szőrszálakat még vedlés előtt, anélkül, hogy belevágna a fedőszőrzetbe vagy megsértené azt.*

1. lépés

Az aljszőrzet kezelése elvégezhető bármikor, amikor kedvence bundája teljesen száraz, de a legjobb eredmény elérése érdekében ajánlott közvetlenül mosdatás és szárítás után megejteni. A FURminator® márka széles termékválasztékát úgy terveztük, hogy rendszeres használat esetén javítsa a háziállatok bőrének és bundájának egészségét, valamint jelentősen csökkentse a házban levedlett szőr mennyiségét.

2. lépés

Mielőtt használná az aljszőrkefét, nézze át alaposan kedvencét. Nézzen be a bunda alá is, hiszen az eltakarhat sebeket, zúzódásokat és más bőrirritációkat.Ha talál ilyesmit, kefélés előtt vigye el az állatot orvoshoz! Ezen kívül, mielőtt az aljszőrkefét használná, távolítsa el a kócos és összeragadt szőrcsomókat a FURminator® Állítható bontókefével vagy Grooming Rake gereblyével. 

3. lépés

Az aljszőrkefét is a többi keféhez hasonlóan használja, gyengéden végighúzva az állat bundáján a szőr növekedésének irányába, a szőrzet felé fordítva a rozsdamentes acélfogakat. Haladjon kedvence fejétől kezdve végig a hátán, különösen óvatosan bánva a has, a lábak, a nemi szervek és a fenék körüli területekkel.Egy területet ne keféljen túl sokáig, inkább kevesebb, hosszan elnyújtott, lágy mozdulatokkal húzza a kefét az állat bőrétől elfelé és felfelé irányban. Noha a bőrvédőnek köszönhetően az eszköz széle nem mélyed bele kedvence bőrébe, hanem egyenletesen siklik, a túl erőteljes vagy durva kefélés így is irritálhatja az állat bőrét, így ügyeljen, hogy ne fejtsen ki túl nagy nyomást.Ha bármilyen kipirosodást vagy irritációt vesz észre, hagyjon fel az aljszőrkefe használatával.

4. lépés

Mivel az eszköz összegyűjti az aljszőrzet kihullott szőrszálait, a felesleges szőr a FURejector® gomb megnyomásával eltávolítható az eszköz fogaiból.

*Előírásszerű használat esetén 

Kérdések és válaszok

BÁRMELY HÁZIÁLLATON HASZNÁLHATÓK FURMINATOR ALJSZŐRKEFÉK?

Az aljszőrkefe a legtöbb olyan állat gondozásához alkalmas, amelyek vedlenek, vagyis a kutyák, macskák, és más több rétegű bundával rendelkező háziállatok szőréhez. A nem vedlő fajtákon nem szabad alkalmazni, sem pedig a különösen érzékeny bőrű házikedvenceken. Használja fajtalistánkat annak ellenőrzésére, hogy a FURminator® aljszőrkefe alkalmas-e az ön kedvencének.

MILYEN GYAKRAN ÉS MENNYI IDEIG HASZNÁLJAM A FURMINATOR ALJSZŐRKEFÉT?

A legjobb eredmény elérése érdekében hetente egyszer-kétszer, 10-20 percig kefélje át kedvence bundáját a FURminator® aljszőrkefével, de ez függ az állat fajtájától, szőrzetének vastagságától és állapotától is. Az intenzívebb vedlési időszakban ennél gyakrabban is szükség lehet az aljszőrkefe használatára. A FURminator vágóélét úgy terveztük, hogy a szőrápolás gyorsabb és könnyebb legyen, míg a bőrvédő Skin Guard® design révén a kefe egyenletesen siklik kedvence testén.

HOL ÉRDEMES VÉGEZNI A SZŐRÁPOLÁST?

Az aljszőrkefe nagy mennyiségű kilazult szőrszálat távolít el, így olyan helyszínt válasszon, amelyet könnyű tisztítani, például kültéri vagy beltéri járólapos padló, így kényelmesebb lesz az utólagos takarítás.De a legfontosabb, hogy olyan helyet válasszon, ahol kedvence kényelmesen, biztonságban érzi magát.

HOGYAN ÁPOLJAM AZ ALJSZŐRKEFÉMET?

- Mielőtt használná az aljszőrkefét, kefélje át a szőrzetet, hogy az esetleges összetapadt, kócos csomókat eltávolítsa.Ha az aljszőrkefét kócos, összecsomósodott bundán használja, abba beletörhet az eszköz foga, és kedvencének is fájdalmat okozhat.

- Ügyeljen rá, hogy ne ejtse le az eszközt, és ne is tegye olyan helyre, ahonnan leeshet, mert attól is megsérülhet a kefe fogazata.

- A vágóélét meleg vízzel és gyengéden tisztító szappannal lehet tisztítani szükség esetén. A tisztítás segíthet abban is, hogy az aljszőrkefe fogazatában összegyűlt elhalt hámsejteket, korpát eltávolítsa, az eszköz éle így ismét hatékony lesz.Mielőtt elrakná, hagyja teljesen megszáradni az aljszőrkefét!

- A FURminator® aljszőrkefe vágóéle körül élvédő található, így tároláskor nincs szükség külön tokra.Egyszerűen csak nyomja le a FURejector® gombot, és húzza maga felé, hogy a helyére kattanjon az élvédő, amely védi a deShedding vágóélét.

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK