Aptus Eye Drops szemcseppAptus Eye Drops szemcsepp

Aptus Eye Drops szemcsepp

Műkönny kutyák és macskák számára 0,18% nátriumhialuronáttal.

részletes termékleírás
Bruttó ár: 79.79 Lei
Aptus Eye Drops szemcsepp 10 ml

Aptus Eye Drops szemcsepp 10 ml

10 ml
Ár: 79.79 Lei
0.82 hűségpont
Szállítás: 2 munkanap?
Szállítás díja: díjtáblázat?
db: Kosárba
Raktáron
Termékleírás

Műkönny kutyák és macskák számára 0,18% nátriumhialuronáttal.

Összetétel:

Víz, nátrium-klorid, nátrium-hialuronát, glicerin, nátrium-foszfát.

Felhasználási terület, javaslat:

Használja az Aptus szemcseppet a hidratálás azonnali és hosszú távú kényelme érdekében.

A pislogással aktivált viszkoadaptív készítmény hosszú ideig frissíti és stabilizálja a könnyfilmet. Az Aptus szemcsepp ideális hidratáló és kenő oldat,amely azonnali és tartós komfortérzést biztosít minden pislogásnál.

A viszkoadaptív készítmény egyesíti a viszkoelasztikus alkotóelem (nátriumhialuronát) kohéziós fizikai tulajdonságainak előnyeit és az alacsony molekulatömegű kenőanyag (glicerin) diszpergáló fizikai tulajdonságait. Ezek a biopolimerek együttesen elősegítik a szem felületének kitűnő bevonását és újbóli bevonását, hosszabb ideig frissítik és stabilizálják a könnyfóliát.A gyengéd, nem irritáló, tartósítószer-mentes formulát könnyen használható sajtolt palackban szállítják, amely egyirányú szeleppel rendelkezik, és egyszerre egy cseppet adagol. Az egyedi adagolóhegy biztosítja az egyes cseppek sterilitását, a folyadékot nem húzza vissza az üvegbe. Ez nagyon fontos ahhoz, hogy az üvegben maradó oldatot az első felbontás után legalább három hónapig – irritációt okozó tartósítószerek nélkül - sterilen tartsa.

Adagolás és alkalmazás módja:

Cseppentsen 1 cseppet a szembe. Ismételje meg szükség szerinti gyakorisággal. Használat előtt mosson kezet. Fordítsa meg a palackot, és óvatosan nyomja be, amíg csepp képződik a hegyére. Ez eltarthat néhány másodpercig, mivel az oldatnak át kell haladni az egyirányú szelepszűrő rendszeren. A cseppet felfüggesztve, óvatosan vigye az üveget háziállata fölé, és finoman nyomja be, amíg az a szemébe nem cseppen. Ne érintse a hegyét semmilyen felületre. Az alkalmazás után rázza ki a palack végéből a maradék cseppecskéket, és helyezze vissza biztonságosan a kupakot.

Ellenjavallatok:

Nem ajánlott az alkalmazása, ha ön és háziállata allergiás az összetevők bármelyikére.

Mellékhatások nem ismertek.

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK