Skudo Dog ultrahangos kullancsriasztóSkudo Dog ultrahangos kullancsriasztó

Skudo Dog ultrahangos kullancsriasztó

Ultrahangos kullancs- és bolhariasztó készülék.
Vegyszer- és illatanyagmentes védelem!
Használata emberre, kisállatra egyaránt veszélytelen!

részletes termékleírás
Bruttó ár: 136.89 Lei
Értékelés: 4.5 / 245 Összes értékelés olvasása (3)
Skudo Dog ultrahangos kullancsriasztó 1 db

Skudo Dog ultrahangos kullancsriasztó 1 db

1 db
Ár: 136.89 Lei
1.41 hűségpont
Szállítás: 2 munkanap?
Szállítás díja: díjtáblázat?
db: Kosárba
Raktáron
Termékleírás

Ultrahangos kullancs- és bolhariasztó készülék.
Vegyszer- és illatanyagmentes védelem!
Használata emberre, kisállatra egyaránt veszélytelen!

Ajánlott:

- Kisemlősöknek (kutyáknak, vadászgörényeknek, stb.).

Vegyszer- és illatanyagmentes védelem!
Használata emberre, kisállatra egyaránt veszélytelen!

Az 1992 óta tesztelt és kiváló (átlagosan 96,4 %-os) hatásfokkal működő készüléket a Milánói Állatorvostudományi Egyetem Parazitológiai Tanszéke fejlesztette ki.
A 40 kHz-es, ultrahangos távoltartó 2-3 méteres körzetben fejti ki hatását.

A készüléket a piros nyelv kihúzásával aktivizáljuk.
Működését az 1 éves élettartamú lítiumos elem biztosítja.

A készüléket folyamatosan kell viselni az állatnak nemcsak a sétáltatás idejére. Előfordulhat, hogy az állat szőrére kapaszkodott kullancs - sétáltatás után - a lakásban kiesik kedvencünk szőréből, ilyenkor a kullancsot össze kell szedni és körültekintően meg kell semmisíteni. Erre a legjobb módszer az elégetés.

Használható kölyök (már 8 hetes kortól), vemhes, öreg, beteg vagy betegségből felépülő, stresszre és vegyszerekre érzékeny állatok esetében is.

Gyerekek és idősek is használhatják a készüléket (erdőben való táborozáskor, kiránduláskor, biciklizéskor). Táborozás, kirándulás egész idejére folyamatosan kell viselni a készüléket. Ajánlatos ruházaton kívülre elhelyezni (óraszíjra, övre, nyakba akasztani). Éjszakára javasoljuk az ágy mellé tenni és ott tartani. Természetesen fürdés, úszás idejére le kell venni.

Méret:

- Átmérő: 2,8 cm (kb. 20 Ft-os pénzérme).

Készülék aktiválása:

Sötét helyiségen bontsuk ki a műanyag védőcsomagolásból a készüléket. Húzzuk ki a piros nyelvet, majd pár másodpercre felvillan a kis lámpa, innentől kezdve működik a készülék. Leállítani és kikapcsolni nem lehet.

Működési időtartam:

Az aktiválástól számított kb. 1 éven keresztül távoltartja a kullancsokat és bolhákat. A folyamatos kültéri viselés esetén az időjárási viszonyok miatt (túl hideg tél és túl meleg nyár) ajánlatos 10-11 hónap után új készüléket alkalmazni, mivel a hosszabb szélsőséges időjárásnak kitett elem élettartamát befolyásolja.

A készülék működésének ellenőrzése:

A készülök elején található egy kis nyílás, az aktiváláskor felvillanó kis led mellett jobbra. Ha egy vékony eszközzel megnyomjuk a benne lévő gombot és ismételten felvillan a led, akkor a készülék teljes mértékig megfelelően működik!

FIGYELMEZETÉS:

Kullanccsal erősen fertőzött területen nem garantált a 100 %-os védelem.

- Kisgyerekek esetében mindig szülői felügyelettel használjuk, úgyhogy a gyerek ne tudja a szájába venni vagy lenyelni! Nem játékszer!

- A készülék nem öli az élősködőket, hanem távoltartja!

- Erősen élősködök által fertőzött állatokat először vegyszeresen parazitamentesíteni kell és utána alkalmazni a készüléket. Egyidejűleg a környezet vegyszeres parazitamentesítését is el kell végezni.

- A készülék cseppálló, de nem vízálló! Vízzel való érintkezés után a készülék kiszárítása javasolt, ilyenkor ellenőrizzük a működését!

Felhasználható:

- Aktiválástól számított 1 éven keresztül.

Garancia:

A gyártó csak a gyártási anyaghibára vagy az elem idő előtti meghibásodására vállal garanciát.

A garancia nem terjed ki a megrágásra vagy egyéb mechanikai sérülésből eredő törésre vagy a nyakörvre, hámra, pórázra helytelenül rögzített termék elvesztése esetére sem.

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK
Feladó: Ana
Értékelés:
2017.04.01. 18:52
Ca protectie suplimentara contra capuselor este bun, il folosim de cateva zile si functioneaza.O mai pulverizez cu un spray cu diferite esente, lavanda, lemon tree si otet mere si cand mergem la padure o dau si cu un spray cu aloe si insecticid.
Feladó: IUXEL
Értékelés:
2017.03.17. 09:43
L-am luat anul trecut . E asa si asa . Si cu zgarda FOREST-de 70 cm. Nu mai aveti acel aparat care era mai scump? M-ar interesa acu , pina nu vine vara. Nu conteaza pretul . Multam .
Feladó: Andra L
 
2014.05.08. 15:20
Am cumparat aceasta zgarda x 2 pentru ambii caini - in descriere pe site scrie ca este rezistenta la intemperii! Adevarul este ca acum cand am primit produsul scrie ca nu trebuie bagata in apa, in ploaie nici macar unde este umiditate! Descriere mincinoasa!!