TickLess EcoPet

TickLess EcoPet

TICKLESS® ECOPET – a vegyszermentes, ultrahangos kullancs- és bolhariasztók új, fenntarthatóbb generációja.

részletes termékleírás
Kullancs elleni védelem
Bruttó ár: 96.99 Lei
TickLess EcoPet 1 db

TickLess EcoPet 1 db

1 db
Ár: 96.99 Lei
1 hűségpont
Időszakos készlethiányÉrtesítő
Termékleírás

TICKLESS® ECOPET – a vegyszermentes, ultrahangos kullancs- és bolhariasztók új, fenntarthatóbb generációja.

Használata egyszerű, csak rögzítsd az apró készüléket kedvenced nyakörvére/hámjára, és az aktiválást követően minimum 6 hónapon keresztül távol tartja az élősködőket, hogy gondtalanul élvezhessétek a szabadban töltött időt. Amikor a termék már nem működik, nyisd szét és válaszd el a külső borítást az alkatrészektől, majd dobd a burkolatot a komposztba. A burkolat biológiai úton lebomló anyagokból készül, így néhány hónapon belül lebomlik.

A legfrissebb tanulmányaink alapján a készülék 94%-os hatékonysággal tartja távol a kullancsokat, méghozzá káros vegyszerek használata nélkül! Ha igazán hatékony védelmet szeretnél elérni a kullanccsal nagyon erősen fertőzött területeken is, akkor bátran használd a Tickless-t megszokott kullancsriasztó termékeddel együtt.

A TICKLESS® technológia hatékonyságát az olaszországi Camerino Egyetem Orvosi Mikrobiológiai és Fertőző Betegségek Laboratóriumában elvégzett klinikai kutatás bizonyította.

• 94%-os hatékonyság, vegyszerek használata nélkül

• Vegyszer- és illatanyag mentes

• Környezetbarát, lebomló anyagból készül

• Nem okoz allergiás reakciót

• Nem kell bizonyos időközönként újra felvinni az állatra

• Használata biztonságos kölyök- és vemhes állatok számára is

• Hatékonysága klinikai tesztekkel igazolt

• Minimum 6 hónapig védelmet nyújt

Hogyan működik: A TICKLESS® olyan frekvenciájú ultrahangot bocsát ki, amely emberek és állatok számára érzékelhetetlen, de zavarja a kullancsokat és bolhákat, ezáltal távol tartva és az állat mielőbbi elhagyására kényszerítve azokat.

Használata: Az első használat előtt fürdesd meg kedvenced kullancsirtó samponnal és távolítsd el az állaton található élősködőket. Helyezd a TICKLESS®-t a nyakörvre és húzd ki a nyelvecskét az aktiváláshoz. A bekapcsolást 4 piros villanás jelzi. A gomb egyszeri megnyomására felvillanó LED-del bármikor ellenőrizheted a működést. Annak érdekében, hogy a TICKLESS® hatékonyan távol tartsa az élősködőket, a készüléknek folyamatosan az állatra rögzítve kell lennie! Ha az állat nyakörvét otthon leveszed, javasoljuk a TICKLESS® HOME otthoni készülék használatát.

Hatásossága függ a szőrzet állapotától és a terület fertőzöttségétől, kullanccsal nagyon erősen fertőzött területen nem garantált a 100%-os védelem. Első sorban megelőzésre szolgál, a kullanccsal vagy bolhával már fertőzött kisállat parazita-mentesítésére nem alkalmas. Ilyen esetben a kullancsot a szokásos módon, a lehető leggyorsabban távolítsd el. A készülék átlagos időjárási körülmények között az aktiválást követően legalább 6 hónapig működik.

Műszaki meghibásodás esetén 6 hónap garanciát vállalunk.

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK