Tractive GPS Tracker
Tractive GPS TrackerTractive GPS TrackerTractive GPS TrackerTractive GPS TrackerTractive GPS TrackerTractive GPS TrackerTractive GPS TrackerTractive GPS TrackerTractive GPS TrackerTractive GPS TrackerTractive GPS TrackerTractive GPS TrackerTractive GPS TrackerTractive GPS Tracker

Tractive GPS Tracker

A Tractive GPS Tracker egy GPS nyomkövető és aktivitásmérő kutyák nyomkövetésére. 

részletes termékleírás
Bruttó ár: 264.58 Lei
Tractive GPS Tracker 1 db

Tractive GPS Tracker 1 db

1 db
Ár: 264.58 Lei
2.73 hűségpont
Időszakos készlethiányÉrtesítő
Termékleírás

A Tractive GPS Tracker egy GPS nyomkövető és aktivitásmérő kutyák nyomkövetésére. 

Kövesse nyomon kutyáját valós időben és tartsa őt fitten ezzel a nyomkövetővel. Aktivitásmérés, virtuális kerítés, ami értesíti, ha kutyája elhagyja a biztonságos területet, továbbfejlesztett összeköttetés a hihetetlen lefedettség érdekében - ez mind része a csomagnak. A mindent tartalmazó előfizetéssel korlátlan nyomkövetést élvezhet a GPS nyomkövetővel a nyakörvön. 100% vízálló, könnyű és ütésálló - ez a nyomkövető kalandra lett teremtve.

Teljes nyugalom már havi 1375 forintért:

Semmi mobil díj vagy egyéb extra költségek, mindössze korlátlan nyomkövetés 24/7 bárhol a világon, amint választott az 1, 2 vagy 5 éves előfizetések közül.

LIVE Mód:

Kapjon 2-3 másodpercenként frissítést kutyája helyzetéről amikor az a legfontosabb - amikor elveszik.

Helyzetelőzmények:

Nézze meg mit csinál kedvence és merre szeret járni. 

Virtuális Kerítés:

Állítson be biztonságos területeket - mint a kertje vagy utcája - a Tractive GPS applikációban. Kapjon értesítést amikor kutyája kilép egyből vagy visszatér.

Aktivitásmérés:

Tartsa kutyáját boldogan és jó állapotban. Nézze meg kis kedvence mennyit alszik és mennyire aktív. Kövesse a kalóriákat, állítson be célokat és érjen el kiemelkedő eredményeket.

Helyzetmegosztás:

Kövesse nyomon kutyáját a barátaival és családjával együtt. A nyilvános linkkel pedig mások segítségét kérheti kutyája előkerítésében.

100% vízálló, ütésálló és újratölthető:

A tökéletes kalandtárs kutyájának. Az akár 5 napig is kitartó elemmel és a gyors újratöltéssel a mókának sosem kell, hogy vége legyen.

Technikai információk:

- Ingyenes Android, iPhone és böngészős applikáció

- Akár 5 napig is bírja, és 2 órán belül újratölthető

- Könnyű (nem egész 30g) és macskabarát

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK