Tractive GPS Tracker – macska és kutya GPS nyomkövető
Tractive GPS Tracker – macska és kutya GPS nyomkövetőTractive GPS Tracker – macska és kutya GPS nyomkövetőTractive GPS Tracker – macska és kutya GPS nyomkövetőTractive GPS Tracker – macska és kutya GPS nyomkövetőTractive GPS Tracker – macska és kutya GPS nyomkövető

Tractive GPS Tracker – macska és kutya GPS nyomkövető

A Tractive GPS Tracker mindig tájékoztatni fog arról, hogy éppen hol van kedvenced. Ellenőrizzd kedvencednek helyzetét egy böngészőben vagy az ingyenes mobilalkalmazásaink használatával okostelefonodon.

részletes termékleírás
Bruttó ár: 165.99 Lei
Tractive GPS Tracker – macska és kutya GPS nyomkövető 1 db

Tractive GPS Tracker – macska és kutya GPS nyomkövető 1 db

1 db
Ár: 165.99 Lei
1.71 hűségpont
Szállítás: 2 munkanap?
Szállítás díja: díjtáblázat?
db: Kosárba
Raktáron
Termékleírás

A Tractive GPS Tracker mindig tájékoztatni fog arról, hogy éppen hol van kedvenced. Ellenőrizzd kedvencednek helyzetét egy böngészőben vagy az ingyenes mobilalkalmazásaink használatával okostelefonodon.

TRACTIVE GPS TRACKER

- Valós idejű nyomkövetés
- Virtuális kerítés
- Súly: 35 g
- 100% vízálló
- Alacsony havidíj már 3,75 eurótól

A macska és kutya GPS nyomkövető mindig tájékoztatni fogja Önt arról, hogy hol van a kedvence. A GPS nyomkövetés lehetővé teszi, hogy ellenőrizze kutyája és macskája helyzetét egy böngészőben vagy az ingyenes mobilalkalmazásaink használatával okostelefonján.

BIZTONSÁGI ZÓNA

Szeretne értesítést kapni, ha lova elhagyja a kifutóját? Ha kutyája a szomszéd udvarában játszik? Ha a macskája elfutott a faluból? Akkor a Tractive Biztonsági Zóna egy fantasztikus lehetőség, amelyet nem szabad kihagyni. A Tractive lehetővé teszi, hogy biztonságos zónát állítson be kedvence számára. Amint a kedvence elhagyja a kijelölt területet, riasztást kap közvetlenül az okostelefonján SMS és egyéb rejtett díjak nélkül.

LIVE TRACKING - GPS NYOMKÖVETÉS

A Tractive GPS nyomkövető nem csak azt mutatja, hogy kedvence merre járt pár perce, hanem lehetővé teszi, hogy nyomon kövesse a kedvence helyzetét valós időben a LIVE Tracking funkcióval az interneten vagy a Tractive applikációk használatával. Indítsa el a LIVE Tracking módot, és látni fogja az útvonalat, ahol a kedvence volt, és ahová éppen tart.

HOL MŰKÖDIK?

A Tractive több mint 150 országban működik.

A Tractive GPS eszköz a mobiltelefon-infrastruktúrát használja a Tractive alkalmazásokkal való kommunikációra. Annak érdekében, hogy ez működjön, a Tractive megállapodást kötött számos mobiltelefon-szolgáltatóval és fuvarozóval a fent említett országokban. A jel erőssége a különböző szolgáltatók lefedettségétől függ.

HAVI ELŐFIZETÉS MÁR 3,75 EURÓTÓL

Tractive GPS-t használ és a mobiltelefon hálózatokon keresztül kommunikál, amelyek lehetővé teszik, hogy nyomon követhesse kedvencét 24/7. Mivel a mobiltelefon-tornyok és az infrastruktúra használata költségekkel jár, ezért a Tractive egy alacsony havi szolgáltatási díjat számol fel.

Itt egy nagyszerű hír: NINCS SZÜKSÉGE SIM-KÁRTYÁRA! A Tractive egy olyan chip technológiát használ, amely a legjobb elérhető szolgáltatót választja bárhol a több száz elérhető szolgáltató közül.

Mivel biztosak vagyunk abban, hogy imádni fogja a Tractive-t, nem kell elköteleződnie, bármikor leállíthatja és újraindíthatja a szolgáltatást, és természetesen nem számolunk fel semmilyen aktiválási vagy egyéb rejtett díjat. Két szolgáltatási lehetőség áll rendelkezésére.

A vásárlás után a következő weboldalon kell a terméket aktiválni: www.tractive.com/activate.

CSOMAG TARTALMA

- 1 Tractive GPS

- 2 rögzítőcsat (1x Méret A, 1x Méret B)

- 1 Tractive A/C adapter

- 1 USB kábel töltőcsipesszel

- 1 használati útmutató

MŰSZAKI INFORMÁCIÓK

- Súly: 35g

- Méret: 51mm x 41mm x 15mm

- Ajánlott háziállatoknak 4.5 kg-tól

- Akkumulátor élettartama 2-5 nap a használattól és a lefedettségtől függően

- Az akkumulátor kevesebb mint 2 óra alatt feltöltődik

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK