Dog Chow Mature Senior Lamb
Akcióakár
-20%

Dog Chow Mature Senior Lamb

A Dog Chow Senior Lamb egy 100%-osan teljes értékű és kiegyensúlyozott száraz kutyatáp idős (9 éves kortól) kutyák részére, mely támogatja a könnyed mozgást és segít fenntartani lendületes életvitelüket.

részletes termékleírás
Bruttó ár: 199.98 Lei ? 159.99 Lei
Értékelés: 4.8 / 94 Összes értékelés olvasása (1)
-20 %Dog Chow Mature Senior Lamb 14 kg

Dog Chow Mature Senior Lamb 14 kg

14 kg
Ár: 199.98 Lei (14.28 Lei / kg)? Akciós ár: 159.99 Lei (11.43 Lei / kg) Napi ktg.: 5 Lei4 Lei?
1.65 hűségpont
Szállítás: 2 munkanap?
Szállítás díja: díjtáblázat?
db: Kosárba
Raktáron
Termékleírás
Beltartalom

A Dog Chow Senior Lamb egy 100%-osan teljes értékű és kiegyensúlyozott száraz kutyatáp idős (9 éves kortól) kutyák részére, mely támogatja a könnyed mozgást és segít fenntartani lendületes életvitelüket.

A Dog Chow-nál megértjük és tiszteljük a kutyák egészséges, boldog és aktív kültéri életre való szükségét: legyen az egy hegyi futás, izgalmas átkelés a folyón, vagy egy séta a parkban.

Tudjuk, hogy kutyája tápanyagszükséglete folyamatosan változik élete során és a megfelő táplálék megtalálása fontos része a róla való gondoskodásnak.

A Purina, 85 éves tapasztalattal rendelkezik a kutyák táplálása és viselkedése terén, gondosan alakította ki a Dog Chow Megfelelő táplálék a megfelelő életszakaszban termékcsoportot.

Eledelünket úgy fejlesztettük ki, hogy a megfelelő táplálást biztosítson minden egyes életszakaszban. A Dog Chow hozzájárul az egészséges, aktív kíváncsisággal teli, örömteljes élethez.

TÁPLÁLÁS EGY EGÉSZSÉGES ÉS BOLDOG ÉLETÚTON ÁT

- Omega-3 zsírsavakat tartalmaz, mely jótékonyan hat a mozgékonyságra és védi az ízületeket.

- Természetes prebiotikum tartalommal, amely bizonyítottan segíti az egészséges emésztést. A Dog Chow Senior receptúra cikóriát, egy természetes prebiotikum forrást tartalmaz, mely bizonyítottan segít a hasznos baktériumok számát növelni a bélrendszerben, ezzel elősegítve az egészséges emésztést.

- A különböző alakú tápszemek kifejezetten elősegítik a rágást és az egészséges szájhigiénia fenntartását. Táplálkozásszakértőink kutyatenyésztők segítségével gondosan tesztelték ezt a tápszem kombinációt, mely így biztosítja a  különböző fajták kutyái számára a táplálkozás örömét.

- Kiegyensúlyozott fehérje- és zsírtartalom révén segít az ideális testalkat fenntartásában és az ízületek kímélésében.

- A Dog Chow Senior receptúra E-vitamint tartalmaz, mely antioxidánsként lép fel a szabadgyökökkel szemben és támogatja a természetes védekezőképességet.

- Antioxidánsokkal támogatja idősödő kutyája létfontosságú funkcióit.

Összetétel:

Gabonafélék, hús és állati származékok (8%*), növényi fehérjekivonatok, növényi eredetű származékok, olajok és zsírok, zöldségek (szárított cikória gyökér 1,1%), ásványi anyagok.

* 16% rehidratált hús és állati származéknak felel meg: minimum 4% bárány.

Adalékanyagok:

Tápértékkel rendelkező adalékanyagok:

NE/kg: Vit A: 20100; Vit D3: 1170; Vit E: 95; mg/kg: Fe (E1): 255; I (E2): 3,2; Cu (E4): 36,5; Mn (E5): 19,5; Zn (E6): 411; Se (E8): 0,45. Antioxidánsokat tartalmaz.

Beltartalom Mennyiség
Nyersfehérje 25,0 %
Zsírtartalom 8,0 %
Hamu 7,5 %
Rost 2,5 %
Omega-3 0,2 %
VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK
Feladó: Cristian
Értékelés:
2024.03.18. 09:29
Purina nu dezamăgește niciodată, atât hrana uscată cât si cea umeda este de calitate.