Eukanuba Mature & Senior Rich in Lamb & RiceEukanuba Mature & Senior Rich in Lamb & RiceEukanuba Mature & Senior Rich in Lamb & Rice
Eukanuba Mature & Senior Rich in Lamb & RiceEukanuba Mature & Senior Rich in Lamb & Rice

Eukanuba Mature & Senior Rich in Lamb & Rice

A Eukanuba Mature & Senior Rich in Lamb & Rice minden fajta, érzékeny emésztésű, érett/idős kutyának (7 éves kor felett) ajánlott. Idős kutyája már sok mindent megélt Önnel együtt. Tegyen róla, hogy továbbra is határtalanul élvezhesse az életet, adjon neki olyan prémium táplálékot, mely az összes igényét kielégíti.

részletes termékleírás
Emésztőrendszeri problémákra
Bruttó ár: 71.09 Lei
Értékelés: 4.9 / 52 Összes értékelés olvasása (0)
Eukanuba Mature & Senior Rich in Lamb & Rice 2,5 kg

Eukanuba Mature & Senior Rich in Lamb & Rice 2,5 kg

2,5 kg
Ár: 71.09 Lei (28.44 Lei / kg) Napi ktg.: 4.27 Lei?
0.73 hűségpont
Szállítás: 6 munkanap?
Szállítás díja: díjtáblázat?
db: Kosárba
Termékleírás
Beltartalom

A Eukanuba Mature & Senior Rich in Lamb & Rice minden fajta, érzékeny emésztésű, érett/idős kutyának (7 éves kor felett) ajánlott. Idős kutyája már sok mindent megélt Önnel együtt. Tegyen róla, hogy továbbra is határtalanul élvezhesse az életet, adjon neki olyan prémium táplálékot, mely az összes igényét kielégíti.

Az Eukanuba Mature & Senior Dry Dog Food For All Breeds Lamb & Rice táp azoknak a kutyáknak készült, akiknek érzékeny a gyomruk vagy a bőrük, illetve akik szeretik a bárányt. Magas bárányhús, -és rizstartalma miatt különösen könnyű megemészteni. Optimális E vitamin és béta-karotin tartalma hozzájárul korosodó kutyája természetes védekezőrendszerének megerősítéséhez, hogy továbbra is életerős legyen - minden nap. A prebiotikumok és a klinikailag bizonyított cukorrépapép mind az emésztést, mind a tápanyagok megfelelő felszívódását elősegítik. Ráadásul a fő fehérjeforrás a csirke (a második a bárány), ami természetes elemet csempész a ragadozó ősökkel rendelkező kutyák étrendjébe, izmaik ezáltal erősek és ruganyosak lesznek, a kalcium pedig az erős csontokról gondoskodik, mely az aktív, sportos kutya létszükséglete. Hogy kedvence ne csak belül érezze magát kiválóan, de csodásan is nézzen ki, ez az idős kutyákra szabott táp az omega 6 -és 3 zsírsavak megfelelő arányát tartalmazza, így a kutya bőre egészséges, bundája ragyogó lesz, sőt, a szőrhullás is csökkenthető akár 80%-kal is. *  Az Eukanuba Mature & Senior Dog Food for all Breeds Lamb & Rice táp 3D DentaDefense technológiát használ, amely minden egyes falattal tisztíja idős kutyája fogát, akár 80%-kal** csökkenti a fogkőképződést, és erősíti is a fogazatot. Ezt a tápot állatorvos szakértőkkel fejlesztettük, minden fajtájú kutyának megfelelő, és a legkiválóbb tenyésztők is ezt ajánlják.  100%-ban teljes értékű és kiegyensúlyozott táplálkozást biztosít, hogy hű társának semmi se állhason az útjába.

* az eredmények kutyánként eltérőek lehetnek
**az eredmények kutyánként eltérőek lehetnek

Termékinformáció:

- EGYENSÚLY: Segíti az optimális emésztést prebiotikummal és klinikailag igazolt cukorrépapéppel.

- ÉRZÉKENY: Érzékeny bőrű és gyomrú idősödő kutyák számára.

- FOG: Klinikailag igazoltan 28 napon belül csökkenti a fogkőképződést. Csökkenti a lepedék lerakódását és megőrzi az erős fogakat.

- ÉLETERŐ: Optimális béta-karotin és E-vitamin tartalmával támogatja az idősödő kutyák immunrendszerét.

Összetétel:

Szárított csirke és pulyka (természetes glükozamin‐ és kondroitin‐szulfát‐forrás), kukorica, cirok, szárított cukorrépapép (2,5%), hidrolizált állati fehérjék, rizs (19%), szárított egész tojás, kálium‐klorid, nátrium‐klorid, frukto‐oligoszacharidok (0,47%), kalcium‐karbonát, nátrium‐hexametafoszfát, bárányhús (19%), állati eredetű zsír, halolaj, árpa, szárított sörélesztő.

Etetési útmutató:

Amikor első alkalommal ad Eukanuba tápot, fokozatosan, 4 nap alatt vezesse be kutyája étrendjébe. Azt javasoljuk, hogy kutyáját naponta kétszer etesse. Ossza fel az etetési útmutató szerinti napi adagot az egyes étkezésekhez. Kutyája étvágya ettől eltérhet a korától, vérmérsékletétől és aktivitási szintjétől függően. A kutya előtt mindig legyen bőséges friss ivóvíz.

Beltartalom Mennyiség
Nyersfehérje 27,00 %
Zsírtartalom 13,00 %
Omega-6 zsírsavak 1,68 %
Omega-3 zsírsavak 0,22 %
Nyershamu 7,00 %
Nyersrost 1,70 %
Kalcium 1,25 %
Foszfor 1,00 %
VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK