Pro Plan Puppy Medium OptistartPro Plan Puppy Medium OptistartPro Plan Puppy Medium Optistart
Pro Plan Puppy Medium OptistartPro Plan Puppy Medium Optistart

Pro Plan Puppy Medium Optistart

A Pro Plan Puppy Medium Optistart egy teljes értékű állateledel közepes termetű, kölyökkutyák számára. Alkalmas vemhes és szoptatós kutyák részére is.

részletes termékleírás
Vemhesség előtt/után
Bruttó ár: 262.89 Lei
Értékelés: 4.7 / 14 Összes értékelés olvasása (0)
Pro Plan Puppy Medium Optistart 12 kg

Pro Plan Puppy Medium Optistart 12 kg

12 kg
Ár: 262.89 Lei (21.91 Lei / kg)
2.71 hűségpont
Szállítás: 2 munkanap?
Szállítás díja: díjtáblázat?
db: Kosárba
Raktáron
Termékleírás
Beltartalom

A Pro Plan Puppy Medium Optistart egy teljes értékű állateledel közepes termetű, kölyökkutyák számára. Alkalmas vemhes és szoptatós kutyák részére is.

A PURINA® PRO PLAN® Medium Puppy eledel OPTISTART® formulával közepes méretű kölyökkutyák számára készült, de alkalmas vemhes és szoptatós kutyák számára is.Tartalmaz minden olyan tápanyagot, melyre a kölyökkutyáknak szükségük van, hogy egészséges és boldog felnőttkutyákká növekedjenek.

Ez a csirkében gazdag és a PURINA® állatorvosai és táplálkozási szakértői által kifejlesztett száraz kölyökkutya eledel teljes értékű táplálást kínál minden étkezés alkalmával.Receptúránk OPTISTART® formulát tartalmaz, mely esszenciális tápanyagok segítségével támogatja természetes védekezőképességüket.Ez a teljes értékű száraz kölyökkutya eledel a fogak egészségének fenntartására lett kifejlesztve,ugyanakkor támogatja a hosszú távú egészséget, az egészséges ízületeket, és lehetővé teszi, hogy a kölyökkutyák fejlődő immunrendszere hatékonyan tudjon reagálni.

A PURINA® PRO PLAN® Medium Puppy eledel OPTISTART® formulával kolosztrumot is tartalmaz, mely az anyatejben is megtalálható előtej.Ez a magas minőségű csirkével készült teljes értékű eledel segít támogatni a kölyökkutyákat a felnőtté váláshoz vezető úton.

Áttekintés:

- Kifejezetten a fogak egészségének fenntartására kifejlesztve
- Segít a hosszútávú egészség támogatásában
- Lehetővé teszi, hogy a kölyökkutyák fejlődő immunrendszere hatékonyan tudjon reagálni
- Kölyökkutyák aktív életmódjához szükséges egészséges ízületek támogatásában
- Magas minőségű csirke darabokat tartalmaz
- Kulcsfontosságú tápanyagok kombinációja

Összetétel:

Csirke (20%), szárított baromfifehérje, búza, szójaliszt, állati eredetű zsíradék, rizs (8%), kukorica, hidrolizátum, szárított cukorrépa-apríték, kukoricaglutén-liszt, ásványi anyagok, tojáspor, halolaj, szárított kolosztrum (0.1%).

Beltartalom Mennyiség
Szénhidrát 33,50 %
Nyersfehérje 30,00 %
Zsírtartalom 19,00 %
Nedvesség 8,00 %
Hamu 7,50 %
Rost 2,00 %
VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK