Royal Canin Mini Indoor Puppy - lakásban tartott, kistestű kölyök kutya száraz táp
Royal Canin Mini Indoor Puppy - lakásban tartott, kistestű kölyök kutya száraz tápRoyal Canin Mini Indoor Puppy - lakásban tartott, kistestű kölyök kutya száraz táp

Royal Canin Mini Indoor Puppy - lakásban tartott, kistestű kölyök kutya száraz táp

A Royal Canin Mini Indoor Puppy egy teljes értékű táp kölyökkutyáknak, kistestű, főleg lakásban tartott fajták számára (10 kg vagy alatti felnőttkori testtömeg) - 10 hónapos korig.

részletes termékleírás
Bruttó ár: 22.58 Lei
Értékelés: 4.5 / 18 Összes értékelés olvasása (0)
Royal Canin Mini Indoor Puppy - lakásban tartott, kistestű kölyök kutya száraz táp 0,5 kg

Royal Canin Mini Indoor Puppy - lakásban tartott, kistestű kölyök kutya száraz táp 0,5 kg

0,5 kg
Ár: 22.58 Lei (45.16 Lei / kg)
0.23 hűségpont
Szállítás: 2 munkanap?
Szállítás díja: díjtáblázat?
db: Kosárba
Raktáron
Termékleírás
Beltartalom

A Royal Canin Mini Indoor Puppy egy teljes értékű táp kölyökkutyáknak, kistestű, főleg lakásban tartott fajták számára (10 kg vagy alatti felnőttkori testtömeg) - 10 hónapos korig.

Fő jellemzők/Előnyök:

 - Az immunrendszer támogatása

 - Egészséges emésztés és jó bélsárminőség

 - Egészséges szőrzet

A kölyökkutya táplálkozási igényei az élet korai éveiben ugyanolyan fontosak, mint a felnőttkorban, különösen abban az időszakban, amikor a kölyökkutya immunrendszere még fejlődésben van. 

A ROYAL CANIN® Mini Indoor Puppy (kistestű fajtákba tartozó, lakásban élő kölyökkutyák számára összeállított) táp etetésekor Ön biztos lehet abban, hogy kölyökkutyája az optimális belső és külső egészség biztosításához szükséges táplálásban részesül. A ROYAL CANIN® Mini Indoor Puppy táp olyan 2–10 hónapos életkorú, viszonylag nyugodt életmódot folytató és főként lakásban tartott kistestű kutyák számára alkalmas, amelyek teljesen kifejlett állapotban maximum 10 kg súlyúak.

A növekedés a kölyökkutya életének rendkívül fontos stádiuma – a nagy változások és az új felfedezések időszaka. Ebben a kulcsfontosságú időszakban a kölyökkutya immunrendszere még mindig fokozatos fejlődésben van. A ROYAL CANIN® Mini Indoor Puppy táp – az egészséges növekedést támogató, nélkülözhetetlen E-vitamint is tartalmazó szabadalmazott antioxidáns komplexének köszönhetően – segít erősíteni a kutya természetes védekező rendszerét.

A táp a kitűnően emészthető fehérje mellett egészséges mennyiségű rostot, valamint kitűnő minőségű szénhidrátforrásokat is tartalmaz. E tápanyagok egymás hatását segítve támogatják a kölyökkutya általános és emésztőszervi egészségét egyaránt. E táp emellett javítja a bélsár általános minőségét, ezáltal végső soron csökkenti a bélsár kellemetlen szagát is.

A ROYAL CANIN® Mini Indoor Puppy táp omega-3 zsírsavakkal (EPA és DHA) is ki van egészítve a szőrzet és a bőr egészségének biztosítása érdekében, ami azt jelenti, hogy a teljes értékű, kiegyensúlyozott és kitűnő minőségű táplálásnak köszönhetően az Ön kölyökkutyájának életkezdete a lehető legjobb lesz.

A ROYAL CANIN®-nál mi elkötelezettek vagyunk amellett, hogy az adott kutya  szükségleteinek megfelelő táplálási megoldásokat nyújtsunk. Minden termékünk átfogó minőségellenőrzési eljáráson esik át a tápok optimális minőségének biztosítása, illetve a kutya különleges táplálási igényeinek és életmódjának való megfelelés érdekében. Ez azt jelenti, hogy a ROYAL CANIN® Mini Indoor Puppy tápot fogyasztó kölyökkutya egy teljes értékű és kiegyensúlyozott tápot kap.

Összetétel:

Dehidratált baromfifehérje, rizs, állati zsiradékok, kukorica, növényi fehérje kivonat*, kukoricaliszt, cukorrépapép, hidrolizált állati fehérjék, ásványi sók, kukoricaglutén, halolaj, szójaolaj, frukto-oligoszacharidok, élesztő-hidrolizátum (mannán-oligoszacharidok forrása), élesztő kivonat (béta-glükánok forrása), bársonyvirág kivonat (lutein forrás).

*L.I.P.: kitűnően emészthető, válogatott fehérje.

Adalékanyagok (kilogrammonként):

Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: A vitamin: 25000 NE, D3 vitamin: 1200 NE, E vitamin: 490 mg, E1 (Vas): 38 mg, E2 (Jód): 3,8 mg, E4 (Réz): 12 mg, E5 (Mangán): 49 mg, E6 (Cink): 103 mg, E8 (Szelén): 0,06 mg - Technológiai adalékanyagok: Üledékes eredetű klinoptilolit: 10 g - Érzékszervi adalékanyagok: Yucca kivonat: 125 mg - Tartósítószerek - Antioxidánsok.

Beltartalom Mennyiség
Nyersfehérje 27,00 %
Nyers olajok és zsírok 18,00 %
Nyershamu 7,80 %
Nyersrost 1,50 %
Omega-3 zsírsavak 0,71 %
EPA + DHA 0,25 %
VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK