K9 Immunity™K9 Immunity™

K9 Immunity™

Immunmoduláló hatású, immunerősítő táplálék-kiegészítő készítmény daganatos betegségben szenvedő kutyáknak.

részletes termékleírás
Bruttó ár: 372.17 Lei
Értékelés: 4.9 / 97 Összes értékelés olvasása (0)
K9 Immunity™ 84 db

K9 Immunity™ 84 db

84 db
Ár: 372.17 Lei (4.43 Lei / db)
3.91 hűségpont
Szállítás: 2 munkanap?
Szállítás díja: ingyenes
db: Kosárba
Raktáron
Termékleírás

Immunmoduláló hatású, immunerősítő táplálék-kiegészítő készítmény daganatos betegségben szenvedő kutyáknak.

A K-9 Immunity™ azokat a humán gyógyászatban alkalmazott összetevőket tartalmazza, melyek már több mint 30 országban meghatározók az emberi rákgyógyításban. Az Egyesült Államokban a vakvezető kutyáknál kezdték el használni, és a mai napig kutyák ezreinél alkalmazzák kiemelkedő sikerrel.

A készítmény immunaktiváló poliszacharid és heteropoliszacharid összetevőket, béta-glükánt (PSK), poliszacharid-peptidet (PSP), lentinant, valamint közel 200 egyéb, immunaktív poliszacharidot tartalmaz, melyek eredményességüket már bizonyították a humán rákgyógyítás területén.

Minden immunmoduláló terápia alapvető célja, hogy aktiválja az immunrendszert, ezáltal beindítsa a szervezet öngyógyító képességét. A helyesen működő immunrendszer felismeri a daganatos sejteket és elpusztítja azokat, mielőtt tovább szaporodnának.

A K9 Immunity™ hatékonyságának titka, a 6 különböző gyógygomba nagy mennyiségű, koncentrált elegye, melyek daganat elleni jótékony hatását számos kísérlet és tanulmány támasztja alá.

A K-9 Immunity™ főbb összetevői (500 mg-os kapszula):

Alapanyag

Főbb hatóanyagok

Élettani hatás

Cordyceps sinensis

- 83,3 mg

Cordycepi

anti-tumor, metasztázis (áttét) gátló hatás; a kemoterápiás kezelés mellékhatását enyhíti; baktérium gátló; trigliceridszint csökkentő; antioxidáns;

Agaricus blazei Murill

- 83,3 mg

Lentinan

anti-tumor hatás; fokozza a makrofágok és a T-limfociták aktivitását; baktérium gátló; immunrendszer aktivizáló;

Ganoderma lucidum

- 83,3 mg

Ganoderán (Béta-Glükán)

immunmoduláns hatás; makrofágok aktivitásának fokozása; anti-tumor hatás; antimikrobális tulajdonság; koleszterinszint-csökkentő hatás; a kemoterápiás kezelés mellékhatását enyhíti;

metasztázis (áttét) gátló; fokozza az NK és T-sejtek aktivitását;

Coriolus versicolor

- 83,3 mg

- Krestin (PSK)

(Béta-Glükán)

 

- Poliszacharid-

peptid (PSP)

immunmoduláns hatás; makrofágok aktivitásának fokozása; anti-tumor hatás; antimikrobális tulajdonság; koleszterinszint-csökkentő hatás; a kemoterápiás kezelés mellékhatását enyhíti;

metasztázis (áttét) gátló; fokozza az NK és T-sejtek aktivitását; anti-tumor hatás; antioxidáns;

Grifola frondosa

- 83,3 mg

D-frakció

fokozza a makrofágok és a T-sejtek aktivitását; anti-tumor és immunmoduláns hatás; metasztázis (áttét) gátló; tumorsejtek direkt megsemmisítése; vércukorszint csökkentő hatás;

Lentinula edodes

- 83,3 mg

Lentinan és LEM

anti-tumor hatás; fokozza a makrofágok és a T-limfociták aktivitását; baktérium gátló; immunrendszer aktivizáló; koleszterincsökkentő; allergia- és gyulladáscsökkentő;

Hogy mennyire hatékony?

Ezt rendkívül nehéz megmondani, mert nagyon sok tényező befolyásolja. A daganat típusa, nagysága, mennyire előrehaladott állapotban van, van-e áttét, a kutyus fizikai állapota, stb. Jellemzően a K-9 Immunity™ gyorsan hat, a kutyák több mint 75%-a pozitívan reagál az első 10 napon belül. A daganat stagnál, vagy csökkenésnek indul. Ha lehetőség van rá, célszerű az ultrahang vizsgálattól a következő vizsgálatig adni, hogy látható legyen a változás.

Azonban ha az első pár hétben nem tapasztalható lényeges változás és a daganat tovább rombol, valószínűsíthető, hogy kedvencének nem ez a megfelelő kiegészítő kezelés. Sajnos a K9 Immunity készítmények sem csodaszerek.

Alkalmazása a hagyományos gyógymóddal együtt, annak kiegészítéseként ajánlott, nem önálló terápia!

A K-9 Immunity™ termék a benne lévő hatóanyagok mennyisége alapján leginkább a már daganatos megbetegedésben szenvedő kutyák részére ajánlott, azonban, mivel túladagolni nem lehet, az általános megelőzésben is hathatós segítséget nyújt.

Kiszerelés:

84 db kapszula / doboz

Adagolás:

1 db 500 mg-os kapszula / 4,5ttkg / nap. (Maximum 12 kapszula / nap)

A napi adag beadható egyszerre, vagy két részletben, közvetlenül az állat szájába juttatva, vagy az eleségbe keverve.

Alkalmazás:

A K-9 Immunity™ termék önmagában is jelentős segítséget nyújt, azonban a legjobb eredmény érdekében két másik termékkel kombinálva, csomagban ajánljuk:

- K9 Transfer Factor™ (immunaktivizáló, immunválaszt segítő készítmény)

- K9 Omega™  (nagy tisztaságú Omega-3 és Omega-6 telítetlen zsírsavak)

Cicáknak is:

A kutyák és macskák szervezete, valamint immunrendszere nagyon hasonló egymáshoz. Bár a K-9 Immunity™ és a K9 Transfer Factor™ termékek kifeje- zetten kutyák számára lettek fejlesztve, azonban a megfelelően, testsúly szerint alkalmazott adagolás esetén, hathatós segítséget nyújthatnak a beteg cicáknak is!

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK